Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bugünkü kalorim 900 civarında..Malesef 900 ün altında olmuyor beni çok kasıyor...ama protein ve sebze ağırlıklı aldigım kaloriler.
Bu arada bugün 2 kez 40 ar dakikalık yürüyüş yaptım

ayyy bu kaloride aç hissediyorum kendimi ve spor yapicak halim kalmıyor..o yüzden 850-950 arasinda tutup sporumu ihmal etmek istemiyorum
sen dayanabiliyorsun demekki tatlım
İnan bana küp gibi oluyorum.Uyandigimda zaten bir küp peynir ,bir tane galeta kepekli ,sonra türk kahvesi,ardından şekersiz Nescafe geliyor.Sonra biraz açıklıyorum.İki kaşık yoğurt zencefil ve zerdeçal koyup.Arada 10 adet kadar sarı leblebi yada elma yiyorum.Aksam oluyor eşim geliyor öğün ne yaptıysam tartıp yiyorum.Gece acıkınca ceviz ,badem ,yada 10 tane çubuk kraker leblebi ve kahve içiyorum.Simdi 566 a yatana kadar yine 700 falan oluyor.Aclik çekmiyorum çok iyi gidiyor.

o zaman çok geç mi uyaniyorsun.Biz 8.30 gibi uyanip en geç 9.30-10.00 arası kahvaltı yapıyoruz.öğünlerimin arasını 4 er saat yapmaya çalışıyorum.dolayısıyla 14.00 gibi öğlen 18.00 gibi akşam yemeği..

Ben geç uyanıyorum evet sınavlardan dolayı sabah 5 te yatiyorum biraz duman oldum .Sonra işte en geç 12 de uyanıyorum.Esim zaten çalışıyor.Saat 18 de aksam yemeği .Eşimde 11.30 da uyur Benle oğlum gece kuşu olduk oda uyumuyor .Birde çocuk dışarı çıkamıyor bu covid salgınından dolayı hepten düzeni kaçtı.Yoksa okul derken ,basket kursu derken,park derken yorulup akşam erken uyurdu.Simdi her şey değişti.İnsallah düzelir şu salgın durumları insanlar çok zor durumda kaldı .

evet haklısın çoğu kişinin düzeni bozuldu maalesef ...Sinavlarin bitince düzene girersin umarım çünkü bu durum bir sure sonra seni yıpraticaktır canım

evet haklısın çoğu kişinin düzeni bozuldu maalesef ...Sinavlarin bitince düzene girersin umarım çünkü bu durum bir sure sonra seni yıpraticaktır canım
Şimdiden yiprandim .Aynaya bakınca farklı biri görüyorum

önumüzdeki hafta yaptığımız sporları da yazalım kızlar ne dersiniz..Gerçi yazıyoruz ama biraz zorunlu hale getirmiş oluruz

önumüzdeki hafta yaptığımız sporları da yazalım kızlar ne dersiniz..Gerçi yazıyoruz ama biraz zorunlu hale getirmiş oluruz
Evet inşallah benim bu hafta sınavlarım bitiyor.10 Temmuz a kadar rahatım.Spora da başlarım çok güzel olur.Her gün yaptığım sporları yaparım.Bu hafta hiç pilav , makarna yaada hamur kızartma falan tuketmedim.Protein ağırlıklı beslendim bol sıvı tükettim .Meyve olarak yeşil erik ve yeşil elma yiyorum.Bubaksam ,makarna, kereviz çorbası, zeytinyağlı barbunya pilaki var.Tabi makarna yemiycem.Ama diğerlerinden yiycem.İnsallah pazartesi tartı yüzümü biraz daha guldurup belki bana 65 leri ucundan gösterir .Çünkü sanırım iki gün önceydi 66.65 gelmiştim.Zayiflayinca daha çok motivasyonum yükseliyor.Sizde çok destek oluyorsunuz Çok güzel gidiyor.Sanitim bu defa 5 li rakamları gorucem

Şimdi baktım da dün gösteriyor 66.65 geldim diye yazmışım.Aaas sanki daha uzun gibi geldi bana neyse belki pazartesi 65.90 gelirim Tam 66 da olsun bir şey olmaz yeterli gitsin kilolar

Kizlar bu barbunya pilaki cokmu kalorili benim hesaplama mi yanlış anladım.Zeytinyagli barburnya bir kaşık 65 kalori birde googleden bakicam

Yedim valla 485 gram 645 kalori .Ama her hâlde akşam yemek yiyemem çok doydum .Ayyy birazda çok yapmışım.Pazartesiye kadar barbunya diyeti yaparım galiba

Bir de bakliyatların kalorisi asla seni yanıltmasın.Çünkü lif oranı çok yüksek olduğundan vücut onu hızlı yakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…