- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Az kalmış kuzum ulaşmana. Sen de o güç var inan inşallah ulaşacaksın
Az kalmış canım istersen 54ün altına da inersin
Ben saldım üç gündür ama yarın kendimi resetliyecem üç günlük kabak detoksuna başlayacamNerelerdesiniz kızlar..valla motivasyon arıyorum sürekli.Temmuz 2 ye kadar en az 5 kilo verip artık bitirmek ve korumaya geçmek istiyorum
Kızım 2.5 yaşındaAz kalmış canım istersen 54ün altına da inersin
Ne kadar oldu doğum yapalı
Hiç denemedim . Nasıl yapıyorsun canımBen saldım üç gündür ama yarın kendimi resetliyecem üç günlük kabak detoksuna başlayacam
Ben yemeğe isteğimi su içerek bastırıyorum 2gündür.işe yarıyor sanırım canımNerelerdesiniz kızlar..valla motivasyon arıyorum sürekli.Temmuz 2 ye kadar en az 5 kilo verip artık bitirmek ve korumaya geçmek istiyorum
Ben de 2-3 gündür yapıyorum...evet sanki iyi geldi canım.dogru dürüst şu icmiyordum.Simdi oldukça dikkat ediyorum bol su içmeyeBen yemeğe isteğimi su içerek bastırıyorum 2gündür.işe yarıyor sanırım canım
Ay maşallah..tam ısırmalıktır simdien tatlı zamanlarıKızım 2.5 yaşında
Ah keşkem ah keşkemsağol şekerimmm
canımm çok sevindiimbence 75e gel orda kal bir süre
sağol cnmmm
Bende aynı durumdayım. Bir haftadır kendimi yemekten alıkoyamıyorumKızlar yoğundum bu aralar unutmuşum burayı. yürüyüşe devam ediyorum. ama iştahım açık nedense. Frenlemeye çalışıyorum ama mutsuz oluyorum
Dolunaydanmış, tutulma sebebiyle tüm klüp bu şekildeBende aynı durumdayım. Bir haftadır kendimi yemekten alıkoyamıyorum
Evet olabilir bende akşam dinledim bir de yay burcundaymış tutulma. Bende yay burcuyum acayip gerginim Pazartesi’den beriDolunaydanmış, tutulma sebebiyle tüm klüp bu şekilde
Aaaa olabilir bak ben inanırım.Bugun okuldaki arkadaşlar da kendilerini tutamadiklarini söyleyip durduDolunaydanmış, tutulma sebebiyle tüm klüp bu şekilde
Ne kadar sürer acaba..yaza az kaldı.uzun surmese bariEvet olabilir bende akşam dinledim bir de yay burcundaymış tutulma. Bende yay burcuyum acayip gerginim Pazartesi’den beri
Sabah haşlanmış yumurta yağsız peynir yeşillik yiyorsun öğle ve akşamları iki kabak pişiriyorsun yağsız tuzsuz ister yoğurtla ye ister domatesli yapıp ye bu şekilde üç gün yapıyorsun 1 ile 3 kilo arasında kayıp oluyormuşHiç denemedim . Nasıl yapıyorsun canım
Valla ben bitmesini bekleyemeyeceğim yarından itibaren kontrolü ele alıyorum tekrarNe kadar sürer acaba..yaza az kaldı.uzun surmese bari
O kadar çok yaramaz ki aslında yağlarım inatçı olmasa onun peşinden koşarken tığ gibi olmalıydım o kadar çok yoruluyorum ki işteyken dinleniyorumAy maşallah..tam ısırmalıktır simdien tatlı zamanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?