Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar ben yarından itibaren bir ay işi çok sıkı tutup verebildiğim kadar vericem.Beni biliyorsunuz kaloriyi çok kısamıyorum. O yüzden günde iki öğün Karatay tarzı beslenerek geçireyim bir ayı diyorum. Hergün menü paylaşacağım buradan, bir ay boyunca tartılmayacağım. Bir ayın sonunda tartılayım istiyorum

Aslında öğün paylaşmak cidden motivasyonu artırıyor.Vakit bulursak paylaşalım bence de.

Selammmm,
Hala burada olmaniza inanamiyorum...cok guzel..ben klasik bir kis gecirdim ve 53 kiloya ciktim...simdi sizlerle birlikte tekrar biraz kilo versem iyi olur...abur cubura son verme zamani geldi....
Hepinizi ozledim valla
Ooo kimler gelmiş hoş gelmiş

Selammmm,
Hala burada olmaniza inanamiyorum...cok guzel..ben klasik bir kis gecirdim ve 53 kiloya ciktim...simdi sizlerle birlikte tekrar biraz kilo versem iyi olur...abur cubura son verme zamani geldi....
Hepinizi ozledim valla
Aaa kimler gelmişşşşhoş geldinnnn
53e çıkılmaz inilir
Şaka şaka
Ben de 55leri gördüm yakınlarda toparlama modundayım.Kızların hepsi de tam gaz motive
Beraber devam edelim

Kızlar 1. gün menümü paylaşıyorum hemen. Karatay diyetine uymuş olmakla birlikte iki öğün değil üç öğün oldu bugün. Yarından itibaren iki öğüne düşüreceğim muhakkak

Sabah
İki yumurtalı omlet, 10 adet zeytin, 3-4 dilim peynir, domates, salatalık

Öğle
Izgara tavuk ve salata

Akşam
Izgara balık, salata, bir kepçe tarhana çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…