Tabloya baktimda bastan bu yana 13 kilo vermissin bence cok iyi bayagi degismissindir..kiyafetleri ne yaptin gardrop degismek zorunda kalmistir....Sağol canım benim
Bendeki listeye eklemiştim canım merak etme sadece burada paylaşmadım
MerhabaBen de dün yapamadım.Haftaya ctesi unutmaz yaparsan sıkıntı yok
Tabii ki problem olmaz devam edin sizMerhaba
Telefonum yapıldı yine bozuldu geri gitti geldi yeniledim simdi o yüzden giremedim
Bu cumartesiden itibaren devam etsem problem olur mu
Canım beniim merhabaMerhaba
Telefonum yapıldı yine bozuldu geri gitti geldi yeniledim simdi o yüzden giremedim
Bu cumartesiden itibaren devam etsem problem olur mu
Canım şehir efsanesi mi gerçek mi bilmiyorum ama koronada kilo verenler sonra alıyormuş diye duydum.Sen zaten dikkat ediyorsun ama yine de bilgin olsun65.5 geldim kızlar. Koronadan dolayı kilo kaybım oldu. Bu kiloyu korumayı hedefliyorum artık.
Ayy ben de duydum. Dikkat edeyim iştahım yerine gelince. Henüz iştahım yok. Yürüyüşü özledim. Salı günü bitecek karantinamCanım şehir efsanesi mi gerçek mi bilmiyorum ama koronada kilo verenler sonra alıyormuş diye duydum.Sen zaten dikkat ediyorsun ama yine de bilgin olsun
tamam canım sağolasınGünaydın güzel hafta sonları diliyorum.Arkadaslar ben ne yazık ki çok fazla giremiycem buraya .Çok sınavlarım var kendimi sosyal medyadan olabildiğince uzak tutuyorum.Arada sırada uğramaya çalışırım . İnşallah herkes istediği kiloya düşer .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?