Kalori sayarak zayıflıyoruz

Yaaaa kıs valla hep birlikte yapalım zaten ömür boyu yapmak mümkün değil ama böyle ufak kesintiler iyi gelir hem tartıda eksi oluyor hızlı bir şekilde hem de yağ yakımı da daha fazla oluyor

Yaaa hiç yapmadım ama az çok biliyorum hiç khidrat yok galiba
Saf protein evresi var ilk başta. Kiloya göre değişiyor 2-10 gün arasında. Sonra ekleniyor karbonhidratlar. Yapmayalı baya oldu unutmuşum. Ben en fazla 13 gün yapabildim. Yurtdışında Beyrut’a gitmiştik eşimle gezmeye. Dönüş günü havaalanında yiyecek et türü birşey bulamamıştım da açlıktan sandviçlere saldırmıştım. Böylelikle sona ermişti.

Kızlar şimdi chloe bitti ama nasıl bitti yarıda bıraktımçünkü midem bulandı birden elim ayağım titreditırstım ben de ama yarın kaldığım videodan aynen devam edicem elimden ne kadar geliyorsa artık
A Asya-Hedef 65 kilo dediğin gibi khidrata fazlasıyla doydum kalori saymıyorken bu kadar tüketmiyordum nasılsa sayıyorum diye gevşedim tatlı yemeyen ben tatlılar yapmaya başladım
Özetle biraz kısmam en azından bi mola vermem lazım khidrat ve tatlıya

Yaaaa kıs valla hep birlikte yapalım zaten ömür boyu yapmak mümkün değil ama böyle ufak kesintiler iyi gelir hem tartıda eksi oluyor hızlı bir şekilde hem de yağ yakımı da daha fazla oluyor
Aaaaaa canım tamam seni kırmıycam. Pazartesi günü başlayabilirim ama. 5 gün yaparım. Pazar günkü aile buluşmasından sonra. Hergün paylaşalım yapalım ama. Diğer arkadaşları da davet edelim.

Cnm vücudun hamladıysa low impact videolarla başla ben de bu ay öyle gidiyorum

Aaaaaa canım tamam seni kırmıycam. Pazartesi günü başlayabilirim ama. 5 gün yaparım. Pazar günkü aile buluşmasından sonra. Hergün paylaşalım yapalım ama. Diğer arkadaşları da davet edelim.
Harikatamam ben bugün başladım sen de ptesi başla bakalım kesinlikle çok faydasını göreceğiz.Aslında düzenli bir şekilde her ayın 1 haftası yapabilsek dotoks gibi olur bünyeye

Harikatamam ben bugün başladım sen de ptesi başla bakalım kesinlikle çok faydasını göreceğiz.Aslında düzenli bir şekilde her ayın 1 haftası yapabilsek dotoks gibi olur bünyeye
Tamam tatlım bende 80’li rakamlardan sıkıldım artık. Bir hafta kendimi sıkayımda 79’u göreyim madem.

Evet sana katılıyorum.Su anda en azından kendimi iyi hissetmek için elimden geleni yapıyorum.Ama şu pilav makarna olayı hamur işleri ekmekle aram yok keza börek çörek kek onlarla da aram yok ama makarna ,erişte valla onlar benim dayanılmazim bir tencereyi yerim yani o derece .Gerçi bütün yemekleri çok severim.Bekarligim hariç o zaman cokk yemek seçerdim.Diyorum ondan zayifmisim.Simdi her şey yiyebiliyorum.Spor evet bana evlenmeden önce spor hiç yapmayacaksın deselerdi hayatta inanmazdım . Sadece spora bir semtten diğer semte yürüyerek giderdim.Simdi evin içinde yürümeye üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…