Kalori sayarak zayıflıyoruz

Tekrar başlamak iyi geldi bana. Frenleme yapıyorum. Yoksa sal gitsin olacaktı
Bana da iyi geldi bu sefer sadece kilo vermek ya da korumak değil amacım.
Maalesef ki birşey farkettim ben kalori saymadan önce karatay yapmaya çalışan biriydim kalori saymaya başlayınca hesap yapıyorum diye karbonnhidrata ve tatlıya başladım.E bu da hiç sağlıklı değil ve zayıf olsam bile bel bölgem kalınlaşır diye korkuyorum.
Özetle kalori sayıcam ama karataya göre.Eskiden olduğu gibi sadece pazar günleri khidrat iznim olacak.

Kızlar merhaba ben de kalori hesabına başladım bu hafta boy ve kiloma göre günlük 1300 kalori almam gerekiyormuş.akşam 7 den sonra yemiyorum.şu an 65 kiloyum boy 161.beni de aranıza alır mısınız
Hoşgeldin canım. Ben kalori saymayı bıraktım. Korumadayım. Günlük en az 10bin adım atıyorum.

Ben de senin gibi yaptım by süreçte Canım. Acaba yürüdüğüm için mi kalınlaşma olmadı. Aksine bedenen çok inceldim

Tekrar başlamak iyi geldi bana. Frenleme yapıyorum. Yoksa sal gitsin olacaktı

Dün ve bugün 1250 kalori aldım. Spor yok her zaman ki gibi
Harikasınız kızlarr
Kızlar merhaba ben de kalori hesabına başladım bu hafta boy ve kiloma göre günlük 1300 kalori almam gerekiyormuş.akşam 7 den sonra yemiyorum.şu an 65 kiloyum boy 161.beni de aranıza alır mısınız
Tabiki cnm hoşgeldin. Hergün aldığımız kaloriyi,yaptığımız sporu atıyoruz senden de bekleriz
Ayyy yaşasııın yaa sansebastian sığmış sadece

Merhaba kızlar ben bugün leslie ile 1 mil yürüdüm,dışarıda da markete gel git 20 dakika yürüdüm,20 mekik çektim
Bir haftadır kızlar kalori hesabı ile yapmaya çalışıyorum arada kaçırdım tabi
Bu arada ne kadar dikkat etsemde kızlar yediklerimde yağve karbonhidrat oranı yine fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…