Kalori sayarak zayıflıyoruz

Cnm benim bugün odamın içinde 20 bin adım olcak ona göre hee
kalori sayıyor musun?
Sayıyorum bebişim. Yazio diye bi program var ordan sayıyorum. Herşeyin yeşilini yiyorum valla 20bin çok iyiymiş ama bravoo

Sayıyorum bebişim. Yazio diye bi program var ordan sayıyorum. Herşeyin yeşilini yiyorum valla 20bin çok iyiymiş ama bravoo
Canım sabah bayağı yedim üstüne afiyet mübarek jet yakıtı almış gibi oldum anne elinden

Canlar 2150 kalori oldu ,20 bin adım 40 dk da pilates :)
Ooooo kaptırdın gidiyorsun bravo kim tutar seni
Ben de biraz önce 1 saat yürüdüm aylardır yürümemiştim mecburi işleri yapıp köşe yastığı gibi oturuyordum habire
Bugün ayaklandım inş devamını getiririm

Canım 66.2 geldim sabah ama ooy oy çok dikkat etmem gerekiyoor

1900 benim de ama sağlıklı beslendim :) fee fi fo evet di mi yaa ömür boyu koruma
Ahh ahh aynen öyle. Bir zamanlar diyet nedir bilmezdik şimdi diyet bağımlısı olduk.Bazen acaba diyorum kiloma bu kadar dikkat etmesem her şey daha mı kolay olurdu.Bende ters psikoloji oluyor.Yani dikkat ediyorum ya aklım hep yiyeceklerde.Eskiden diyet nedir bilmediğim zamanlarda ne diyetten haberim vardı ne de dikkat ederdim.Kilom da yıllarca ideal aralıktaydı.Ama şimdi düşününce az yiyormuşum ve farkında bile değilmişim.Yememeye çalışmak aslında daha çok yemeye itiyor sanki.Bilmem anlatabildim mi

Anlattın canım am ben en son lisedeyken yine 64 filandım ve sürekli hareket halindeydim, öğlen rus salatalı döner ekmek,aralarda abur cubur evde makarnalar yerdim ama kilo almazdım,basketbol da oynadım yüzdüm hergün sporum vardı üniversiteye başlayınca sürekli otur otur 87 ye kadar çıktım işte ve diyete yönlenince bunun da bir sebebi oluyor cnm artık yediğimi saymayayım lüksü olmuyor malesef :/

Ama bu güzel birşey bence çünkü daha az kilolu olup dengesiz beslenmek vardı yaş ilerleyince sarkmak vardı ama artık bilinçliyiz
O da var belki de salacaktık kendimizi.Çalışmasaydım belki ev hanımı olup daha izole yaşasaydım salar mıydım bilmiyorum.zaten ev hanımı olup fit kalanları takdir ediyorum.

O da var belki de salacaktık kendimizi.Çalışmasaydım belki ev hanımı olup daha izole yaşasaydım salar mıydım bilmiyorum.zaten ev hanımı olup fit kalanları takdir ediyorum.
Aynen yaa ama her halükarda bilinçli yemek güzel cnm, çünkü 1 hafta salsan da tekrar dengeye geliyorsun ne yapacağını biliyorsun bu süper bişey

Aynen yaa ama her halükarda bilinçli yemek güzel cnm, çünkü 1 hafta salsan da tekrar dengeye geliyorsun ne yapacağını biliyorsun bu süper bişey
Yani benim yaptığım ağlamak aslındaDurumu kabullenip önümüzdeki maçlara bakmak en mantıklısı

Dün 15 bin adım attım bügün de yapıp devam etmek istiyorum.Kiloma faydası olur mu bilmem ama sağılığım için şart bunu biliyorum
Oo canım maşallah faydası olmaz mı ben evvelsi gün bayağı spor yaptm ya dinlendireyim dedim bugün de yaparım bişeyler

Oo canım maşallah faydası olmaz mı ben evvelsi gün bayağı spor yaptm ya dinlendireyim dedim bugün de yaparım bişeyler
Yapalım muhakkak otura otura hep eksik kalıyor çünkü.yalnız bugün bacaklarım bi miktar tutulmuş nasıl hareketsizmişsem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…