- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 103
- 51
Oooo yoldas nasilsin..... sorma 8-9 ayda +4 nerdeyse cogu son 2 aya ait. Tekrar sizinle form tutacam....Aaa kimler gelmişşşşhoş geldinnnn
53e çıkılmaz inilir
Şaka şaka
Ben de 55leri gördüm yakınlarda toparlama modundayım.Kızların hepsi de tam gaz motive
Beraber devam edelim
HosbuldukkkkkHoşgeldin
Hadi hayirlisi ama kilo olrak hazirsin artikHaziranda başlıyorum inşallah
Evet canım kovid olumsuz etkiledi bizi. Eşimin değerleri çok düştü. Adana'da başlayacağımHadi hayirlisi ama kilo olrak hazirsin artikcovid den mi bekledin....hzngi sehirde baslayacaksin
Insallah basarili olur..dualarimiz seninle...Evet canım kovid olumsuz etkiledi bizi. Eşimin değerleri çok düştü. Adana'da başlayacağım
Aslında çok güzel değişti aliskanliklarim.56 ya kadar dusmustum.Fakat ogrencilerden covid kaptım ve neredeyse 2 ay toparlanamadim.serum,meyve ve vitaminler yüzünden 5 kilo aldimHayat anlayisi degizmezde benim gibi donfurma,gofret patlamis misira donersen fazla durmuyor...
Dualarımız sizinle tatlımEvet canım kovid olumsuz etkiledi bizi. Eşimin değerleri çok düştü. Adana'da başlayacağım
Dualarımız sizinle tatlım
Sağolun canlarım.Insallah basarili olur..dualarimiz seninle...
Aslında çok güzel değişti aliskanliklarim.56 ya kadar dusmustum.Fakat ogrencilerden covid kaptım ve neredeyse 2 ay toparlanamadim.serum,meyve ve vitaminler yüzünden 5 kilo aldimsimdi iyiyim ve duzenime döndüm.
TeşekkürlerCok iyi...covid icin gecmisler olsun....
Günaydın canım.kilo korunan harika gidiyor.Günaydınlar
Kilom 53.2
Dün 1700e vurdum aslında ama genel olarak 1300ler yetiyorGünaydın canım.kilo korunan harika gidiyor.1300-1500 koruma için yeterli galiba.
BravoBu arada 900 Gr gitmiş.58.1 geldim sabah.son 4 kilo lütfen
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?