Kalori sayarak zayıflıyoruz

Canım tebrik ederim haftanın birincisi sensin
Teşekkür ederim canım kimseler takılmıyor artık ben de haftada bir de olsa bildirim yapmaya çalışcam.Ctesi buraya yazacağını bilmek bile bi kontrol mekanizması oluşturuyor
Sen başka gruplara takılıyorsun daha çok herhalde ama burayı da unutma

Evet canım kesinlikle kontrol sağlıyor.Çok takılmadım aslında diğer grubumda da bayağıdır ama artık gireceğim
Birşey soracağım haftalık ortalama kaç kalori alıyorsun cnm

Evet canım kesinlikle kontrol sağlıyor.Çok takılmadım aslında diğer grubumda da bayağıdır ama artık gireceğim
Birşey soracağım haftalık ortalama kaç kalori alıyorsun cnm
Canım kalori saymayı bıraktım gibi aslında.Haftada 2-3 gün sınırsız diğer günlerde de tam saymasam da 1200lerde kalmaya çalışıyorum.Günler kısa olduğu ve benim oruç borcum çok olduğu için 5 gün oruç 2 gün serbest yaptım.Oruçlu günlerde 1200-1300 civarı oluyor diğer günler de serbest.Şimdilik böyle oruçları bırakınca ne yaparım bilmiyorum o zaman da yine bi yol çizerim kendime.
Ben her gün stabil olamıyorum illa arada gözümü karnımı doyurmam gerekiyor

Maşallah canım yine de kilo vermişsin ama sen yine bu şekil devam edersin hiç canını sıkma oruçların bitince de
tabi ki cnmarada vücut çok kalori istiyor yola devam etmek için gerçekten

Kolay gelsin canım ders çalışmak kafa patlatmak ne kadar zor.Allah emeklerinin karşılığını versin inş.Verdiğin kilolarınla ve inş uzmanlığını da alarak bir taşla iki kuş vurmuş olursun

Kolay gelsin canım ders çalışmak kafa patlatmak ne kadar zor.Allah emeklerinin karşılığını versin inş.Verdiğin kilolarınla ve inş uzmanlığını da alarak bir taşla iki kuş vurmuş olursun
Canım yeni gördüm sağolasın canım amin amiiin
Bu arada yaklaşık 1 ay kadar olamıcam burda cnm cumartesi de bildirebiliirim ama yoğun derse başlıcam
diğer kızlar da gelir inşallah kış geldi diye mi gittiler anlamadım

A Asya-Hedef 65 kilo canım sen naptın nasıl gidiyor :)
Artıda olsan bile burda yaz bence çünkü kontrol gidince toparlaman zor olur kuzum
Selam kızlar. Kusura bakmayın habersiz ortadan kayboldum. Hesabımdan çıkış yapmıştım kayıtlı şifremle açılmadı bir türlü. Mailimide açamayınca bende çok uğraşmadım artık. Ara ara girdim baktım kimseyi göremedim. Şimdi mesajını görünce uğraştım yeni şifre aldım. Seni tebrik ediyorum güzel kilo vermişsin. Ben kilo almadım ama veremedimde daha fazla. 81 kilolarda dolanıyorum.

Ben de korumadayım canım. Yürüyüşe devam ediyorum. Biraz kaçamak yapıyorum. Şimdilik kilo almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…