Haklısın canım.Ben okula devam aslında..12 lerin kursları var ve yatılı ya bizim okul.ama yine de okul ev, okul ev derken çok bunaldım.Valla bir arkadaşımla dışarıda buluşup bir şeyler yapmayı özledim.Bu arada üçümüz de öğretmeniz sanırım pandemide ben hep evdeydim uzaktan eğitim yapıp insan içine çıkmayınca da salınıyor onu anladım
Ev hanımı olup kilo almayanları ayrıca takdir ettim valla
Biraz araştırdım.Karataya benziyor ve yanında süt ürünlerini de yasaklamış.yogurtsuz ve peynir siz bir hayat düşünemiyorum.Ama 1 hafta deneyebilirim.Sonucta buharda sebze,taze meyve patates ve pirinç var.islenmis gıdalar yasak.Merhabalar. Bugün Kpop ünlü bir şarkıcının diyetine başladım. Geçen yıl bu diyetle 1 haftada 3 kilo verdim:) Şimdi ay çok sağlıksız,aç kalmak zararlı diyen kesin çıkar. Onlar demeden ben diyorum ki Japonyada cok unlu bir doktor kitap yazdi, dnr dan alip okudum. Okusunlar lütfen. Japonlarin Kadim Beslenme Sirri. Ac kalinca, ki Budizm ve Islamda da oruç vardir zaten, vucutta gençlik hormonu salgilaniyor. Ayrica kötü kolesterolün ve pek çok yüksek değerin seker gibi..bir numarali düşmanı.
Simdi konumuza dönelim.
Kilom 68.5 boy 168. 1 yildir 68 70 arasi çakıldım!
Bu diyeti öğrenmek ya da uygulamak isteyen hanım arkadaşlar olursa elbette detaylica yazacağım. Ancak spor ilk 3 gün hic ya da minimum olmali benden tavsiye.
Hepimize başarılar dilerim.
Diyetle ilgili bir bilgi vermedimki hayır yasak degil ayrica. Öğrenmek isteyen olursa diyeti paylaşırım dedim:)Biraz araştırdım.Karataya benziyor ve yanında süt ürünlerini de yasaklamış.yogurtsuz ve peynir siz bir hayat düşünemiyorum.Ama 1 hafta deneyebilirim.Sonucta buharda sebze,taze meyve patates ve pirinç var.islenmis gıdalar yasak.
Kpop deyince Kore Diyeti olabileceğini düşündüm tatlım.Yanlis anladım sanırım.Merak ettim paylaşırsan sevinirimDiyetle ilgili bir bilgi vermedimki hayır yasak degil ayrica. Öğrenmek isteyen olursa diyeti paylaşırım dedim:)
Evet kore diyeti. Ama süt ürünleri yasak değil.Kpop deyince Kore Diyeti olabileceğini düşündüm tatlım.Yanlis anladım sanırım.Merak ettim paylaşırsan sevinirim
Tatlım diğer grupta da sordum.1 hafta hep aynı değil miEvet kore diyeti. Ama süt ürünleri yasak değil.
Duymuşsundur büyük ihtimal zaten diyetlere yabancı olmadığın belli.
Elbette paylaşırım tabiiki
Sabah: 1 adet büyük elma
Öğle: 2 adet haşlanmış patates
Akşam: Süt ve protein tozu karışımı.
Şu an ben 1 kase yoğurt yiyorum protein tozuna evdekiler karşı.
Açlık krizinde de küçük bir kaçamağım varöneririm de ilk 2 gün özellikle.. 1 büyük bardak nescafe ve içine 1 kahve fincanı kadar süt. Bastırıyor cidden.
Kusra bakma ben de tam cevap yaziyordum canim internet sıkıntı biraz.Tatlım diğer grupta da sordum.1 hafta hep aynı değil mi
Benim gibi yapabilirsin. Mesela bir akşam süt bir aksam yogurt. Bir öğlen patates bir öğlen yulaf ya da ekmek. Kritik nokta kalori sınırı. Orjinal listedeki kaloriyi koruyunca ve tabiiki ayni besin türünü yeyince sorun cikmiyorAy başka seçenek yok mu...diyetin miktarı değil de hep aynı gıdalar olması beni zorlar diye dusunuyorum
Raportörüm ben canım hem evde hemde işyerindeydimBu arada üçümüz de öğretmeniz sanırım pandemide ben hep evdeydim uzaktan eğitim yapıp insan içine çıkmayınca da salınıyor onu anladım
Ev hanımı olup kilo almayanları ayrıca takdir ettim valla
Yine de muhteşem bir kilo kaybın oldu bence canım.İşteyken öğle yemeği için bile zamanım olmuyordu yoğunluktan ama esnek çalışma şeklinden dolayı bir hafta evde olmak beni yaktı börek çörekten alamadım kendimi
Orijinal listedeki kalori kaç pekiBenim gibi yapabilirsin. Mesela bir akşam süt bir aksam yogurt. Bir öğlen patates bir öğlen yulaf ya da ekmek. Kritik nokta kalori sınırı. Orjinal listedeki kaloriyi koruyunca ve tabiiki ayni besin türünü yeyince sorun cikmiyor
600 civariOrijinal listedeki kalori kaç peki
1 büyük elma:80Orijinal listedeki kalori kaç peki
Biraz önce hesapladım ben de..300 civarı cikti600 civari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?