Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bir haftada bırakma kendini yarın kaldığın yerden devam edersin.Ben de hiç öyle istikrarlı değilim 2 ileri 1 geri yaparım hep

Kızlar ben bugün tartılamıyorum. Hem şehir dışındayım hem de bir süre tartılmadan devam edeyim istiyorum. Ama eve döner dönmez tartıda bulurum kendimi kesin Geçen hafta kilomun artmış olduğunu tahmin ediyorum bu haftayla dengeleyebilirim inşallah . Gelelim menüme; bugün nihayet iki öğünle yetinebildim

Sabah 10.30
2 yumurtalı omlet 10-15 kadar zeytin 3-4 dilim peynir salatalık ve domates

Arada 2 kutu ayran

Akşam 17.00
Izgara köfte, 1 tabak salata, 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 1 porsiyon zeytinyağlı sebze

Merhaba kızlar bugün diyet araştırması yaptım baya saatlerimi pc başında geçirdim
Bana en sağlıklısı ve mantıklısı bilimsel olarak kanıtlanmış diyet olarak bile görülmeyen aralıklı oruç geldi
Ben denemeye değer buldum
Pazartesinden itibaren başlayacam esnek çalışma biticek mesai saatleri düzelecek o yüzden biraz zorlanacam saat konusunda ama bir şekilde uydurmaya çalışacam spora iki üç gün ara vermiştim üç gündür chloe ting programına da başladım yeni tip beslenme şekli olduğundan 58 kilo eşiğini kıracağımı düşünüyorum inşallah uyum sağlarım

Bu arada kronik anemi hastasıydım ciddi demir eksikliği yaşayan bu konuda hastanelik olan biriydim taki yulafla tanışana kadar ramazan boyunca hergün yulafla beslendim demirim 5 kat artarak bugüne kadar rekor seviyeye ulaştı
Hipoglisemi tehditiyle de yaşıyordum düşük şekerden diyabet hastası olmama ramak kalmış biriydim yulafın etkisinin olduğunu düşünüyorum normal seviyeye ulaşmış doktorumu bile şaşırttı bu durum
Kısacası at yemi diyerek aşağıladıkları yulaf sağlık kalitemi arttırdı

Bende de kansızlık var deneyeyim
Nasıl kullandın anlatır mısın
Ben hiç kullanmadım da

Bende de kansızlık var deneyeyim
Nasıl kullandın anlatır mısın
Ben hiç kullanmadım da
Ben günde üç doz ilaç kullanan biriydim şuan kullanmıyorum ilaçlardan kurtuldum çok şükür
Sabahları tost yapıyordum ki en favorim tosttu normal tosttan daha lezzetli
Haşlayıp yoğurt ekleyip öğlenleri çoğu zaman öğün yerine koydum kahve içmeyi çok seviyorum ki yanını hiç boş tutmam sağlıklı olsun diye yulaf topları yaptım bu şekilde tükettim cnm inşallah seninde düzelir canım

Günaydın kızlar dün akşam itibariyle aralıklı oruca başladım bugün 1. Günümü tamamlamak üzereyim biraz baş ağrısı oldu sanırım ilk günden dolayı onun dışında iyiyim chloe ting 25 günlük programına da başlamıştım onda da 4. Günüm bakalım sonuç ne olacak
Aralıklı oruç aklıma çok yattı ki bilimsel araştırmalarla desteklenmiş insallah son 4 kiloya evlada derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…