yine pazartesiyi beklemedinÇok teşekkür ederim.İnsallah bütünlemeye kalmadan atlatirim bu dönemi.Artik sitrestenmi nedir 3 gündür büyük tuvalete çıkamıyorum.Ramazandan bu yana kabızlık durumu söz konusu ilaçta içmek istemiyorum.Aliskanlik olmasın diye bakalım düzelir umarım.Bugun bu halde tartıldım 67 geldim. Kalorimi zaten hiç asmiyiyorum.Motivasyonum gayet iyi isterse ayda 1 kilo gitsin hiç farketmez.Gayet kararlıyım.Sinavlardan sonra daha hareketli zaman geciricem inşallah.
Ya kızlar ben ekmek neredeyse hiç tüketmiyorum ama şunu farkettim ne zaman ekmek tüketsem akabinde tuvalete çıkıyorum.Çok teşekkür ederim.İnsallah bütünlemeye kalmadan atlatirim bu dönemi.Artik sitrestenmi nedir 3 gündür büyük tuvalete çıkamıyorum.Ramazandan bu yana kabızlık durumu söz konusu ilaçta içmek istemiyorum.Aliskanlik olmasın diye bakalım düzelir umarım.Bugun bu halde tartıldım 67 geldim. Kalorimi zaten hiç asmiyiyorum.Motivasyonum gayet iyi isterse ayda 1 kilo gitsin hiç farketmez.Gayet kararlıyım.Sinavlardan sonra daha hareketli zaman geciricem inşallah.
ben de sabah 1 dilim akşam 1 dilim yiyorum.o da tam bugday ya da kepekli..Ya kızlar ben ekmek neredeyse hiç tüketmiyorum ama şunu farkettim ne zaman ekmek tüketsem akabinde tuvalete çıkıyorum.Bilginize
Bu arada ayda 1 kez yapılıyormuş kizlarAYRAN DETOKSU
* 8 Yk haşlanmış nohut
* 8 Yk haşlanmış bulgur
* 8 Yk haşlanmış yeşil mercimek
* 1 litre su
* 1 kilo yoğurt
Yoğurt ile suyu ayran yapıp haşlanmış malzemeleri ekliyoruz. Yapılışı bu şekilde arkadaşlar. Tuz, siyah çay, kahve yasak. Bitki çayı serbest en az 2 litre su içelim. Yapabiliyorsa 45 dakika yürüyüş
Yapılışı
Kahvaltı (09.00 ya da 10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
Peynir
Bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği
Kahvaltıdan sonra iki saat ara ile eğer kahvaltı 09.00 da ise en son 21.00 ya da kahvaltı 10.00 da ise 22.00 olacak şekilde tüketiyoruz. Bu bir günlük ertesi gün tekrar hazırlayıp yapıyoruz.
2 gün üst üste yapılıyormuş.
Sağol canım ama sizlerde çok güzel destek oluyorsunuz.Motivasyon çok güzel.Zaten alıştım artık tartmadan yiyemiyorumİkinize de bravo kızlar.Harikasınız kesinlikle bu yoldan dönmek yok
Çok iyi gidiyorsun canım merak etme güzel sonuçlar alıcaksın.Benim sınavlar baya onun için arada girip cikiyorum.Kızlaaar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor
Birazdan yürüyüşe çıkıcam.Bu hafta sanki biraz daha asıliyorum gibi...Bakalım neler olucak..Pazartesi tartida neler bekliyor beni
tebrikler tatlımKizlar sanırım büyük tuvalete çıkmak çok önemlidün ve bugün çıktım dedim bir tartilayim Elbiselerinde çıkarttım .Tam 66.65 geldim çok sevindim açıkçası
Pazartesi gününe kadar Tartilmam inşallahtebrikler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?