- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Ben de yapamam. Psikolojik olarak yapamam sanırım. 3 aylar geliyor kaza oruçlarını tutcağım haftada bir iki gün. Geri kalana da dikkat edersem yeter bana. Fazlasında gözüm yokAslında bazı günler minimumda tutup bazı günler de keyfince yemek çok mantıklı
Ama minimum için 350 çok az ben yapamam ama yapabilen için ne güzel
Ben de saysam iyi olur. Tahmini 1600ü geçmiyorum ama yine de saymak daha faydalı olurBugün oruçluydum 900de kaldım.Yarın 1750 kalori hakkım var.Günlük 1350 kalori hakkı tanıdım kendime.
kendimi denemek istedim biraz daAslında bazı günler minimumda tutup bazı günler de keyfince yemek çok mantıklı
Ama minimum için 350 çok az ben yapamam ama yapabilen için ne güzel
Allah kabul etsin cnmBugün oruçluydum 900de kaldım.Yarın 1750 kalori hakkım var.Günlük 1350 kalori hakkı tanıdım kendime.
Yap canım yap bir gün 350 yapabilsen bile ertesi güne enerjin kalmaz daha kötü olabilir sonrası
aynen cnm yumurtayı artırayım lor da ekleyim mesela süper olurYap canım yap bir gün 350 yapabilsen bile ertesi güne enerjin kalmaz daha kötü olabilir sonrası
Canım kusura bakma işlerim biraz yoğun bu ara şimdi girince gördüm mesajı. Cumartesi’den itibaren yaparım bildirim
Artık korumadasın yürüyüşü de aksatmadığına göre sıkıntı olacağını sanmamBen bugün kaçırdım biraz10bini geçtim yine adım olarak
İnan onu ben de bilmiyorum. Zihnen de çok raahtlatıyor. Hele bu pandemi döneminde adeta sosyal aktite oluyor canım bana. 3 arkadaş yürüyoruz. O da güdülüyor.Artık korumadasın yürüyüşü de aksatmadığına göre sıkıntı olacağını sanmam
Aslında bize yürüyüşe nasıl motive olduğun konusunda biraz tüyo versen bize de azimden biraz gelse ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?