Kalori sayarak zayıflıyoruz

Sizler bu ayarı nasıl yapıyorsunuz kızlar
Kalori sayarsan her şekilde verirsin ama kalori sayımından önce karatay yapan birisi olarak benim gözlemlerim, kalori hesabı yapınca eğer karbonhidratı fazla alırsan vücudun zayıflasa bile istediğin kadar sıkı olmuyor.Bel ve karın bölgen biraz daha gevşek oluyor.
O yüzden khidratı olabildiğince az tut derim.Ben kilo kısmını da geçtim artık sırf sağlığım için khidratı minimize edip çakma karatay yaparak kalori sayıcam.
Şöyle ki, pirinç patates olacak mesela ama sınırlı her sofrada değil.2-3 yıldır kalori sayıyorum ve kilomu koruyorum ama khidrattan zengin beslenmek evet mutlu ediyor ama beyin olarak rahat değilim o yüzden eski sisteme devam
Sana da acizane khidratı minimumda ya da sadece haftasonu 1 gün al derim.

Sebze yiyorum ama onda da karbonhidrat var

Evet şimdi baktım yaptığım yanlışlara havuç bezelye çok yiyorum ve karbonhidrat alımı çok fazla
Çok teşekkür ederim seinfeild1

Evet şimdi baktım yaptığım yanlışlara havuç bezelye çok yiyorum ve karbonhidrat alımı çok fazla
Karbonhidratı abartmamak kaydıyla sporla destekliyorsan fee fi fo in dediği gevşeklik çok olmuyor canım. Aylardır hiç aksatmadan yürüyorum. Evde az da olsa bölgesel hareketler de yapıyorum. Bulunduğum kiloya göre incelmem daha fazla oldu. 2 ay önce korona da geçirdiğim için herkes çok kötülediğimi söylüyor. Ama ben memnunum halimden

Canım sen bilirsin ama çiğ havuçun üzerine zeytinyağı gezdirip ye zaten çok sağlıklı ama yemeklere koyma bence çünkü yemeğin glisemik indeksini artırıyor.Bezelye de nişasta evet ama konserve değilse hiç düşünme ye derim.Yukarıda da dediğim gibi asıl hamur işleri, makarna ve tatlılar bela.Çünkü kalori sayıyorum diye insan kendini kaptırıyor.O da hem sağlıksız beslenme hem dengesiz kilo vermek oluyor.

Evet teolog bu konuda maaşallah çok iyi.Yürüyüşü hiç aksatmadı

C Capanin Gururu Teyom sana da mı zayıfladın diye kötülemişsin diyorlar.Ya bana da denince ben çok rahatsız oluyorum hem zayıflamak istiyorlar hem bizi eşeştiriyorlar.Kıskançlık da değil bu boşboğazlık galiba

evet canım. annem illaki doktora git diyor. Düşünsene zayıfladım diye doktora gidiyormuşum kıskanç arkadaşlar da yaşlı görünüyorsun, gözlerin çökmüş vs diyorlar. Takmıyorum. Zaten normal kilo aralığındayım. Zayıf değilim ki.

canım kalorin,oranlar gayet iyi
Sizler bu ayarı nasıl yapıyorsunuz kızlar
ben de 50 grda tutmaya çalışıyorum karbonhidratı cnm
Dün 15bin adım attım bu arada kızlar
vavvvv
Çok teşekkür ederim kızlar,kafamda nasıl bir düzen ile ilerleyeceğimi oturttum.
Maalesef bugün 3 tane petibör bisküvi yedim ,adet oldum onun kaçamağı diyelim
afiyet olsun cnm

kılzar 10 bin adım,4 mil leslie de benden
ingiltere diyeti yaptım youtube seher akgül sayfasından :)
350 kaloriyle kapatıyorum günü. Multivitamin alıyorum hergün ve halsizlik olmadı bugüğn de şükür :)
350 mikaç gün devam edecek böyle dur ben de bakayım o sayfaya

350 mikaç gün devam edecek böyle dur ben de bakayım o sayfaya
kaptancım kaç gündür regl şişliği gitmedi,yüzüm ve karnımda şişlik hissediyodum ama şu an acayip iyiyim
bugün sadece, bir de perşembe ve cumartesi yapabilirim cuma kıtlıktan çıkmış gibi yemek istersem yine
yani yarın ve çarşamba 800 kalori, pazar da 1200 olcak sanırım böyle yaparsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…