- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.078
- 598
Eşim ne yaptıysam dikkat etmedi canım, inşallah fazla etkilenmeden atlatırızÇok geçmiş olsun canım yine de uzak durun birbirinizden şu virüs yükü muhabbeti var ya.Ne kadar az virüse maruz kalırsan o kadar rahat atlatırsın inş
Eşler hep aynı benimki de öyle inş hafif atlatırsınız.Boğazına dikkat et yiyip içmenden kısma canım.önce sağlıkEşim ne yaptıysam dikkat etmedi canım, inşallah fazla etkilenmeden atlatırız
İştahım hiç yok canım. Zorla yemeye çalışıyorum, öyle de midem bulanıyorEşler hep aynı benimki de öyle inş hafif atlatırsınız.Boğazına dikkat et yiyip içmenden kısma canım.önce sağlık
çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versinEşimin covid testi pozitif çıktı canım bugün. Benim de hafif belirtilerim var. Hemen iştahım kesildi
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin
..Merhaba hanımlar
Kalori sayarak zayıflama yolculuğumuza buradan devam edelim.Eski konuda çok fazla mesaj yığıldığı için buradan yeni başlangıç ve eski arkadaşlarla devam ediyoruz.
İsmi sarı renkli olan arkadaşlar korumaya geçenlerdir.
Eki Görüntüle 2721823
Nasilsiniz... umarim hafif gecerEşimin covid testi pozitif çıktı canım bugün. Benim de hafif belirtilerim var. Hemen iştahım kesildi
Şimdilik hafif seyrediyor canım. Umarım şiddetlenmezNasilsiniz... umarim hafif gecer
Haftanın birincisiSudem_mmm
Eki Görüntüle 2729765 Cok teşekkür ederimhaftaya daha düşük bir rakamla gelmeyi umuyorum .
Kolay gelsin.Okullar açılınca sınavlara boğuldukBen burayı unutmuşum yaaa
Tus çalışmaya başladım kafam bi milyon :) bi tek 5.takıma bakıodum o da az
Ama geldim geldim
Kolay gelsin canımKolay gelsin.Okullar açılınca sınavlara boğuldukbende kpss çalışıyorum.
Teşekkür ederimKolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?