- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 63
- 35
Boy ve kilona göre günlük kalori hesaplaması yap açık kalan kaloriyi bir hafta toplamını 7700 (bir kiloya denk gelen kalori) e böl haftalık ne kadar vereceğini hesaplayabilirsinMerhaba arkadaşlar, birşey danışacaktım sizlere, ben de bugün başladım fatsecret kullanmaya. Günlük almamız gereken kalori sınırına uyuduğumuz takdirde ne kadar sürede istediğimiz kiloya ulaşabiliriz bununla ilgili bir bilgi göremedim, örneğin 1300 kcal sınır vermiş, her gün bu sınırı aşmazsam ne kadar sürede kaç kilo verilir bilgilendirirseniz çok sevinirim
Çok teşekkür ederimBoy ve kilona göre günlük kalori hesaplaması yap açık kalan kaloriyi bir hafta toplamını 7700 (bir kiloya denk gelen kalori) e böl haftalık ne kadar vereceğini hesaplayabilirsin
Rica ederim cnmÇok teşekkür ederim
sağol şekerimmmTebrikler canım
canımm çok sevindiimSelamlar ve iyi bayramlar kızlar. Bende 78.5 kilo geldim. Geçen haftadan 400 gram eksik. Bende bir süre bu kiloda devam etmeyi planlıyorum. Tekrar bir kilo verme azmi gelinceye kadar.
sağol cnmmm
EvetKızlar devam ediyor muyuz kilo bildirimine
Nasıl bu kadar hızlı veriyorsun nerdeyse iki kiloKilom 52.9
Evet canım 1200 ü geçmedim ödem de vardı sanırım ondan çabuk gittiNasıl bu kadar hızlı veriyorsun nerdeyse iki kilo
Aynı durumdayım.500 Gr gitmiş.fakat hiç memnun değilim bu durumdan.Ayda 1 kilo ancak veriyorum.Nedir bu durum yaaaHergün max 1000 kalori alıyprum ki çoğu zaman 800 ü zor görüyorum üstüne min 10000 tempolu adım ve bölgesel egzersizler yapıyorum sonuç ortada bende mi bir sıkıntı var anlamadım
Ben bayadır salmıştım ama, o yüzden ödemim çoktu benceHergün max 1000 kalori alıyprum ki çoğu zaman 800 ü zor görüyorum üstüne min 10000 tempolu adım ve bölgesel egzersizler yapıyorum sonuç ortada bende mi bir sıkıntı var anlamadım
Ayda 1 kilo en sağlıklısı itiraf edeyim ki 2 kilodan fazla gitmiş hoşuma gitmedi, bu hızla gitmeye devam etmemeli bugün 1350 kalori aldımAynı durumdayım.500 Gr gitmiş.fakat hiç memnun değilim bu durumdan.Ayda 1 kilo ancak veriyorum.Nedir bu durum yaaaBiryerlerde bir hatam var ama anlayamadım.
Bende de yoktu inan fena salmıştım.Ama 55i görünce frene bastım.Son 10 yılım böyle geçiyor aslında.Yaaa ne bileyimfee fi fo canım zaten eski motivasyonum yok..Bir de kilo kaybı az olunca moralim düşüyor açıkçası.Ben de ayda 2-3 kilodan fazla vermek istemiyorum ama ayda 1 kilo da moralimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?