Kolay gelsin canım çok zor bi sınav Allah zihin açıklığı versin..Ben de buraları terk mi etti acaba diyordumBen burayı unutmuşum yaaa
Tus çalışmaya başladım kafam bi milyon :) bi tek 5.takıma bakıodum o da az
Ama geldim geldim
Kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versinKolay gelsin.Okullar açılınca sınavlara boğuldukbende kpss çalışıyorum.
Bugün şiddetlendi ağrılarım biraz. İnşallah çabuk atlatırım canım.
Yok kuzum terk eder miyimKolay gelsin canım çok zor bi sınav Allah zihin açıklığı versin..Ben de buraları terk mi etti acaba diyordum
Geçmiş olsun cnmBugün şiddetlendi ağrılarım biraz. İnşallah çabuk atlatırım canım.
Sağol canım benimGeçmiş olsun cnm
Bende diyet moduna giremiyorum bu aralar Şimdilik kilo koruma yapıyorum.Kızlar ben de kalori saymıyorum canım isterse dikkat ediyorum istemezse keyfime göre takılıyorum.Bu pamdemi şartlarında o kadar depresif hissediyorum ki hiçbir şey için çaba gösteremiyorum anca gündelik düzeni devam ettirebiliyorum
İnşallah. Allah tüm hastaların yardımcısı olsun.Bugün şiddetlendi ağrılarım biraz. İnşallah çabuk atlatırım canım.
Kolay gelsinBen burayı unutmuşum yaaa
Tus çalışmaya başladım kafam bi milyon :) bi tek 5.takıma bakıodum o da az
Ama geldim geldim
İnşallah canım gelecek hafta bugün geçmiş girmiş olurBugün şiddetlendi ağrılarım biraz. İnşallah çabuk atlatırım canım.
Evet cumartesiYok kuzum terk eder miyimbiri de etiketlemeyince ben unutmuşum bi de cumartesiye alınmıştı ya tartıçaklım cumada şimdi cumartesi di mi bura ?
Umarim sikintisiz atlatirsin arkadasimBugün şiddetlendi ağrılarım biraz. İnşallah çabuk atlatırım canım.
Sağol canım benimUmarim sikintisiz atlatirsin arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?