Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar giremedim geçen hafta.Ama tartıldım bildirmeyi de unuttum.Bir de bana hiç bildirim gelmedi burdan.Gecen hafta 65.50 idim yok yapıştı 65 gitmiyo bir türlü Ama bende her şey yedim valla bu hafta karbonat azaltın pritein ve sebze yiycem haftaya 64 u belki görürüm

Akşam akşam iki tabak kabsk yemeği yedim acılı .Bir kaşık zeytinyağı ile yaptım.İcinde kıyma yok .Sadece kabak ,soğan,bir adet tatlı patates,sarımsak dereotu ve baharat ayyy valla çok lezzetli bir kabak yemeği olmuştu ya da ben çok actim

Çaktırmadan detoks mu yapıyorsun

Çaktırmadan detoks mu yapıyorsun
Valla detox mu oldu bilmiyorum.Ama iyi gitti gibi bugünde iki tabaklık kaldı onu yiycem .Yarında pırasa yemeğine geçerim yağ bir kaşık koca bir tencereye fazla koymuyorum.Cok az da pirinç atarım la beraber güzel olur.O bitince de kereviz ve lahanam var kapuska çok severim.Bakalim haftaya cumartesi nasıl bir sonuç cikicak

İnanmayacaksınız belki ama ben bu hafta tartılmayı unuttum
Yani hatırladığımda kahvaltının son lokmasını ağzıma atıyordum ilk kez böyle bir şey olduşaşkınım

fee fi fo
Benim telefonum kırıldı çarşamba günü maalesef
O yüzden giriş yapamadım
Dun bildirim yapmam lazımdı sanırım
Geç kaldım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…