Kalori sayarak zayıflıyoruz

yine pazartesiyi beklemedin

Ya kızlar ben ekmek neredeyse hiç tüketmiyorum ama şunu farkettim ne zaman ekmek tüketsem akabinde tuvalete çıkıyorum.Bilginize

Bugünkü kalorim 890 civarı..Fakat bugün protein ağırlıklı beslendim.Şeker içeren bir sey yemedim..Oldukça sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.
Diger gruplarda arkadaşlar AYRAN DETOKSU tarifi paylaşmışlar.İçerigi oldukca sağlıklı geldi bana..Miktarı fazla bence o yuzden yarı ölçude cumartesi pazar uygulamayı düşünüyorum

AYRAN DETOKSU
*
8 Yk haşlanmış nohut
* 8 Yk haşlanmış bulgur
* 8 Yk haşlanmış yeşil mercimek
* 1 litre su
* 1 kilo yoğurt
Yoğurt ile suyu ayran yapıp haşlanmış malzemeleri ekliyoruz. Yapılışı bu şekilde arkadaşlar. Tuz, siyah çay, kahve yasak. Bitki çayı serbest en az 2 litre su içelim. Yapabiliyorsa 45 dakika yürüyüş
Yapılışı
Kahvaltı (09.00 ya da 10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
Peynir
Bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği
Kahvaltıdan sonra iki saat ara ile eğer kahvaltı 09.00 da ise en son 21.00 ya da kahvaltı 10.00 da ise 22.00 olacak şekilde tüketiyoruz. Bu bir günlük ertesi gün tekrar hazırlayıp yapıyoruz.
2 gün üst üste yapılıyormuş.

Bu arada ayda 1 kez yapılıyormuş kizlar

Merhaba kizlar bugün aldığım toplam kalori 795 kalori .Ekmek yada hamur tureklvleri yok.Salata ,tepsi kebabı fırında .Akşam üzeri ceviz,badem,kuru üzüm,tuzlu yer fıstığı yatıp yedim cay yanında .Bugün zoraki de olsa çok şükür WC ye cikabildim.Durmak yok kizlar zayıflamaya devam inşallah.

Kızlaaar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor
Birazdan yürüyüşe çıkıcam.Bu hafta sanki biraz daha asıliyorum gibi...Bakalım neler olucak..Pazartesi tartida neler bekliyor beni

Kızlaaar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor
Birazdan yürüyüşe çıkıcam.Bu hafta sanki biraz daha asıliyorum gibi...Bakalım neler olucak..Pazartesi tartida neler bekliyor beni
Çok iyi gidiyorsun canım merak etme güzel sonuçlar alıcaksın.Benim sınavlar baya onun için arada girip cikiyorum.

Kizlar sanırım büyük tuvalete çıkmak çok önemli dün ve bugün çıktım dedim bir tartilayim Elbiselerinde çıkarttım .Tam 66.65 geldim çok sevindim açıkçası

Pilav makarna hamur türevlerini de kestim .Zaten tatlı şeker yemiyorum.Bazen muz bazen çok az meyve yiyorum.Sebze ve protein ağırlıkli ve genelde fırın yemekleri yapıyorum . İnşallah bu hafta sınavları halledip haftaya spora da başlarım.

Ptesiye regl olacağım gözüküyor bu hafta beni iyi sonuçlar beklemiyor galiba.Yüzümde de kocaman bi sivilce çıktı ben geliyorum diyor.
Tartı gününden önceki gün khidrat almamaya ve 1200 de kalmaya çalışcam.Tam son güne ödev bırakan tembel öğrenci moduna girecem.Ne kadar işe yararsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…