Unutmuşum kuzum sağol hatırlatma için
Teşekkür ederiim canım
Bu azimle olursun motivasyonunu kaybetme aynen devamTeşekkür ederiim canımbu ayın sonunda da 64 olabilsem keşke
MerhabaMerhaba kızlar. Hepinize kolay gelsin öncelikle. Günde kaç kalori alıyorsunuz kilo kaybı için
Ben zaten normalde 700 fln alıyorum, su orucu yapmistim sağlıklı olduğu için 3 günlük detox niyetine. Alkol flnda almiyorum saglikli beslenmeye çalışıyorum, kg kaybı normalde çok yaşamıyorum, vücut alışmış sanırım. ama onun için sordum nasi veriyor musunuz diyeMerhaba
Herkesin kalori ihtiyacı farklı ona göre değişiyor.Ben çok kısmak istemiyorum mesela bu hafta 1300 civarı gittim 300 g vermişim.Benim için ideal bu, hızlı vermemi gerektiren bir durum yok.Ama hızlı vereyim dersen 1000-1200 arası iyidir.Aslında 1200ün altına inmek sağlıklı değil deniyor.Ama haftada 1 gün 1200ün altına inilip vücut şaşırtılabilir herhalde
300-400 alırsan kastan verirsin başka sağlık sorunları yaşarsın.Ama buradaBen zaten normalde 700 fln alıyorum, su orucu yapmistim sağlıklı olduğu için 3 günlük detox niyetine. Alkol flnda almiyorum saglikli beslenmeye çalışıyorum, kg kaybı normalde çok yaşamıyorum, vücut alışmış sanırım. ama onun için sordum nasi veriyor musunuz diye1200 kal alsam her gun ben alirim cok kolay alip veriyorum ben anlamadm tatlı ya karşı dayanılmaz bi askim var bide iste bitter yiyorum napim daha az kal alıp hazır diyeti olan varsa merak ettim şöyle günde 300 400kal ne güzel olurdu
Çok iyi olur kalori sayar programlar kullansamda her yeni fikir güzel oluyor. Komple yeme aliskanligimi degistirdim , şeker kullanmamaya özen gosteriyorum hiç bi şekilde. Yaşasın sağlıklı yaşam300-400 alırsan kastan verirsin başka sağlık sorunları yaşarsın.Ama buradaHedef60kgolmak var. O bu hafta günde 350lik ti sanırım kalori aldı bir kaç gün.O görürse yazar sana
Merhaba kızlar. Hepinize kolay gelsin öncelikle. Günde kaç kalori alıyorsunuz kilo kaybı için
Ben zaten normalde 700 fln alıyorum, su orucu yapmistim sağlıklı olduğu için 3 günlük detox niyetine. Alkol flnda almiyorum saglikli beslenmeye çalışıyorum, kg kaybı normalde çok yaşamıyorum, vücut alışmış sanırım. ama onun için sordum nasi veriyor musunuz diye1200 kal alsam her gun ben alirim cok kolay alip veriyorum ben anlamadm tatlı ya karşı dayanılmaz bi askim var bide iste bitter yiyorum napim daha az kal alıp hazır diyeti olan varsa merak ettim şöyle günde 300 400kal ne güzel olurdu
300-400 alırsan kastan verirsin başka sağlık sorunları yaşarsın.Ama buradaHedef60kgolmak var. O bu hafta günde 350lik ti sanırım kalori aldı bir kaç gün.O görürse yazar sana
Canım ben 1 gün aldım halsizlik olmadı spor da bayağı yaptım terledim ama 800 kalori aldığım günle aynı vermişim , o yüzden 800 devam ediyorum tatlımÇok iyi olur kalori sayar programlar kullansamda her yeni fikir güzel oluyor. Komple yeme aliskanligimi degistirdim , şeker kullanmamaya özen gosteriyorum hiç bi şekilde. Yaşasın sağlıklı yaşam
Bebeğim şöyle soylıyım su orucunda 3 günde 5kg verdim. 3 kgsunu geri aldım hemen 2 3 gunde . Arkadaşım da yaptı 5 gün, oda 7 kg verdi 4unu geri aldı hemen. Ama denemiş olduk dedimCanım ben 1 gün aldım halsizlik olmadı spor da bayağı yaptım terledim ama 800 kalori aldığım günle aynı vermişim , o yüzden 800 devam ediyorum tatlım
kendime belli miktar meyve hakkı veriyorum,onu çikolatayla değiştiriyorum bazen.
su orucundan sonra geri almadın mı kuzum kiloyu?
Tamam canım ama 300-400 kalori de çok az, tavsiyem en azından 800 olsunBebeğim şöyle soylıyım su orucunda 3 günde 5kg verdim. 3 kgsunu geri aldım hemen 2 3 gunde . Arkadaşım da yaptı 5 gün, oda 7 kg verdi 4unu geri aldı hemen. Ama denemiş olduk dedimbu yoğurt kurunu yapıyorum haftada 2 akşam. Yoğurt içine zencefil zerdeçal tarcın ve karabiber koyup yiyorum gerçekten bi gecede 500gr gidiyor
Evet aslında normal olanda bu. Çok çabuk alıp veriyorum sabit kalsa ne iyi olurduTamam canım ama 300-400 kalori de çok az, tavsiyem en azından 800 olsun
Kaç kilosun şimdi cnm? fotoğraftaki kızın elindekini kurabiye sandım biliyo musunEvet aslında normal olanda bu. Çok çabuk alıp veriyorum sabit kalsa ne iyi olurdu
Ahahaha bitter cikolatadirKaç kilosun şimdi cnm? fotoğraftaki kızın elindekini kurabiye sandım biliyo musun
Cnm benim bugün odamın içinde 20 bin adım olcakAhahaha bitter cikolatadirbenim fazla kg yok aslında ama biraz takıntı ediyorum sanırım. Cünkü spor yapıyorum mesela. Istiyorum ki okadar spora değsin diyorum. Bacaklarim incelsin diyorum, yok anacim incelmiyor zayifim ama incelmiyy rabbim boyle yaratmis kilom asla sabit kalmıyor. 2 gün çok yiyince hemen alıyorum 2 kg almaya müsaitim sanirim yürüyüşte kisin yapılmıyor bu soğukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?