Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bir süre sonra ne kadar kaloride kilonu koruyorsun ne kadar kaloride veriyorsun kişi anlıyor..

Haticecimmm 1500 kalori yedigine gore cok mu az mi degisiyor.
örnek vericek olursak mesela 1 tam simit (yaklaşık 200 kalori diyelimki ) ile yapılan kahvaltı ile peynir,zeytin ,yumurta ve 1-2 ceviz ile yapılan kahvaltı hemen hemen aynı kaloride..
2 sinin vücuttaki yakılımı aynı değil.Hem de 2.sekil kahvaltida vucuda gerekli besinleri de alıyorsun ve digerinden daha cabuk yakiyorsun..
lifli gıdalari tüketmek gibi..Ben mesela bazen ekmek yerine 1-2 kaşık daha fazla kuru fasülyeyi tercih ediyorum

Selam kizlar bugün aldığım toplam kalori 950 kalori .Öğlen kısır , kereviz çorbası .Akşam bol salatalı lahmacun

Bugün 920 kalori aldım kızlar..
30 dk hızlı tempolu yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
20 dk bölgesel çalışmayaptım.
Birazdan yeşil çayımı içicem

afiyet olsun canım...Ay acayip canım çekti lahmacunkısırı da çok severim
Teşekkür ederim.Ay canım benim kusura bakmayın.Artik sadece kalori miktarını yazarım.Aslında böyle yazıyorum hani gelenler okuyanlar aç kalarak zayıfladığımizi dusunmesin.Gercekten kalori miktarını geçmeyi ve çok güzel kilo veriliyor.Sadece hamur ve tatlılardan uzağım hepsi bu yavaş yavaş gidiyor ama bunaltmiyor beni.Haftaya pazartesi inşallah yine azalma olur .

Aaa asla öyle düşünme tabiki paylaş.Bana da fikir oluyor.Hemen lahmacunun kalorisine baktım zaten lahmacun kesinlikle çok saglıklıbir gıda..kısır da...
evet biz sağlıklı,herşeyden yiyerek besleniyoruz.
Akşam ben de etli sebze güveci yedim mesela..Bir çok sebze vardı içinde bol sarımsaklı...Benim için ilk etapta sağlıklı olması önemli.Gerçi bizim gruptaki herkes için bu önemli.

Sağol canım afiyet olsun sanada.Bende seviyorum lahmacunu ayda iki defa yerim ailecek seviyoruz.Zaten abartmadim 246 kalorilik yedim tartıp yiyorum ya

Kizlar bu cuma mecbur Tartilmam gerek çünkü kendi gunlugume aylık not düşüyorum.Yani o gün tam bir ay olmuş olucak ve tam kaç kilo verdiğim belli olucak.Bu zaman zarfında sadece 7 gün spor yapabildim.İnsallah cuma günü diyetimin ikinci ayına girerken mutlaka hastalık olmadığı sürece inşallah her gün en az 15 dk eliptik ,20 tane squat,20 tane de mekik çekmeye calisicam . İnşallah . Kalori miktarını yine degismiycem aynı şekilde en fazla 1100 kaloriyi gecmemeye özen gostericem.Bakalim diyetimin ikinci aynin bitiminde bu şekilde ne kadar kilo vermiş olduğum belli olucak.Yani 12 Haziran ikinci ayın başlangıcı olucak 12 Temmuz ikinci ayın sonu olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…