- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
Miktar ya da gram farkındandır. Listedekiler orta ya da büyük boy. Belki sen daha minimum tutmusundurBiraz önce hesapladım ben de..300 civarı cikti
OlabilirMiktar ya da gram farkındandır. Listedekiler orta ya da büyük boy. Belki sen daha minimum tutmusundur
Olabilir tabii ama ben orjinale sadigimdirAslinda bu kadar kalorinin buyuk bir kısmını protein yapmak daha mantikli gibi.cunku amaç kastan değil yağdan vermek olmalı.Neyse bakalım cesaretim var mı bu diyete ...bilemedimtesekkur ederim canım. durumunu takip etmek ve paylasimlarini okumak çok isterim
Geçen seneye kıyasla gerçekten çok iyisin bu seneİşteyken öğle yemeği için bile zamanım olmuyordu yoğunluktan ama esnek çalışma şeklinden dolayı bir hafta evde olmak beni yaktı börek çörekten alamadım kendimi
Araştırdım ama hiç sağlıklı değil aynı kiloyu kabak diyetiyle verenler var bende haftanın sonlarına doğru deneyecem bakalım sonuç ne olacakmissbellaa bir diyetten bahsetti canım.sen de bir incele istersen.Aslinda bu tarz diyetlere karşıyım ama vücudumun inadını kırmak için 1 hafta denesem mi diye düşünmedim değil.senin düşüncen ne..bir oku istersen Raportor35 canım
Asla kötüyüm diyemem çünkü baya inceldim erimez dediğim popom bile kısmen eridi ama doğum öncesi kiloma ulaşamıyorum bir türlüGeçen seneye kıyasla gerçekten çok iyisin bu sene
Ben de aynı fikirdeyim.sabah kalkınca elmayla başlamayı gözüm yemediAraştırdım ama hiç sağlıklı değil aynı kiloyu kabak diyetiyle verenler var bende haftanın sonlarına doğru deneyecem bakalım sonuç ne olacak
Dikkat et canım.Mevsimsel olarak bazen istahimizi kontrol altında tutmak zor olacak.yazi ve giyeceğiniz kıyafetleri dusunelimKızlar yoğundum bu aralar unutmuşum burayı. yürüyüşe devam ediyorum. ama iştahım açık nedense. Frenlemeye çalışıyorum ama mutsuz oluyorum
haklısın canım.Ya şu yemek yemek niye bu kadar güzelDikkat et canım.Mevsimsel olarak bazen istahimizi kontrol altında tutmak zor olacak.yazi ve giyeceğiniz kıyafetleri dusunelimki sen harika yol katettin
Doğum öncesi kilon kaçtıAsla kötüyüm diyemem çünkü baya inceldim erimez dediğim popom bile kısmen eridi ama doğum öncesi kiloma ulaşamıyorum bir türlü
Ben sabah 11 gibi zeytinyağlı havuç yiyorumBen de aynı fikirdeyim.sabah kalkınca elmayla başlamayı gözüm yemediamac kalori azaltmak ise çeşitli gıdalarla protein ağırlıklı beslenerek halledilebilir.Bu hafta
Sabaheynir ve yumurtayı birarada yemeyip,
Öğlen sebze çorba yoğurt
Akşam protein salata
Ve mümkün olduğunda baharat kullanıp tuzu minimuma indirerek ve bol su içerek deniycem.
Bahardandır ohaklısın canım.Ya şu yemek yemek niye bu kadar güzel
Yürüyorum hala canım. Tartıda fazlalık çok yok. Ama korkuyorum kilo alırım diyeBahardandır oBir de ideal kiloya ulaşmanın verdiğirahatlık da var tabii
Ama sen çok emek verdin canım yürüyüşle halledersin fazlalıkları
54Doğum öncesi kilon kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?