- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Maalesef beklemedeyim hala. Korona olduk bu süreçte. O yüzden biraz ertelenebilir.Harika tatlım sevindim. Bebekle ilgili durumda gelişme oldu mu?
tamam canım. Bana uyar.Hedef60kgolmak A Asya-Hedef 65 kilo C Capanin Gururu Teyom P Pelinitaly o zaman hanımlar bu ctesi bi kilo bildirimi yapalım ne dersiniz.15 gündür bildirim yapmadık.Bakalım son durumumuz nedir
okey canımHedef60kgolmak A Asya-Hedef 65 kilo C Capanin Gururu Teyom P Pelinitaly o zaman hanımlar bu ctesi bi kilo bildirimi yapalım ne dersiniz.15 gündür bildirim yapmadık.Bakalım son durumumuz nedir
Tamam canım bende bildirim yaparım cumartesiHedef60kgolmak A Asya-Hedef 65 kilo C Capanin Gururu Teyom P Pelinitaly o zaman hanımlar bu ctesi bi kilo bildirimi yapalım ne dersiniz.15 gündür bildirim yapmadık.Bakalım son durumumuz nedir
Aklımdan çıkmış canım. 66 kilo geldim bugün
Sınavların bitti mi canım68.9 oldumm
canım sınav yoktu da, TUS sınavı için ders düzeni oluşturmaya ayrıldım aslında, konular da bayağı zor ama daha rahat gidicem şimdi sorduğun için teşekkür ediyorumSınavların bitti mi canım
Ben korumadayım canım. Yürüyüşümü hiç aksatmadım.canım sınav yoktu da, TUS sınavı için ders düzeni oluşturmaya ayrıldım aslında, konular da bayağı zor ama daha rahat gidicem şimdi sorduğun için teşekkür ediyorum
diyete spora devam canım
tamam canımBen korumadayım canım. Yürüyüşümü hiç aksatmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?