Kalori sayarak zayıflıyoruz

YULAF PIZZASI

Malzemeler:
*2 yemek kaşığı yulaf kepeği
*1 adet yumurta akı
*5 yemek kaşığı yağsız süt
*1 çay kaşığından az kabartma tozu

Üst malzemeler:

3-4 adet çeri domates1 parça light beyaz peynir ya da lor, ince dilimlenmiş biber parçaları,2 dilim çemensiz pastırma, ev sucugu ,mantar,zeytin,....

Yapılışı:
Yulaf kepeği, yumurta akı, yağsız süt ve kabartma tozunu bir kap içinde iyice çırpın.Küçük bir tavayı hafifçe yağlayıp peçeteyle silin, tavayı kısık yanan ocağın üzerine tavayı alıp hazırladığınız kepekli karışımı dökün.Krepin üzerine biber, pastırma, peynir ve domatesleri serpiştirin.Altı hafifçe pişip kenarları kabarmaya başlayınca 200 dereceye ısıttığınız fırının içine alıp 1-2 dakika hafifçe pişirin. Sıcak servis yapın.

Krepe bayılırım.Afiyet olsun

Kızlar ben bugün surekli açım sebebini anlamadim.Bugünkü kalorim 770 oldu.
Canim sürekli tatlı istiyor.
50 dk yüruyüş yaptım
sanırım 850 olmustur.
kendime 1 kaşık yulaf ve üzeini örtecek kadar süt ile muhallabi yaptım.içine 10 tane kuru uzüm, yarım cay kaşığı bal koydum ve bol tarçın ile yedim

Şu an 10 günlük bi açlık orucuna girdim bugün 3.günüm direnç gösterebilir ve 10 günü tamamlayabilirsem önce meyve suyuyla normal yeme içme düzenime yavaş yavaş döneceğim ve sonrasında kalori sayarak devam edeceğim
Beni de yazın şimdiden aranıza

Hoş geldin canım.Açlık orucunda hiç mi bir şey yenmiyor.Eğer öyleyse buna dayanmak çok zor olmalı

Ama ben tecrübeliyim yani yaptığım ilk açlık orucu değil .. gerçekten acıkma susama olmuyor ama halsizlik insanı bitkin düşürüyor ..

Selam kizlar gece yazıyorum yani sabaha karşı dersler sınavlar biraz duman oldum.Giremedim kusura bakmayın.Aldigim kalori 1073 hür tatlı vs yemedim.Protein ağırlıklı.Spor yapamadım malesef dersten kalkıp ya yemek yapıyorum ya da tuvalet başka bir şey yok.İnsallah bir an önce biter şu sınavlar çok gerildim .

sabırlı ol tatlim.Sınavlarinın güzel gecmesi ve bu süreci iyi atlatman için hep pozitif ol..Bizim de güzel enerjimiz seninle

sabırlı ol tatlim.Sınavlarinın güzel gecmesi ve bu süreci iyi atlatman için hep pozitif ol..Bizim de güzel enerjimiz seninle
Çok teşekkür ederim.İnsallah bütünlemeye kalmadan atlatirim bu dönemi.Artik sitrestenmi nedir 3 gündür büyük tuvalete çıkamıyorum.Ramazandan bu yana kabızlık durumu söz konusu ilaçta içmek istemiyorum.Aliskanlik olmasın diye bakalım düzelir umarım.Bugun bu halde tartıldım 67 geldim. Kalorimi zaten hiç asmiyiyorum.Motivasyonum gayet iyi isterse ayda 1 kilo gitsin hiç farketmez.Gayet kararlıyım.Sinavlardan sonra daha hareketli zaman geciricem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…