- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 63
- 35
Bir haftada bırakma kendini yarın kaldığın yerden devamKızlar 58.5 kilo alarak döndüm bu hafta evde olduğumda arkadaşların davetlerine icabet ettim bir kilo almama vesile oldu bu detoksa da başlayamadım yatılı misafirim de geldi adet olucam onun halsizliği var ve iştahımda bitmek bilmeyen bir açılma var ne olacak sonum bilmiyorum
TebriklerBu arada 900 Gr gitmiş.58.1 geldim sabah.son 4 kilo lütfen
Çok teşekkür ederim canım.Boyle Bir morale gerçekten ihtiyacım vardı. Umarim böyle devam ederimTebriklerçok güzel eksi.
Bende de kansızlık var deneyeyimBu arada kronik anemi hastasıydım ciddi demir eksikliği yaşayan bu konuda hastanelik olan biriydim taki yulafla tanışana kadar ramazan boyunca hergün yulafla beslendim demirim 5 kat artarak bugüne kadar rekor seviyeye ulaştı
Hipoglisemi tehditiyle de yaşıyordum düşük şekerden diyabet hastası olmama ramak kalmış biriydim yulafın etkisinin olduğunu düşünüyorum normal seviyeye ulaşmış doktorumu bile şaşırttı bu durum
Kısacası at yemi diyerek aşağıladıkları yulaf sağlık kalitemi arttırdı
Ben günde üç doz ilaç kullanan biriydim şuan kullanmıyorum ilaçlardan kurtuldum çok şükürBende de kansızlık var deneyeyim
Nasıl kullandın anlatır mısın
Ben hiç kullanmadım da
Canım yulafla tost nasıl yapıyorsun
Bir de yulafta gluten var mı
Cehaletimi mazur görDaha önce hiç kullanmadım
Gerçekten lezzetli görünüyor eve dönünce hemen deneyeceğim bende teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?