- 31 Temmuz 2020
- 20.425
- 60.301
- 598
Eyvah eyvah. Hemen tedbir almalısın ne zorluklarla verdik biz o kiloları68.9 oldumm
İsmindeki cheesecake ide hiç denemedim. İlgimi çekti güzelse deneyeyim bir araCanlar bugün 800 kalori aldım ,6200 de adım ve 4 lt su oldu
uyanınca sirkeli limonlu su içtim, kahvaltı kepekli tost,fındık ve türk kahvesi
ara light sütle latte ve fındıklı züber lokmalar
limonlu yeşil çay
akşam hindi konserve ve haşlanmış ıspanak
ara form çay
Aldım aldım canım bu sabah 67.7 oldum devam ediyorumEyvah eyvah. Hemen tedbir almalısın ne zorluklarla verdik biz o kiloları
canım böyle hafif yanık oluyo, yumuşacık bol kremalı ve tabanı yok çikolata sos döküyolarİsmindeki cheesecake ide hiç denemedim. İlgimi çekti güzelse deneyeyim bir ara
Kız ben baştan anlamadım sen olduğunukızlar ben ismimi fotomu değiştirdim ya, kalmamdan memnun musunuz yoksa çok canımız çekti hergün yiyoruz kilo aldık derseniz çıkabilirim :) bayağı hoşuma gitti benim çünkü kendimi buldum gibi bişey
kız kim sandın nasıl biri bu dedin söyleeKız ben baştan anlamadım sen olduğunu
Sorun yok şekerim sen beğendiysen ok.kızlar ben ismimi fotomu değiştirdim ya, kalmamdan memnun musunuz yoksa çok canımız çekti hergün yiyoruz kilo aldık derseniz çıkabilirim :) bayağı hoşuma gitti benim çünkü kendimi buldum gibi bişey
cansınız cannnSorun yok şekerim sen beğendiysen ok.
Ya dedim aktif de değiliz pek. Yeni biri gelmiş ne güzel paylaşım yapıyorkız kim sandın nasıl biri bu dedin söylee
ahahahahYa dedim aktif de değiliz pek. Yeni biri gelmiş ne güzel paylaşım yapıyor
oyyy maşallah canım benim14bin adım yaptım ben de bugün
Ben hesap yapmıyorum hatta bu ara kaçamak yapıyorum regl dönemim diye. 15bin adım attım. Inşallah adımlar dengeler.Bu sabah kilon 67.2 di kızlar yarın 66 görsem inşallah
Bugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği,lor peynir,1 yumurta,zeytin ve nescafe gold
ara dukan birası
hurmalı tahinli kefirli smoothie
akşam 1 dilim çavdar ekmeği , haşlanmış ıspanak,haşlama et 4 köfte kadar
ara - sekiz gibi içeceğim-elma tarçın çayı sallama ,limon da sıkacağım
4 lt sıvı oldu dukan birasıyla beraber, 10.000 adım ve 2 mil leslie
800 kalori ,50 karbonhidrat yine 3 gündür olduğu gibi
çok iyi canım tebrikler bence dengelerBen hesap yapmıyorum hatta bu ara kaçamak yapıyorum regl dönemim diye. 15bin adım attım. Inşallah adımlar dengeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?