Hoş geldin canım.1200 kalorinin altına inmeden khidratı azaltırsan başarıya her şekilde ulaşırsın.Spor da yapabilirsen çok daha hızlı ilerlersin.Tartı günümüz ctesi bilgin olsun.Günlük menü ve aldığın kaloriyi paylaşabilirsin.Nasıl kolayına gelirseMerhaba herkese, yıllardır kilosundan muzdarip her gün diyetteymiş psikolojisinde ama uygulamada yapmayan nefsine hakim olamayan biriyim aslında düşündüğümde cidden hiç uzun süreli diyet yapamadım beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum 38 yaşındayım 163 cm boy 62,5kg 6 ve 8 yaşında 2 kızım var malesef sezeryanla dogum oldugu icin kilolarimdan kurtulamadım kalori sayar olarak samsungun kendi programini kullanmayi dusunuyorum
Tesekkurler canim ❤Hoş geldin canım.1200 kalorinin altına inmeden khidratı azaltırsan başarıya her şekilde ulaşırsın.Spor da yapabilirsen çok daha hızlı ilerlersin.Tartı günümüz ctesi bilgin olsun.Günlük menü ve aldığın kaloriyi paylaşabilirsin.Nasıl kolayına gelirse
Hoşgeldin. Herkesin kendine göre bir beslenme alışkanlığı var. O yüzden kendin için neyin daha iyi olduğunu sen daha iyi bilirsin. Bende kalorilerimin büyük kısmını sabah saatlerinde almaya alışığım. Kiloluyum ama akşam ya da gece atıştırma huyum hiç yoktur.Günaydın herkese, tabi ben şimdi diyet yapıcam diye motive oldum ya ondan sabah sabah başladım :) tartıda 62,9 la başladım. inşallah çabuk pes etmem, çalışıyorum iş yerindeyim evden hazırladım kahvaltımı ölçü olarak göz kararı oluyor ama az tutmuyorum kesinlikle, Saat 8 de kahvaltıya başladım: 1 haşlanmış patates (orta boy), çeri domates (2 adet), havuç (1 adet), haşlanmış yumurta(1 adet), zeytin (5 adet siyah), tam yağlı peynir (1 yemek kaşığı), çavdar ekmeği (1 dilim), avokado (kare kare 4 tane 1/5 kadar) bu hali ile kahvaltım 465kcal biraz çok gelebilir ama doymazsam abur cubura yöneliyorumeleştiriye açığım yanlış beslendiğim nokta da yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.
Bende 79 oluncaya kadar kaçamak yapmayacağım. Yoksa yerimde sayıp duruyorum.yarın yine kalori saymaya başlıyorum
Gayet iyi gözüküyor şimdi siz motive olduğunuz için 1200ün üzerine bir süre çıkmamaya çalışın ki vücut neye uğradığını şaşırıp bol bol kilo versin. Sizin de motivasyonunuz artar böylece.Günaydın herkese, tabi ben şimdi diyet yapıcam diye motive oldum ya ondan sabah sabah başladım :) tartıda 62,9 la başladım. inşallah çabuk pes etmem, çalışıyorum iş yerindeyim evden hazırladım kahvaltımı ölçü olarak göz kararı oluyor ama az tutmuyorum kesinlikle, Saat 8 de kahvaltıya başladım: 1 haşlanmış patates (orta boy), çeri domates (2 adet), havuç (1 adet), haşlanmış yumurta(1 adet), zeytin (5 adet siyah), tam yağlı peynir (1 yemek kaşığı), çavdar ekmeği (1 dilim), avokado (kare kare 4 tane 1/5 kadar) bu hali ile kahvaltım 465kcal biraz çok gelebilir ama doymazsam abur cubura yöneliyorumeleştiriye açığım yanlış beslendiğim nokta da yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.
Evet kaçamak yapma canım ne güzel motive olmuşsun.Bu motivasyon her zaman olmuyor bulmuşken kaçırmaBende 79 oluncaya kadar kaçamak yapmayacağım. Yoksa yerimde sayıp duruyorum.
gayet iyi canım bence de . Zaten boyuna göre kilon da iyi. Sadece daha fit olmak istiyorsun anladığım kadarıyla.Günaydın herkese, tabi ben şimdi diyet yapıcam diye motive oldum ya ondan sabah sabah başladım :) tartıda 62,9 la başladım. inşallah çabuk pes etmem, çalışıyorum iş yerindeyim evden hazırladım kahvaltımı ölçü olarak göz kararı oluyor ama az tutmuyorum kesinlikle, Saat 8 de kahvaltıya başladım: 1 haşlanmış patates (orta boy), çeri domates (2 adet), havuç (1 adet), haşlanmış yumurta(1 adet), zeytin (5 adet siyah), tam yağlı peynir (1 yemek kaşığı), çavdar ekmeği (1 dilim), avokado (kare kare 4 tane 1/5 kadar) bu hali ile kahvaltım 465kcal biraz çok gelebilir ama doymazsam abur cubura yöneliyorumeleştiriye açığım yanlış beslendiğim nokta da yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.
Benim de kahvaltım 400 kalori civarı oldu kızlar. Hedef 1200 kalori bugün. Tabi yürüyüşe devam. Bu süreçte pes etmediğim tek şey yürüyüşüm. Yaşasın 10bin adım
hadi kuzum bu kafta tekrar canlanalımBende 79 oluncaya kadar kaçamak yapmayacağım. Yoksa yerimde sayıp duruyorum.
aynen öyle canım. Birgün bile firem yok yürüyüşte. Hiç ihmal etmiyorum. Havalar iyice soğuyana kadar yürürüm. Sonrası evde dansVar ya maşallah sana bacakların nasıl sıkılaşmıştır bravo
Harikasınaynen öyle canım. Birgün bile firem yok yürüyüşte. Hiç ihmal etmiyorum. Havalar iyice soğuyana kadar yürürüm. Sonrası evde dans
Tamam boyum 1.60 kilo 82.10Hoş geldin canım.Boyunu ve başlangıç kilonu yazarsan seni tabloya ekleyeyim
İsteyen detaylı yazıyor canım. Bana toplu daha kolay geliyorTamam boyum 1.60 kilo 82.10
Birşey soracağım sadece kalori toplamını mi yazıyoruz buraya
İsteyen menü isteyen toplam kalori yazıyorTamam boyum 1.60 kilo 82.10
Birşey soracağım sadece kalori toplamını mi yazıyoruz buraya
Tamam canım bugün 1212 kcal ile kapattımİsteyen menü isteyen toplam kalori yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?