Krepe bayılırım.Afiyet olsunKREP
Az Kalorili Diyet Krep (Yulaf Ezmesi ile) Tarifi:
Malzemeleri:
1 çay bardağı (50 gr) yulaf ezmesi (rondoda toz haline getirilmiş olmalı)
1 yumurta
1 çay bardağı (100 ml) yağsız süt
1 tutam tuz
İsteğe göre arasına :
Peynir
Biber
Domates vb. Sandviç malzemeleri
Reglin mi yaklaştıKızlar ben bugün surekli açım sebebini anlamadim.Bugünkü kalorim 770 oldu.
Canim sürekli tatlı istiyor.
50 dk yüruyüş yaptım
Yanlış hesaplamışım 1700 müşKalorim 1500
aslinda daha var reglime 15-20 si arası bir tarih..Reglin mi yaklaştı
yarın 1200 yersin tatlım istedigin ortalamayı tutturursunYanlış hesaplamışım 1700 müş
sanırım 850 olmustur.Kızlar ben bugün surekli açım sebebini anlamadim.Bugünkü kalorim 770 oldu.
Canim sürekli tatlı istiyor.
50 dk yüruyüş yaptım
Onu düşündüm gözüm yemediyarın 1200 yersin tatlım istedigin ortalamayı tutturursun
mantıklı canımOnu düşündüm gözüm yemedi
Onun yerine her gün 50 şer kalori azaltcam inş
Şekerin düşmüştür o zamanaslinda daha var reglime 15-20 si arası bir tarih..
Hoş geldin canım.Açlık orucunda hiç mi bir şey yenmiyor.Eğer öyleyse buna dayanmak çok zor olmalıŞu an 10 günlük bi açlık orucuna girdim bugün 3.günüm direnç gösterebilir ve 10 günü tamamlayabilirsem önce meyve suyuyla normal yeme içme düzenime yavaş yavaş döneceğim ve sonrasında kalori sayarak devam edeceğim
Beni de yazın şimdiden aranıza
Aynen öyle canım .. kolay değil bir Nev-i nefisle mücadele diyebilirimHoş geldin canım.Açlık orucunda hiç mi bir şey yenmiyor.Eğer öyleyse buna dayanmak çok zor olmalı
sabırlı ol tatlim.Sınavlarinın güzel gecmesi ve bu süreci iyi atlatman için hep pozitif ol..Bizim de güzel enerjimiz seninleSelam kizlar gece yazıyorum yani sabaha karşıdersler sınavlar biraz duman oldum.Giremedim kusura bakmayın.Aldigim kalori 1073 hür tatlı vs yemedim.Protein ağırlıklı.Spor yapamadım malesef dersten kalkıp ya yemek yapıyorum ya da tuvalet başka bir şey yok.İnsallah bir an önce biter şu sınavlar çok gerildim .
Çok teşekkür ederim.İnsallah bütünlemeye kalmadan atlatirim bu dönemi.Artik sitrestenmi nedir 3 gündür büyük tuvalete çıkamıyorum.sabırlı ol tatlim.Sınavlarinın güzel gecmesi ve bu süreci iyi atlatman için hep pozitif ol..Bizim de güzel enerjimiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?