- 12 Mart 2020
- 408
- 919
- 53
1500 çok mu ?Bugünden itibaren kalori miktarım 1500 olacak inş.Buna pek de diyet denemez zaten
İçeriği khidrat olursa çok değil ama sebze ve protein olursa normal1500 çok mu ?
afiyet olsun canım...Ay acayip canım çekti lahmacunSelam kizlar bugün aldığım toplam kalori 950 kalori .Öğlen kısır , kereviz çorbası .Akşam bol salatalı lahmacun
Teşekkür ederim.Ay canım benimafiyet olsun canım...Ay acayip canım çekti lahmacunkısırı da çok severim
Aaa asla öyle düşünme tabiki paylaş.Bana da fikir oluyor.Hemen lahmacunun kalorisine baktımTeşekkür ederim.Ay canım benimkusura bakmayın.Artik sadece kalori miktarını yazarım. Aslında böyle yazıyorum hani gelenler okuyanlar aç kalarak zayıfladığımizi dusunmesin.Gercekten kalori miktarını geçmeyi ve çok güzel kilo veriliyor.Sadece hamur ve tatlılardan uzağım hepsi bu yavaş yavaş gidiyor ama bunaltmiyor beni.Haftaya pazartesi inşallah yine azalma olur .
Sağol canım afiyet olsun sanada.Bende seviyorum lahmacunu ayda iki defa yerim ailecek seviyoruz.Zaten abartmadim 246 kalorilik yedim tartıp yiyorum yaAaa asla öyle düşünme tabiki paylaş.Bana da fikir oluyor.Hemen lahmacunun kalorisine baktımzaten lahmacun kesinlikle çok saglıklıbir gıda..kısır da...
evet biz sağlıklı,herşeyden yiyerek besleniyoruz.
Akşam ben de etli sebze güveci yedim mesela..Bir çok sebze vardı içinde bol sarımsaklı...Benim için ilk etapta sağlıklı olması önemli.Gerçi bizim gruptaki herkes için bu önemli.
Hangi tarihlerde canım.kız bu tarihlerde bir sıkınti var..uyarmadınız da beni
Bumu yoksa
kilo tarih tablosu yapmiştım ya onda...şimdi de düzeltemedimkız bu tarihlerde bir sıkınti var..uyarmadınız da beni
Niye ki normal görünüyor
eveeetBumu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?