Kalori sayarak zayıflıyoruz

Merhaba herkese, yıllardır kilosundan muzdarip her gün diyetteymiş psikolojisinde ama uygulamada yapmayan nefsine hakim olamayan biriyim aslında düşündüğümde cidden hiç uzun süreli diyet yapamadım beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum 38 yaşındayım 163 cm boy 62,5kg 6 ve 8 yaşında 2 kızım var malesef sezeryanla dogum oldugu icin kilolarimdan kurtulamadım kalori sayar olarak samsungun kendi programini kullanmayi dusunuyorum

Hoş geldin canım.1200 kalorinin altına inmeden khidratı azaltırsan başarıya her şekilde ulaşırsın.Spor da yapabilirsen çok daha hızlı ilerlersin.Tartı günümüz ctesi bilgin olsun.Günlük menü ve aldığın kaloriyi paylaşabilirsin.Nasıl kolayına gelirse

Tesekkurler canim ❤

Günaydın herkese, tabi ben şimdi diyet yapıcam diye motive oldum ya ondan sabah sabah başladım :) tartıda 62,9 la başladım. inşallah çabuk pes etmem, çalışıyorum iş yerindeyim evden hazırladım kahvaltımı ölçü olarak göz kararı oluyor ama az tutmuyorum kesinlikle, Saat 8 de kahvaltıya başladım: 1 haşlanmış patates (orta boy), çeri domates (2 adet), havuç (1 adet), haşlanmış yumurta(1 adet), zeytin (5 adet siyah), tam yağlı peynir (1 yemek kaşığı), çavdar ekmeği (1 dilim), avokado (kare kare 4 tane 1/5 kadar) bu hali ile kahvaltım 465kcal biraz çok gelebilir ama doymazsam abur cubura yöneliyorum eleştiriye açığım yanlış beslendiğim nokta da yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.

Hoşgeldin. Herkesin kendine göre bir beslenme alışkanlığı var. O yüzden kendin için neyin daha iyi olduğunu sen daha iyi bilirsin. Bende kalorilerimin büyük kısmını sabah saatlerinde almaya alışığım. Kiloluyum ama akşam ya da gece atıştırma huyum hiç yoktur.

Gayet iyi gözüküyor şimdi siz motive olduğunuz için 1200ün üzerine bir süre çıkmamaya çalışın ki vücut neye uğradığını şaşırıp bol bol kilo versin. Sizin de motivasyonunuz artar böylece.
Ben de hafta içi sabahları sadece 2 yumurta yiyorum geri kalan kalorinin tamamını akşama birakıyorum çünkü akşam yemeği ve devamında çayla muhakkak birşeyler yiyorum.Hafta sonu ise tam tersi oluyor kalorimin dörtte üçü kahvaltı da bitiyor bazen tamamı O yüzden hafta sonları kalori saymıyorum ama akşamları abartmamaya çalışıyorum kahvaltı iyi olunca akşam hafif geçebiliyor

gayet iyi canım bence de . Zaten boyuna göre kilon da iyi. Sadece daha fit olmak istiyorsun anladığım kadarıyla.

Benim de kahvaltım 400 kalori civarı oldu kızlar. Hedef 1200 kalori bugün. Tabi yürüyüşe devam. Bu süreçte pes etmediğim tek şey yürüyüşüm. Yaşasın 10bin adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…