- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
e bak ne güzel söylüyorsun kendin aşkım10 gün oldu canım ama 1 haftadır ekmeği hepten kestim pilav makarna yemiyorum çok şükür bir rahatsızlığım yada mecburiyetim yok daha öncede spor ve diyet yaptım ama spor kısmı çok ağırdı beslenmem.bu kadar katı değildi ve 25 kilo vermiştim simdi 1 kilo bile vermedim
o zaman daha gençtim enerjim yüksekti ama suan çok zorlaniyorim o zamanlar tek çocuk şimdi 2 cocuk :) eskiden de kendi çabamla vermiştim canim ekstra birsey yapmamıştım iradem saglamdi 10 gündür yine iradem var ama eksi yerine arti görmek kötü yapti malesef canime bak ne güzel söylüyorsun kendin aşkımsen insanlara videolara aldırma herkes farklı şey söylüyor,sana en iyi gelen neyse onu yap cnm
kaydetmiş miydin neler yaptığını
canım o zaman burda bi zayıflama takımına geçmeni öneririm , hem ortam olur hem kalorini sporunu takip edersin biz de yorumlarız canım 5. takımdayım ben link atayım isterseno zaman daha gençtim enerjim yüksekti ama suan çok zorlaniyorim o zamanlar tek çocuk şimdi 2 cocuk :) eskiden de kendi çabamla vermiştim canim ekstra birsey yapmamıştım iradem saglamdi 10 gündür yine iradem var ama eksi yerine arti görmek kötü yapti malesef canim
canım o zaman burda bi zayıflama takımına geçmeni öneririm , hem ortam olur hem kalorini sporunu takip edersin biz de yorumlarız canım 5. takımdayım ben link atayım istersen
anneler çok bizde
gel gel canım benimçok sevinirim canim sana zahmet olacak geleyim bende aranıza:)
çok teşekkür canim hemen bakıyorum:)gel gel canım benim
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım bu ilk sayfada kendini tanıtma formu var, onu doldurup sayfaya at kuzum
SüperCnm mayıs sonuna kadar ne kadar verirsem diye düşünüyorum
tabi tabi cnm korumada da burdayımSüperyol arkadaşlığımız devam edecek o zaman sevindim tatlım.
Koruma daha mühim, kaçmak yoktabi tabi cnm korumada da burdayım
Aynen korumaya kadar kendimi sıkayım sonra ver Allah ver dersek olmuyorrKoruma daha mühim, kaçmak yok
Kuzum
Şekercim bu hafta bende paylaştım kilomu görmemişsin 81.8 listeden silme beni emi
sık olmamak kaydıyla yapabilirsin canım.Ben şuan korumadayım, ara sıra zararlı da olsa öyle şeyler tüketiyordum. 1200 kalori altına mümkün mertebe düşmedim benben 1000 kaloriyi geçmeyecek şekilde diyet yapıyorum. mesela ara sıra market ürünü browni vs. gibi yesem yine de 1000 kaloriyi geçmesem bir sorun olur mu ki canım çok istiyor
cnm meyve hakkı yerine yiyebilirsin benceben 1000 kaloriyi geçmeyecek şekilde diyet yapıyorum. mesela ara sıra market ürünü browni vs. gibi yesem yine de 1000 kaloriyi geçmesem bir sorun olur mu ki canım çok istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?