Ben en yüksek kilomdan Karatay sayesinde kurtuldum canım.2 Tane de kitabinı aldım resmen başucu kitabım olmuştu..Haaala o tarz beslenmeye çalışıyorum.Sadece sabah uyamıyorum bazen.Ekmek yerine ceviz fındık fıstık yemek lazım..Bazen evde olmadığında 1 dilim kepekli ekmek yiyiyorumKızlar ben karataya başlıyorum yarın ama mecburiyetten biraz sağlığım için artık tatlılara tostlara ve ekmeğe elveda.
Hüzünlüyüm ama sağlığım için mecburum
Sağol canım otoimmün bi hastalığım var ikincisi de gelecek gibi duruyor ve biraz araştırma yaptım karatay tek çare gibi gözüküyorBu arada bir rahatsızlığın mı çıktı yoksa canım..HayırdrGeçmiş olsun
teşekkür ederim. inşallah onlarda iyi geçer.Hatırlatmak istedim...tablo elimin altında olsun ki rahat yazayım değil mi kızlar
Bu aradaSudem_mmm sınavların bitti hadi bakalım geçmiş olsun.10 Temmuza kadar 1 ay asıl bakalım
Geçmiş olsun canım.Sağol canım otoimmün bi hastalığım var ikincisi de gelecek gibi duruyor ve biraz araştırma yaptım karatay tek çare gibi gözüküyor
tekrar çok geçmiş olsun canım...Sağol canım otoimmün bi hastalığım var ikincisi de gelecek gibi duruyor ve biraz araştırma yaptım karatay tek çare gibi gözüküyor
Çok teşekkür ederşm canımtekrar çok geçmiş olsun canım...
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım.
Harikasın canım tebrik ederimkızlaaar günaydın.61.3 çıktım acayip mutluyum1.2 kilo vermişim...Bu hafta yaptıklarım:
1)gecen haftaya göre 100-200 gr kalorimi azalttim.
2)Bölgesel sporumun yanina hergün en az 40 dk ekledim
3)Daha çok sebze ve protein ile beslendim.
4)Ben su içmeyi pek sevmem bu hafta çok su içtim..
önümüzdeki hafta neler olucak bakalim
Harika süper canım .Ben tartilmaya korkuyorum açıkçasıkızlaaar günaydın.61.3 çıktım acayip mutluyum1.2 kilo vermişim...Bu hafta yaptıklarım:
1)gecen haftaya göre 100-200 gr kalorimi azalttim.
2)Bölgesel sporumun yanina hergün en az 40 dk ekledim
3)Daha çok sebze ve protein ile beslendim.
4)Ben su içmeyi pek sevmem bu hafta çok su içtim..
önümüzdeki hafta neler olucak bakalim
tesekkur ederim canim.mesaj da eksiklik var.en az 40 dk YÜRÜYÜŞ yazıcaktim.Yürüyüş kilo verme sürecimi hızlandırdı.Umarım haftaya da iyi sonuç alırımHarikasın canım tebrik ederim
Sazın telini bulmuşsun bu şekilde devam
tebrikler tatlim senin kilonda 300 gr vermek harika bir sonuçKilom 50.8
300 g gitmiş
Bence korkma canim .Mutlaka vermişindir.Bu haftadan itibaren hızlanıcan bir de.Çünkü 1 ay rahatsınHarika süper canım .Ben tartilmaya korkuyorum açıkçasıdün kısır yedim birde reglime yaklaşıyorum .Yine de birazdan tartilirim.
Yoğurtta nasıl kalori olur
Kilosu 50 olan neden diyet yapartebrikler tatlim senin kilonda 300 gr vermek harika bir sonuç
tatlım benim programda 1 corba kaşıgı 1 kepçeyi kastediyor.1 yemek kaşığından farklı...o yüzden artık paylaşmıyoruz böyle çünkü herkesin kafası karişıyorYoğurtta nasıl kalori olur
Sanırım yinede kilo vermişim66.60 geldim.Tabi en doğru kiloyu regli sonrası bekliyorum.Ama yinede güzel en azından gitmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?