Kalori sayarak zayıflıyoruz

Aslinda bu kadar kalorinin buyuk bir kısmını protein yapmak daha mantikli gibi.cunku amaç kastan değil yağdan vermek olmalı.Neyse bakalım cesaretim var mı bu diyete ...bilemedimtesekkur ederim canım. durumunu takip etmek ve paylasimlarini okumak çok isterim

Olabilir tabii ama ben orjinale sadigimdir Benim gibi iradesi güçsüz biri bile cesaret edip yapiyorsa sen kolaylıkla yaparsın canim, onemli olan ilk adımı atmak
Hergün yazacağım gelismeleri zaten. Teşekkür ederim canım

Araştırdım ama hiç sağlıklı değil aynı kiloyu kabak diyetiyle verenler var bende haftanın sonlarına doğru deneyecem bakalım sonuç ne olacak

Araştırdım ama hiç sağlıklı değil aynı kiloyu kabak diyetiyle verenler var bende haftanın sonlarına doğru deneyecem bakalım sonuç ne olacak
Ben de aynı fikirdeyim.sabah kalkınca elmayla başlamayı gözüm yemedi amac kalori azaltmak ise çeşitli gıdalarla protein ağırlıklı beslenerek halledilebilir.Bu hafta
Sabaheynir ve yumurtayı birarada yemeyip,
Öğlen sebze çorba yoğurt
Akşam protein salata
Ve mümkün olduğunda baharat kullanıp tuzu minimuma indirerek ve bol su içerek deniycem.

Kızlar yoğundum bu aralar unutmuşum burayı. yürüyüşe devam ediyorum. ama iştahım açık nedense. Frenlemeye çalışıyorum ama mutsuz oluyorum
Dikkat et canım.Mevsimsel olarak bazen istahimizi kontrol altında tutmak zor olacak.yazi ve giyeceğiniz kıyafetleri dusunelim ki sen harika yol katettin

Ben sabah 11 gibi zeytinyağlı havuç yiyorum
Öğlen 15 gibi yerli muz+yeşil erik yedim
Akşam da zeytinyağlı kabak+1 tabak dolusu zeytinyağlı semiotu+1 dilim kıymalı börek
Çayın yanında 3 kuru incir yedim kalorim 1200lerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…