Yaaa hiç yapmadım ama az çok biliyorum hiç khidrat yok galibaSen bir de Dukan diyetini gör. Cayır cayır göbek yakıyor valla. Bel falan incecik oluyor.Ahhhh içim gitti bir an.
Yaaaa kıs valla hep birlikte yapalımBende haftaya 5 gün protein ağırlıklı mı yapsam acaba. Olabilir aslında karbonhidrata fazlasıyla doydum çünkü. Pazar günü pandemiden beri görüşemediğim amcam ve halamlarla birarada olabilmek için açık hava bahçeli bir mekanda açık büfe bir kahvaltı ayarladım kızlar. Dolayısıyla pazar gününden sonra bende cumaya kadar kısabilirim karbonhidratı.
Saf protein evresi var ilk başta. Kiloya göre değişiyor 2-10 gün arasında. Sonra ekleniyor karbonhidratlar. Yapmayalı baya oldu unutmuşum. Ben en fazla 13 gün yapabildim. Yurtdışında Beyrut’a gitmiştik eşimle gezmeye. Dönüş günü havaalanında yiyecek et türü birşey bulamamıştım da açlıktan sandviçlere saldırmıştım. Böylelikle sona ermişti.Yaaa hiç yapmadım ama az çok biliyorum hiç khidrat yok galiba
Aaaaaa canım tamam seni kırmıycam. Pazartesi günü başlayabilirim ama. 5 gün yaparım. Pazar günkü aile buluşmasından sonra. Hergün paylaşalım yapalım ama. Diğer arkadaşları da davet edelim.Yaaaa kıs valla hep birlikte yapalımzaten ömür boyu yapmak mümkün değil ama böyle ufak kesintiler iyi gelir hem tartıda eksi oluyor hızlı bir şekilde hem de yağ yakımı da daha fazla oluyor
Cnm dayanamıom vallaBunu Karatay duysa fırçalar valla seni.
Cnm vücudun hamladıysa low impact videolarla başla ben de bu ay öyle gidiyorumKızlar şimdi chloe bitti ama nasıl bitti yarıda bıraktımçünkü midem bulandı birden elim ayağım titredi tırstım ben de ama yarın kaldığım videodan aynen devam edicem elimden ne kadar geliyorsa artık
A Asya-Hedef 65 kilo dediğin gibi khidrata fazlasıyla doydum kalori saymıyorken bu kadar tüketmiyordum nasılsa sayıyorum diye gevşedim tatlı yemeyen ben tatlılar yapmaya başladım
Özetle biraz kısmam en azından bi mola vermem lazım khidrat ve tatlıya
HarikaAaaaaa canım tamam seni kırmıycam. Pazartesi günü başlayabilirim ama. 5 gün yaparım. Pazar günkü aile buluşmasından sonra. Hergün paylaşalım yapalım ama. Diğer arkadaşları da davet edelim.
Tamam tatlım bende 80’li rakamlardan sıkıldım artık. Bir hafta kendimi sıkayımda 79’u göreyim madem.Harikatamam ben bugün başladım sen de ptesi başla bakalım kesinlikle çok faydasını göreceğiz.Aslında düzenli bir şekilde her ayın 1 haftası yapabilsek dotoks gibi olur bünyeye
Evet evet zaten bazılarını low yaptım ona rağmen pert oldumCnm vücudun hamladıysa low impact videolarla başla ben de bu ay öyle gidiyorum
Evet sana katılıyorum.Su anda en azından kendimi iyi hissetmek için elimden geleni yapıyorum.Ama şu pilav makarna olayı hamur işleri ekmekle aram yok keza börek çörek kek onlarla da aram yok ama makarna ,erişte valla onlar benim dayanılmazimCnm menülerine baktım geçmişteki,hergün makarna pilav tarzı yemişsin genelde
Şimdi karbonhidratı kısarsan fayda göreceğine eminim spor da eklersen şahane olur
Evde bütün teçhizat varmış zaten
Annenin davranışlarına üzülüyosan da böyle beslenmenin duruma bi faydası yok kendine zarar hatta.
Önce kendin için harekete geç tatlım
Süper bende Pazartesi başlıyorum zaten.Yarın olmaz ama pazar başlarım ben de :)
Daha iyi işte. Adana’da bol bol kebap yersinVazgeçtim yayarın başlayım kızlar Adanaya gitcez çünkü salı-çarşamba
Cnm tatlısı da meşhur ya 4 yıldır damağımda tütüyo vallaDaha iyi işte. Adana’da bol bol kebap yersin
Süperrr.Bugün 1450 kalori aldım ama karataya uygun.Yarım saat trambolin yaptım 20 dk da chloe.
Adana’nın meşhur tatlısını bilemedim ne ki bici bici miCnm tatlısı da meşhur ya 4 yıldır damağımda tütüyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?