Kalori sayarsan her şekilde verirsin ama kalori sayımından önce karatay yapan birisi olarak benim gözlemlerim, kalori hesabı yapınca eğer karbonhidratı fazla alırsan vücudun zayıflasa bile istediğin kadar sıkı olmuyor.Bel ve karın bölgen biraz daha gevşek oluyor.Sizler bu ayarı nasıl yapıyorsunuz kızlar
Sebze yiyorum ama onda da karbonhidrat varKalori sayarsan her şekilde verirsin ama kalori sayımından önce karatay yapan birisi olarak benim gözlemlerim, kalori hesabı yapınca eğer karbonhidratı fazla alırsan vücudun zayıflasa bile istediğin kadar sıkı olmuyor.Bel ve karın bölgen biraz daha gevşek oluyor.
O yüzden khidratı olabildiğince az tut derim.Ben kilo kısmını da geçtim artık sırf sağlığım için khidratı minimize edip çakma karatay yaparak kalori sayıcam.
Şöyle ki, pirinç patates olacak mesela ama sınırlı her sofrada değil.2-3 yıldır kalori sayıyorum ve kilomu koruyorum ama khidrattan zengin beslenmek evet mutlu ediyor ama beyin olarak rahat değilim o yüzden eski sisteme devam
Sana da acizane khidratı minimumda ya da sadece haftasonu 1 gün al derim.
Evet şimdi baktım yaptığım yanlışlara havuç bezelye çok yiyorum ve karbonhidrat alımı çok fazlaKalori sayarsan her şekilde verirsin ama kalori sayımından önce karatay yapan birisi olarak benim gözlemlerim, kalori hesabı yapınca eğer karbonhidratı fazla alırsan vücudun zayıflasa bile istediğin kadar sıkı olmuyor.Bel ve karın bölgen biraz daha gevşek oluyor.
O yüzden khidratı olabildiğince az tut derim.Ben kilo kısmını da geçtim artık sırf sağlığım için khidratı minimize edip çakma karatay yaparak kalori sayıcam.
Şöyle ki, pirinç patates olacak mesela ama sınırlı her sofrada değil.2-3 yıldır kalori sayıyorum ve kilomu koruyorum ama khidrattan zengin beslenmek evet mutlu ediyor ama beyin olarak rahat değilim o yüzden eski sisteme devam
Sana da acizane khidratı minimumda ya da sadece haftasonu 1 gün al derim.
Karbonhidratı abartmamak kaydıyla sporla destekliyorsanEvet şimdi baktım yaptığım yanlışlara havuç bezelye çok yiyorum ve karbonhidrat alımı çok fazla
Çok teşekkür ederim seinfeild1
Sebzedeki kahidrat zaten olmalı benim kastettiğim makarna, hamur işleri ve tatlıSebze yiyorum ama onda da karbonhidrat var
Canım sen bilirsin ama çiğ havuçun üzerine zeytinyağı gezdirip ye zaten çok sağlıklı ama yemeklere koyma bence çünkü yemeğin glisemik indeksini artırıyor.Bezelye de nişasta evet ama konserve değilse hiç düşünme ye derim.Yukarıda da dediğim gibi asıl hamur işleri, makarna ve tatlılar bela.Çünkü kalori sayıyorum diye insan kendini kaptırıyor.O da hem sağlıksız beslenme hem dengesiz kilo vermek oluyor.Evet şimdi baktım yaptığım yanlışlara havuç bezelye çok yiyorum ve karbonhidrat alımı çok fazla
Çok teşekkür ederim seinfeild1
Evet teolog bu konuda maaşallah çok iyi.Yürüyüşü hiç aksatmadıKarbonhidratı abartmamak kaydıyla sporla destekliyorsanfee fi fo in dediği gevşeklik çok olmuyor canım. Aylardır hiç aksatmadan yürüyorum. Evde az da olsa bölgesel hareketler de yapıyorum. Bulunduğum kiloya göre incelmem daha fazla oldu. 2 ay önce korona da geçirdiğim için herkes çok kötülediğimi söylüyor. Ama ben memnunum halimden
keçi inadım tuttu yürüyüş konusundaEvet teolog bu konuda maaşallah çok iyi.Yürüyüşü hiç aksatmadı
C Capanin Gururu Teyom sana da mı zayıfladın diye kötülemişsin diyorlar.Ya bana da denince ben çok rahatsız oluyorum hem zayıflamak istiyorlar hem bizi eşeştiriyorlar.Kıskançlık da değil bu boşboğazlık galibaKarbonhidratı abartmamak kaydıyla sporla destekliyorsanfee fi fo in dediği gevşeklik çok olmuyor canım. Aylardır hiç aksatmadan yürüyorum. Evde az da olsa bölgesel hareketler de yapıyorum. Bulunduğum kiloya göre incelmem daha fazla oldu. 2 ay önce korona da geçirdiğim için herkes çok kötülediğimi söylüyor. Ama ben memnunum halimden
evet canım. annem illaki doktora git diyor. Düşünsene zayıfladım diye doktora gidiyormuşumC Capanin Gururu Teyom sana da mı zayıfladın diye kötülemişsin diyorlar.Ya bana da denince ben çok rahatsız oluyorum hem zayıflamak istiyorlar hem bizi eşeştiriyorlar.Kıskançlık da değil bu boşboğazlık galiba
canım kalorin,oranlar gayet iyi
ben de 50 grda tutmaya çalışıyorum karbonhidratı cnmSizler bu ayarı nasıl yapıyorsunuz kızlar
vavvvvDün 15bin adım attım bu arada kızlar
afiyet olsun cnmÇok teşekkür ederim kızlar,kafamda nasıl bir düzen ile ilerleyeceğimi oturttum.
Maalesef bugün 3 tane petibör bisküvi yedim ,adet oldum onun kaçamağı diyelim
350 mikılzar 10 bin adım,4 mil leslie de benden
ingiltere diyeti yaptım youtube seher akgül sayfasından :)
350 kaloriyle kapatıyorum günü. Multivitamin alıyorum hergün ve halsizlik olmadı bugüğn de şükür :)
kaptancım kaç gündür regl şişliği gitmedi,yüzüm ve karnımda şişlik hissediyodum ama şu an acayip iyiyim350 mikaç gün devam edecek böyle dur ben de bakayım o sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?