Dediğin gibi yavaş gidiyor.Olsun önemli olan gitmesi hem yavaş gitsin tam gitsin.Hızlı giden hızlı geliyor çünküGünaydın kizlar -300 çıktım.buna da şükür.guncel kilom 61.5
Teşekkür ederim canım.ben de öyle düşünüyorum.az gitsin öz gitsinDediğin gibi yavaş gidiyor.Olsun önemli olan gitmesi hem yavaş gitsin tam gitsin.Hızlı giden hızlı geliyor çünkü
MerhabaaaaaTeşekkür ederim canım.ben de öyle düşünüyorum.az gitsin öz gitsin
Canım çok teşekkür ederim desteğin için.MerhabaaaaaGeçirmiş olduğun rahatsızlık ve mevcut durumda ımmun sistem direncimizi yüksek tutma zorunluluğumuzu düşününce hızlı ve ani kilo kayıpları zaten sağlıklı olmadığından en güzeli minik ama istikrarlı kilo kayıpları. Tebrik ederim canım. Nice - 300 lere
Tabii ki canımMerhaba arkadaşlar geçen sene ramazanda beraber diyet yapmıştık güzel kilo vermiştim tabi tekrar almasaydım çok iyi olurdu
Aynı kiloya tekrar dönmek istiyorum
Aranıza katılabilir miyim
Ben diyetarkadasim.com var onu kullanıyorum ama bayadır da saymıyorum zamanla insan kalorileri ezberliyor az çok.Slm arkadaslar kaloru sayimda hangi programi kullaniyorsunuz acaba
Canım boyunu ve başlangıç kilonu yazar mısınMerhaba arkadaşlar geçen sene ramazanda beraber diyet yapmıştık güzel kilo vermiştim tabi tekrar almasaydım çok iyi olurdu
Tebrikler cnm 🖒
Hoşgeldin :) tabikiMerhaba arkadaşlar geçen sene ramazanda beraber diyet yapmıştık güzel kilo vermiştim tabi tekrar almasaydım çok iyi olurdu
Ben diyetkolik kullanıyorum canım uygulama da yüklüSlm arkadaslar kaloru sayimda hangi programi kullaniyorsunuz acaba
Hoşbuldum cnm:)Hoşgeldin :) tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?