- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 103
- 51
İyi hatırlattın canım. Bende de var tırnak mantarı. Hindistan cevizi yağıda iyi geliyormuş evde vardı bende onu deneyeyim bari.fee fi fo canım başka bir yerde aynı sefa kremini yazmışsın. ben de farmasiden istedim tırnak mantarı için, önereceğin marka var mı?
Canım önce farmasiden kullanmıştım ondan memnun kalınca baktım ki işe yarıyor organik ve el yapımı satan bir siteden öyle bir aynı safa kremi daha aldım hatta hepsi bitmedi bile .Memnum kaldım geçti benim ama çok başlangıçtı kendim farketmiştim yine sağolsunlar buradan bir üyenin tavsiyesiyle almıştım.Çok da düzenli kullandım ve başlamadan bitti diyeyim sana.fee fi fo canım başka bir yerde aynı sefa kremini yazmışsın. ben de farmasiden istedim tırnak mantarı için, önereceğin marka var mı?
Ben de bu hafta öyle çok yedim ki bazen sırf yemek için yiyorum aç olmadığım halde intikam alır gibi.Sonuç tartı yüzümü güldürmeyecek biliyorumKislari kilonaliyorumncunku spor yapmiyorum ve aksamlari cok yoyorum gece uzun olunce meyvasi kestanesi galetasi derken..bakalim bu kisi nasil gecirecem
Kendim kullanacağım canımCanım önce farmasiden kullanmıştım ondan memnun kalınca baktım ki işe yarıyor organik ve el yapımı satan bir siteden öyle bir aynı safa kremi daha aldım hatta hepsi bitmedi bile .Memnum kaldım geçti benim ama çok başlangıçtı kendim farketmiştim yine sağolsunlar buradan bir üyenin tavsiyesiyle almıştım.Çok da düzenli kullandım ve başlamadan bitti diyeyim sana.
Kendin mi kullanacaksın başkası mı kullanacak
Tamam canım çok geçmiş olsun bol bol boca yap sür ben gün içinde her fırsatta sürüyordum bazen akşamları sürüp çorap giyip uyuyordum.O parmağımın tırnak makası farklıydı.Kendim kullanacağım canım
Çok sağol canım benimTamam canım çok geçmiş olsun bol bol boca yap sür ben gün içinde her fırsatta sürüyordum bazen akşamları sürüp çorap giyip uyuyordum.O parmağımın tırnak makası farklıydı.
Hala da değiştirmedim ellerim ve ayaklarım için 3 tırnak makasım variyileştim ama bende huy kaldı
A Asya-Hedef 65 kilo canım sana da tavsiye ederim benim başlangıçtı ama burada yazan üyenin ilerlemiş ve başka çözüm yolu bulamamıştı ve aynı safa kremi ile iyileştiğini yazmıştı.
Ben de bayağı dikkat ediyorum canım. Bu hafta hafif geleceğiz inşallahSelam hanımlar.Bu cumartesi sabahı 64 rakamını hedefliyorum inşallah çok iddialıyım .Bunun için uyras veriyorum.Tatliyi meyveden alıyorum.Hamur işleri yok ama pilav, makarna vs bunları 200 kalori olacak şekilde hafta iki defa falan tüketiyorum.Ekmek yok çok nadir hafta iki defa iki dilim gibi .Sebze protein bol miktarda ama en çok sebze şekersiz çay ve kahve bakalım cumartesi gününü iple çekiyorum
İnşallah.Artik görmek istiyorum 5 li rakamlarıBen de bayağı dikkat ediyorum canım. Bu hafta hafif geleceğiz inşallah
Ağzından bal damlıyor kuzuİnşallah.Artik görmek istiyorum 5 li rakamlarıçok uğraştırdı beni çok bekletti yetti gayri o kalori 1100 u geçmemeli 2021 59 ile girilmeli 2020 kötü anılar silinmeli ,kilolar inmeli
Eşimin covid testi pozitif çıktı canım bugün. Benim de hafif belirtilerim var. Hemen iştahım kesildiReglime 4gun kaldı hiç olmadı bu şimdi çok iyi gidiyordum .Şimdi gerçekten ne kadar kilo vermişim tam anlamıyla belli olmuycak tabi yine de devam edicem .Ben bu 2021 e inşallah 5 li rakami görerek girmek istiyorum.
Çok geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatırsınız.Eşimin covid testi pozitif çıktı canım bugün. Benim de hafif belirtilerim var. Hemen iştahım kesildi
Şimdilik iyiyiz, ama henüz erken sanırım kötü olmak içinÇok geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatırsınız.
Çok geçmiş Allah'ın izniyle bir bitseydi şu hastalikEşimin covid testi pozitif çıktı canım bugün. Benim de hafif belirtilerim var. Hemen iştahım kesildi
Çok geçmiş olsun canım yine de uzak durun birbirinizden şu virüs yükü muhabbeti var ya.Ne kadar az virüse maruz kalırsan o kadar rahat atlatırsın inşEşimin covid testi pozitif çıktı canım bugün. Benim de hafif belirtilerim var. Hemen iştahım kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?