Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kizlar bugün ki kalorim hep protein fırında tavuk patates,ayran ve salata toplam 1241 kalori .Ama haftalık kalorimde günlük kalorimde düşen rakam 1065 kalori yani bugüne kadar günlük 1100 kaloriyi gecmemisim.

Günaydın kızlaaar..Bugün dışarıda bir şeyler yiycez...Izgara balık ve salata yemeyi düşünüyorum.Malum yarın tartı günü.Yanıma 2 ltlik su şişemi de alıcam.
Bugünü güzel atlatalım ve yarın mutlu olalım

Günaydın canım bugün ben Sabah 4 uyudum.Sabah 07.30 da uyandım bugün akşam son final sınavlarına girecek inşallah güzel geçer.Kendimi çok yorgun hissediyorum Dünkü sınavlarım çok güzel geçti.İnsallah bugünde öyle geçer.Bu arada afiyet olsun canım

Bu sabah 321 kalori aldım.Karpuz peynir zeytin ve galeta yedim.Yarin sabah çok merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırız.

Başarılar canım...öğlen biraz uyu istersen.Sınav yaklaştığında uyku basabilir...Tekrar başarılar tatlim iyi haberlerini bekliyoruz

Başarılar canım...öğlen biraz uyu istersen.Sınav yaklaştığında uyku basabilir...Tekrar başarılar tatlim iyi haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim.Brlki dediğin gibi biraz kestirdim Akşam 7 de baaliycak 8.30 da biticrk 3 ders inşallah güzel geçer.

Kizlar bugün kısır yaptım ve doyana kadar yedim yanında turşu valla çok mutlu oldum Toplam aldığım kalori 1146 .Haftalık kalori programında bir haftalık aldığım kalorilerin günlük dağılımı 1077 tabi kisirdan sonra birde tehlike 4 gün kaldı yarın tartıda nasıl çıkarım bilmiyorum inşallah çok üzmez beni

8 Haziran yarın tartilicam Bu arada kizlar sinavlarini verdim çok şükür 10 temmuza kadar şu anda sınav yok biraz dinlenip tekrar ders var

Kısırdaki bulgur şişiriyor insanı yarın beklediğinden fazla bile çıksan üzülme çünkü kısırın geçici şişkinliğidir o
Haftalık ortalaman çok iyi inş yarın çok güzel sonuçlar alırsınız kızlar

Ben bugün 1200 de kaldım.İnanır mısınız kızlar pazar akşamları en az sizin kadar heyecan yapıyorum umarım yarın harika sonuçlar gelir

Kızlar ben karataya başlıyorum yarın ama mecburiyetten biraz sağlığım için artık tatlılara tostlara ve ekmeğe elveda.
Hüzünlüyüm ama sağlığım için mecburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…