- 31 Temmuz 2020
- 20.425
- 60.301
- 598
Ayyy umarım başarırsın.Ben de 1350 lik plan yaptım umarım başarırızGünaydınlaar herkese
Bugün de 800 kalorilik plan yaptım
olsun cnm kilonu belli bi aralıkta tutman yeterli benceYine 1350 yapamadım.Bir türlü doymuyorum
Yürüyüş 10bin adımı geçtim
Yaaa aç mı yattın tebrik ederimolsun cnm kilonu belli bi aralıkta tutman yeterli bence
ben de bugün yine 800 yapıcam ,dün uyabildim şükür ama aç yattım yaa
e boşuna mı diyoruzYaaa aç mı yattın tebrik ederimo kadar zor ki onu başarmak
Ben de bugün tartıldım sanırım 500 g kadar vermişim inanılmaz motivasyon oldu bana
Yürüyüşün etkisi olmalı çünkü yediklerimi istediğim kadar kısamadım
Aklıma hemen sen geldin zatene boşuna mı diyoruz
Yaa inanmıyorum hem de 50li kilolardaYaaa aç mı yattın tebrik ederimo kadar zor ki onu başarmak
Ben de bugün tartıldım sanırım 500 g kadar vermişim inanılmaz motivasyon oldu bana
Yürüyüşün etkisi olmalı çünkü yediklerimi istediğim kadar kısamadım
Hem yiyip hem kilo almamakAklıma hemen sen geldin zatenHani sana soruyordum ya motivasyonun ne diye
Artık motivasyonunun kaynağını biliyorum sanırım
ayyy verirsin yine merak etmeeeeYa kızlar verdiğim 500 g ı geri almışımsevincim kısa sürdü Reglim bugün yarın bekliyorum.Umarım onun rüzgarıdır
Ben yaptırmadım cnm ama bi tanıdığım 120den 70e düşmüştü 6 ayda ,tedavi süresince çok katı bir diyet verilmişti dayanamadı en sonunda bıraktı ve 110 kilo şu anMerhabaaaaaa tüm yorumları okuyamadım acaba akapunktura giden varmı ? devam eden ? bilgisi olan ?
Kuzum hemen almazsın ödemdirYa kızlar verdiğim 500 g ı geri almışımsevincim kısa sürdü Reglim bugün yarın bekliyorum.Umarım onun rüzgarıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?