insanlar kendini hangi kiloda güzel hissediyorlarsa o kiloya düşmek isteyebilir canım.yeterki sağlıklı olsunlar..Kilosu 50 olan neden diyet yapar
Canım sana kesinlikle katılıyorum.Ben kızken 53 kiloda kendimi hala kilolu hissederdim.Yemezdim.Ailem çok kızardı bana hep 49 kiloya düşmeye çalışırdım.Ama hiç olmadıminsanlar kendini hangi kiloda güzel hissediyorlarsa o kiloya düşmek isteyebilir canım.yeterki sağlıklı olsunlar..
mesela bir arkadaşım 55 kiloyken öyle bir baseni vardı ki...korkunctu.Uygun diyet ve sporla 3 kilo verdi basen kalmadı..Hatta tüm kilolarını basende toplamışsin resmen ...demiştik ona.
kilo bazı insanlarda bütün vücuda eşit dağılır bazı insanlara bölgesel.Aynı kiloda olan 2 insan birbirinden farklı kiloda görünebilir.
Tekrar deyinmek istedim,Sağlığına zarar vermediği sürece kendini hangi kiloda güzel hissediyorsa o kiloya inmek isteyebilir.
Bu arada bizimle fikirlerini paylaştığın için teşekkür ederiz.
Sen diyette misin peki
Evet inşallah devam edicem.Ben bu hafta çok yoğun ve sitresli bir hafta geçirdim.Bir yandan ablam açık kalp ameliyatı oldutebrikler canlar..Böyle devam ediyoruz.
Suyumuzu,sporumuzu ihmal etmiyoruz...
Tabi ki kalori var.Sekersiz türk kahvesi bile 2 kalori su hariç her şeyde kalori var.Yoğurtta nasıl kalori olur
Evet bugün başladıminsanlar kendini hangi kiloda güzel hissediyorlarsa o kiloya düşmek isteyebilir canım.yeterki sağlıklı olsunlar..
mesela bir arkadaşım 55 kiloyken öyle bir baseni vardı ki...korkunctu.Uygun diyet ve sporla 3 kilo verdi basen kalmadı..Hatta tüm kilolarını basende toplamışsin resmen ...demiştik ona.
kilo bazı insanlarda bütün vücuda eşit dağılır bazı insanlara bölgesel.Aynı kiloda olan 2 insan birbirinden farklı kiloda görünebilir.
Tekrar deyinmek istedim,Sağlığına zarar vermediği sürece kendini hangi kiloda güzel hissediyorsa o kiloya inmek isteyebilir.
Bu arada bizimle fikirlerini paylaştığın için teşekkür ederiz.
Sen diyette misin peki
Benim de reglden önce başım çok ağrırEvet inşallah devam edicem.Ben bu hafta çok yoğun ve sitresli bir hafta geçirdim.Bir yandan ablam açık kalp ameliyatı oldubir yandan sınavlar derken kendimi spora veya zayıflamaya adapte edemedim.Cok şükür ikiside güzel geçti . Allah'a şükürler olsun.Ama bunlara rağmen yinede dikkatli yemeye özen gösterdim.Bugun biraz başım ağrıyor reglime yaklastogim için oluyor.Bugun biraz kendimi dinlendiricem . İnşallah yarın yarın eliptik yaparım.
1.65 boyunda biri icin bence de 50 zayıf..Evet bugün başladımama 50 kilo olan birisi zayıf demektir. Mesela 165 boy için elli kilo demek çok zayıf demektir. Belki baseninden değil başka yerden gidecek bu daha kötü olmaz mı? Ben 70 kilo olunca algılamam zor oldu.
Geçen yıl aldığım elbiselere olmakHaticecimmm senin hedefin ne peki...
umarım herkes onu mutlu edicek kilolara ulaşır canım...10 kilo ne ki.insanlar ne kilolar veriyorGeçen yıl aldığım elbiselere olmak60 olmak istiyorum ve bugün başladım
İnşallahumarım herkes onu mutlu edicek kilolara ulaşır canım...10 kilo ne ki.insanlar ne kilolar veriyor
Bugünden itibaren kalori miktarım 1500 olacak inş.Buna pek de diyet denemez zatenKilosu 50 olan neden diyet yapar
eeee artık kilonu koruma zamanın geldi şekerim..Sen demedin mi ""aynada kendime baktım ve cok beğendim""diye...Bizi bırakma daBugünden itibaren kalori miktarım 1500 olacak inş.Buna pek de diyet denemez zaten
50 kilo benim için de artık korumaya geçmek demek daha fazlasını vermeye niyetim yok.Bir de şu var şu an evdeyim işe başlayınca ister istemez denge bozulacak ve bir kaç kilo geri gelecek.Biraz da o niyetle 50 yi hedef yaptım kendimeEvet bugün başladımama 50 kilo olan birisi zayıf demektir. Mesela 165 boy için elli kilo demek çok zayıf demektir. Belki baseninden değil başka yerden gidecek bu daha kötü olmaz mı? Ben 70 kilo olunca algılamam zor oldu.
Evet ya çok şükür bugünleri de gördüm.Gerçekten yıllardır veremediğim o 3 kilodan kurtuldum çok şükür ve aynada gerçekten çok iyi duruyor.Darısı başınıza canlarımeeee artık kilonu koruma zamanın geldi şekerim..Sen demedin mi ""aynada kendime baktım ve cok beğendim""diye...Bizi bırakma da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?