Geçen hafta 68.9 muşsun vermiş görünüyorsun aslındakilom 67.8 canlar ,dün bayağı abarttım ve +1.3 kg geldim
cnm yani dünden aldım aslındaGeçen hafta 68.9 muşsun vermiş görünüyorsun aslında
Bana da iyi geldiTekrar başlamak iyi geldi bana. Frenleme yapıyorum. Yoksa sal gitsin olacaktı
Hoşgeldin canım. Ben kalori saymayı bıraktım. Korumadayım. Günlük en az 10bin adım atıyorum.Kızlar merhaba ben de kalori hesabına başladım bu hafta boy ve kiloma göre günlük 1300 kalori almam gerekiyormuş.akşam 7 den sonra yemiyorum.şu an 65 kiloyum boy 161.beni de aranıza alır mısınız
Ben de senin gibi yaptım by süreçte Canım. Acaba yürüdüğüm için mi kalınlaşma olmadı. Aksine bedenen çok inceldimBana da iyi geldibu sefer sadece kilo vermek ya da korumak değil amacım.
Maalesef ki birşey farkettim ben kalori saymadan önce karatay yapmaya çalışan biriydim kalori saymaya başlayınca hesap yapıyorum diye karbonnhidrata ve tatlıya başladım.E bu da hiç sağlıklı değil ve zayıf olsam bile bel bölgem kalınlaşır diye korkuyorum.
Özetle kalori sayıcam ama karataya göre.Eskiden olduğu gibi sadece pazar günleri khidrat iznim olacak.
Ben de senin gibi yaptım by süreçte Canım. Acaba yürüdüğüm için mi kalınlaşma olmadı. Aksine bedenen çok inceldim
TeşekkürlerGüncel tablomuz
Eki Görüntüle 2777849
Tekrar başlamak iyi geldi bana. Frenleme yapıyorum. Yoksa sal gitsin olacaktı
Bana da iyi geldibu sefer sadece kilo vermek ya da korumak değil amacım.
Maalesef ki birşey farkettim ben kalori saymadan önce karatay yapmaya çalışan biriydim kalori saymaya başlayınca hesap yapıyorum diye karbonnhidrata ve tatlıya başladım.E bu da hiç sağlıklı değil ve zayıf olsam bile bel bölgem kalınlaşır diye korkuyorum.
Özetle kalori sayıcam ama karataya göre.Eskiden olduğu gibi sadece pazar günleri khidrat iznim olacak.
Harikasınız kızlarrDün ve bugün 1250 kalori aldım. Spor yok her zaman ki gibi
Tabiki cnm hoşgeldin. Hergün aldığımız kaloriyi,yaptığımız sporu atıyoruz senden de beklerizKızlar merhaba ben de kalori hesabına başladım bu hafta boy ve kiloma göre günlük 1300 kalori almam gerekiyormuş.akşam 7 den sonra yemiyorum.şu an 65 kiloyum boy 161.beni de aranıza alır mısınız
Ayyy yaşasııınGüncel tablomuz
Eki Görüntüle 2777849
Harikasınız kızlarr
Tabiki cnm hoşgeldin. Hergün aldığımız kaloriyi,yaptığımız sporu atıyoruz senden de bekleriz
Ayyy yaşasııınyaa sansebastian sığmış sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?