- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
- 113
Aslında öğün paylaşmak cidden motivasyonu artırıyor.Vakit bulursak paylaşalım bence de.Kızlar ben yarından itibaren bir ay işi çok sıkı tutup verebildiğim kadar vericem.Beni biliyorsunuz kaloriyi çok kısamıyorum. O yüzden günde iki öğün Karatay tarzı beslenerek geçireyim bir ayı diyorum. Hergün menü paylaşacağım buradan, bir ay boyunca tartılmayacağım. Bir ayın sonunda tartılayım istiyorum
Benimki açıldıkça açılıyorSanırım su içmekten kaynaklı iştahım kesildi 2 gündür kızlar.
Sen de su iç canım, belki işe yararBenimki açıldıkça açılıyor
Ooo kimler gelmiş hoş gelmişSelammmm,
Hala burada olmaniza inanamiyorum...cok guzel..ben klasik bir kis gecirdim ve 53 kiloya ciktim...simdi sizlerle birlikte tekrar biraz kilo versem iyi olur...abur cubura son verme zamani geldi....
Hepinizi ozledim valla
Hoşgeldin fıstıkSelammmm,
Hala burada olmaniza inanamiyorum...cok guzel..ben klasik bir kis gecirdim ve 53 kiloya ciktim...simdi sizlerle birlikte tekrar biraz kilo versem iyi olur...abur cubura son verme zamani geldi....
Hepinizi ozledim valla
Selam, nasilsinOoo kimler gelmiş hoş gelmiş
Hosbulduk seker...nasil gidiyor...Hoşgeldin fıstık
hamd olsun canım iyiyim. Korumada devam ediyorum şimdilikSelam, nasilsin
Nasıl olsun tatlım.kaldigim yerden devamHosbulduk seker...nasil gidiyor...
Aaa kimler gelmişşşşSelammmm,
Hepinizi ozledim valla
HoşgeldinSelammmm,
Hepinizi ozledim valla
Sen bu yurumeyle almazsin kilo...devammi hergunhamd olsun canım iyiyim. Korumada devam ediyorum şimdilik
Evet hiç ara vermedim. 10-15bin arası yürüyorum hergünSen bu yurumeyle almazsin kilo...devammi hergun
Hayat anlayisi degizmezde benim gibi donfurma,gofret patlamis misira donersen fazla durmuyor...Nasıl olsun tatlım.kaldigim yerden devamBu sefer mezun olup korumaya gecicem insallah
Bravo sana.....tedavine basladin miEvet hiç ara vermedim. 10-15bin arası yürüyorum hergün
Haziranda başlıyorum inşallahBravo sana.....tedavine basladin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?