Kalori sayarak zayıflıyoruz

Aynı yerde de 100 gr 335 kalori demiş.Fakat bu Barbunya pilaki nin kalorisi...
ilk gönderdiğim zeytinyağlı barbunya yani sulu yemek olursa 100 gr 124 kalori

Bir de bakliyatların kalorisi asla seni yanıltmasın.Çünkü lif oranı çok yüksek olduğundan vücut onu hızlı yakar
Evet haklısın çokta hoşuma gitti üzerine limon pul biber .Ayrıca çok tok tutuyor karnım küp gibi. Bide internette okudum 100 gram barbunya 50 gram ete denk geliyormuş yani protein değeri çok yüksekmiş.Tsmam artık kalori miktarını geçmeden bitene kadar yerim artık

Aynı yerde de 100 gr 335 kalori demiş.Fakat bu Barbunya pilaki nin kalorisi...
ilk gönderdiğim zeytinyağlı barbunya yani sulu yemek olursa 100 gr 124 kalori
Benim sulu değil .Katı biraz zaten bu barbunya da değişik bir yemek nasıl anlatsam neye benzetsrm bilemedim şimdi.Yogun yani lapa gibi heh böyle bir şey yani yada benmi yapamıyorum ama tadı güzel

Benim sulu değil .Katı biraz zaten bu barbunya da değişik bir yemek nasıl anlatsam neye benzetsrm bilemedim şimdi.Yogun yani lapa gibi heh böyle bir şey yani yada benmi yapamıyorum ama tadı güzel
Ben de çok severim tatlim ...servis ederken bol maydonoz doğrar üzerine serperim.Enfes birsey .İnsanın yedikce yiyesi geliyor.Ben de plaki çok yaparım.
Bakliyat bizim evde çok tüketilir zaten..
küçük porsiyonlarda haşlanmış nohut,barbunya,beyaz fasülye,maş fasülyesi ,yeşil mercimek gibi bakliyatlarım illa ki difrizimde olur.Bazen yesil salataya katarim bazen de onların salatasını yaparim.

Bugün kalorim 850 civarı ...fakat tamamen sağlıklı ürünlerden yani sebze ve proteinden aldım.1 porsiyon meyvem de vardı.
35 dk bölgesel çalışma yaptım.Birazdan yürüyüşe çıkıcam

40 dk yürüdüm.+35 dk bölgesel spor...Bir gün için iyidir bence. sadece su az ictim yatana kadar içmeye çalışıcam

40 dk yürüdüm.+35 dk bölgesel spor...Bir gün için iyidir bence. sadece su az ictim yatana kadar içmeye çalışıcam
Tebrik ederim çok iyi gidiyorsun.Bu pazartesi güzel sonuç alican inşallah sen .Ben bugün doymak bilmedim.Yine çorba içtim galeta yedim toplam 1291 kalori oldu sonra baktım tehlike bir hafta kalmış normal mi acaba canım nasıl tatlı istedi .Cevizli sucuk vardı yemeden önce kaloridine baktım 400 lerin üzerinde tabi yemedim

inşallah iyi sonuç alırız hepimiz.Reglin yaklaşıyor ya o yüzden bu iştahın

Ben bugün çok tuhaf bir şey oldum.Cikolata yedimsonra yeşil erik yedim üstüne Nescafe nasıl bir midem var bugün anladım.Doymak bilmedim.Kendimi çok tuttum daha fazla dayanamadım.Bu şekil sadece regli zamanlarına yakın oluyorum.Oda bir gün çok az hasarla bugünü atlatirim umarım

Kaloriye gelince malesef 1611 bugün diyet günümde aldığım en rekor kalori

Kaloriye gelince malesef 1611 bugün diyet günümde aldığım en rekor kalori
Canım bak yarın düzeltmek şartıyla hiç üzülme.Ciddi stres altındasın beyin sürekli glikoz yakıyor çünkü ders çalışıyorsun bu yüzden şekerin düşüyor.Bir de şu var ki her gün çok daha az kalori aldığın için bünyen şaşıracak ve kııtlığa girmeyecek girdiyse deçıkacak.Hiç canını sıkma yarın kaldığın yerden devam.
Ben de bu hafta aldığım her 1400 kalorinin 400 ünü tatlıdan aldım yaptığım doğru değildi biliyorum ama haftaya telafi edip daha sağlıklı beslenicem inş

Çok teşekkür ederim çok güzel moral veriyorsunuz.Evet inşallah bu haftayı bir atlatirsam çok daha güzel olucak .

Kalorim henüz 720...belki akşam çayın yaninda 1 kuru kayisı biraz leblebi yerim.
25 dk karın bölgesi çalıştım.Birazdan yürüyüş yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…