Kalori sayarak zayıflıyoruz

Merhaba arkadaşlar, birşey danışacaktım sizlere, ben de bugün başladım fatsecret kullanmaya. Günlük almamız gereken kalori sınırına uyuduğumuz takdirde ne kadar sürede istediğimiz kiloya ulaşabiliriz bununla ilgili bir bilgi göremedim, örneğin 1300 kcal sınır vermiş, her gün bu sınırı aşmazsam ne kadar sürede kaç kilo verilir bilgilendirirseniz çok sevinirim

Boy ve kilona göre günlük kalori hesaplaması yap açık kalan kaloriyi bir hafta toplamını 7700 (bir kiloya denk gelen kalori) e böl haftalık ne kadar vereceğini hesaplayabilirsin

Hergün max 1000 kalori alıyprum ki çoğu zaman 800 ü zor görüyorum üstüne min 10000 tempolu adım ve bölgesel egzersizler yapıyorum sonuç ortada bende mi bir sıkıntı var anlamadım
Aynı durumdayım.500 Gr gitmiş.fakat hiç memnun değilim bu durumdan.Ayda 1 kilo ancak veriyorum.Nedir bu durum yaaa Biryerlerde bir hatam var ama anlayamadım.

Hergün max 1000 kalori alıyprum ki çoğu zaman 800 ü zor görüyorum üstüne min 10000 tempolu adım ve bölgesel egzersizler yapıyorum sonuç ortada bende mi bir sıkıntı var anlamadım
Ben bayadır salmıştım ama, o yüzden ödemim çoktu bence
İlk defa diyete başlayan biri gibi düşün
Bir de yediğinin içeriği de önemli biliyorsun ben proteinden zengin khidrattan fakir bi diyet yaptım kendime
Ama sakın pes etme canım er ya da geç gidecek elbet kalan kilolar da

Aynı durumdayım.500 Gr gitmiş.fakat hiç memnun değilim bu durumdan.Ayda 1 kilo ancak veriyorum.Nedir bu durum yaaa Biryerlerde bir hatam var ama anlayamadım.
Ayda 1 kilo en sağlıklısı itiraf edeyim ki 2 kilodan fazla gitmiş hoşuma gitmedi, bu hızla gitmeye devam etmemeli bugün 1350 kalori aldım

Yaaa ne bileyim fee fi fo canım zaten eski motivasyonum yok..Bir de kilo kaybı az olunca moralim düşüyor açıkçası.Ben de ayda 2-3 kilodan fazla vermek istemiyorum ama ayda 1 kilo da moralimi bozuyor.
Bende de yoktu inan fena salmıştım.Ama 55i görünce frene bastım.Son 10 yılım böyle geçiyor aslında.
Sal sonra frene bas sonra yine sal
Keşke hep aynı kiloda kalabilsek
Evet geçen seneki motivasyonunu hatırlıyorum çok enerjiktin ne güzeldi
Ama yine de burada olman beni mutlu ediyor
İki ileri bir geri hallederiz bu işi önemli olan tamamıyla salmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…