40 dk yürüşümü yaptim.kalorim 850 olduKalorim henüz 720...belki akşam çayın yaninda 1 kuru kayisı biraz leblebi yerim.
25 dk karın bölgesi çalıştım.Birazdan yürüyüş yapıcam
Günaydın canım bugün ben Sabah 4 uyudum.Sabah 07.30 da uyandımGünaydın kızlaaar..Bugün dışarıda bir şeyler yiycez...Izgara balık ve salata yemeyi düşünüyorum.Malum yarın tartı günü.Yanıma 2 ltlik su şişemi de alıcam.
Bugünü güzel atlatalım ve yarın mutlu olalım
Başarılar canım...öğlen biraz uyu istersen.Sınav yaklaştığında uyku basabilir...Tekrar başarılar tatlim iyi haberlerini bekliyoruzGünaydın canım bugün ben Sabah 4 uyudum.Sabah 07.30 da uyandımbugün akşam son final sınavlarına girecek inşallah güzel geçer.Kendimi çok yorgun hissediyorum Dünkü sınavlarım çok güzel geçti.İnsallah bugünde öyle geçer.Bu arada afiyet olsun canım
yarın güzel sonuçlar alıcaz insallahBu sabah 321 kalori aldım.Karpuz peynir zeytin ve galeta yedim.Yarin sabah çok merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırız.
Çok teşekkür ederim.Brlki dediğin gibi biraz kestirdimBaşarılar canım...öğlen biraz uyu istersen.Sınav yaklaştığında uyku basabilir...Tekrar başarılar tatlim iyi haberlerini bekliyoruz
Başarılar dilerim canım hem ders hem diyet bravoÇok teşekkür ederim.Brlki dediğin gibi biraz kestirdimAkşam 7 de baaliycak 8.30 da biticrk 3 ders inşallah güzel geçer.
Çok teşekkür ederimBaşarılar dilerim canım hem ders hem diyet bravo
Daha tartilmadim ki canım
Kısırdaki bulgur şişiriyor insanı yarın beklediğinden fazla bile çıksan üzülme çünkü kısırın geçici şişkinliğidir oKizlar bugün kısır yaptım ve doyana kadar yedim yanında turşu valla çok mutlu oldumToplam aldığım kalori 1146 .Haftalık kalori programında bir haftalık aldığım kalorilerin günlük dağılımı 1077 tabi kisirdan sonra birde tehlike 4 gün kaldı yarın tartıda nasıl çıkarım bilmiyorum inşallah çok üzmez beni
Hatırlatmak istedim...tablo elimin altında olsun ki rahat yazayım değil mi kızlarDaha tartilmadim ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?