Kalori sayarak zayıflıyoruz

merhaba arkadaslar müsaadenizle birsey sormak istiyorum bende 10 gundur diyete başladım ilk 3-4 gün sabahları 1 dilim ekmek yiyordum sonrasında onuda kestim ve gunluk bir saat spor yapıyorum leslie ve bölgesel yag yakmak için resmen ac geziyorum salata corba sulu yemek ekmeksiz sıfır kacamaksiz vücudum da incelme var ozellikle simit kısımlar ama tartıda arti çıkıyorum diyete baslamadan daha dusukkenken suan 2 kilo fazlası cikiyo nerde yanlış yapıyorum kalori hesaplıyorum fazlası yok eksigi var ama yok tartıda göremiyorum çok etkiliyor motivasyonu mu

Bugün menüm- 1.000 kalori
sabah tarçınlı karanfilli türk kahvesi, 1 portakallı züber bar
öğlen 3 dilim uno çiyalı ekmek, hindi salam,süzme peynir,zeytin ezmesi ve acuka ,
domates salatalık limon maydonoz bızzt, limonlu yeşil çay
ara dukan birası
akşam kakaolu light sütlü çiya puding
2 lt su

6000 adım, 40 dk pilates, 20 dk cardio

cevabınız için çok teşekkür ediyorum inanın bugün biraz yedim artık halsiz dustum sporda ağır yapıyorum dedim bugun biraz simartayim kendimi tartıda artıyi gorunce pes edesim geliyo ;(

cevabınız için çok teşekkür ediyorum inanın bugün biraz yedim artık halsiz dustum sporda ağır yapıyorum dedim bugun biraz simartayim kendimi tartıda artıyi gorunce pes edesim geliyo ;(
iyi yapmışsın canım halsizlik de varsa vücut enerji istiyor demektir

her yerde çikolatalı pastalar görmeye başladım:) Allahtan saldırmıyorum insallah emeğimin karşılığını alırım yoksa bırakıcam canim
Cnm ne zamandır böyle sıkı diyettesin? biraz esnetmezsen saldırabilirsin kuzum tatlıya da ihtiyacımız var cnm glutene de var, çok önemli bir hassasiyetin yoksa kesilmesi önerilmiyor pilav yiyor muydun peki cnm?

Cnm ne zamandır böyle sıkı diyettesin? biraz esnetmezsen saldırabilirsin kuzum tatlıya da ihtiyacımız var cnm glutene de var, çok önemli bir hassasiyetin yoksa kesilmesi önerilmiyor pilav yiyor muydun peki cnm?
10 gün oldu canım ama 1 haftadır ekmeği hepten kestim pilav makarna yemiyorum çok şükür bir rahatsızlığım yada mecburiyetim yok daha öncede spor ve diyet yaptım ama spor kısmı çok ağırdı beslenmem.bu kadar katı değildi ve 25 kilo vermiştim simdi 1 kilo bile vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…