- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 63
- 35
Tabi gene yediklerinin kalorisini hesapliyorsun degil mi? 16-8 mi yapiyorsun...Bugün ikinci günüm bitti aralıklı oruçta eğer bu şekilde kilo verirsem bugüne kadar yaptığım bütün diyetler yalanmış hiç acıkmadan kısıtlamadan diyet gibi olmayan bir tarzla kilo vermiş olucam
16-8 i anladım.16 saat açlık 8 saat öğünlere bölünüyor sanırım.ama ben evdekilere en azından 2 öğünde nasıl eşlik edebilirim diye düşünüyorumTabi gene yediklerinin kalorisini hesapliyorsun degil mi? 16-8 mi yapiyorsun...
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum tabiki ama yiyeceğim 6 saatlik bölümde meyve mi de tatlım varsa ki bugün bir dilim kek yedim eskisi gibi kalori hesabıyla uğraşmıyorumTabi gene yediklerinin kalorisini hesapliyorsun degil mi? 16-8 mi yapiyorsun...
Ben 18 6 yapıyorum 18 saat boyunca kalorili hiçbir şey yemeyip içmiyorsun onun dışında bütün kalorisiz içecekler sınırsız16-8 i anladım.16 saat açlık 8 saat öğünlere bölünüyor sanırım.ama ben evdekilere en azından 2 öğünde nasıl eşlik edebilirim diye düşünüyorumaksam 19.30 gibi kapatsam.ertesi gün 11.30 dan önce birşey yememem mi gerekiyor.
Bugün kahvaltini saat kaçta yaptın.yeme işini kaçta bıraktın canım.onu merak ettimBen 18 6 yapıyorum 18 saat boyunca kalorili hiçbir şey yemeyip içmiyorsun onun dışında bütün kalorisiz içecekler sınırsız
12.30 da kahvaltı yaptım akşamda 6.30 da yemeyi bıraktımBugün kahvaltini saat kaçta yaptın.yeme işini kaçta bıraktın canım.onu merak ettim
Ben de deniycem bugún.saat 8.30 da kahvaltımı yaptım.oglen yemeğimi yedim.16.30 da yemek yemeyi bırakıcam.simdi okula gittiğim için sabah çocuklarla kahvaltı etmem gerekiyor.Ama tatilde senin saatler benim için uygun olucak gibi..Bakalım neler olucak12.30 da kahvaltı yaptım akşamda 6.30 da yemeyi bıraktım
İzmirde misin cnm senBen de deniycem bugún.saat 8.30 da kahvaltımı yaptım.oglen yemeğimi yedim.16.30 da yemek yemeyi bırakıcam.simdi okula gittiğim için sabah çocuklarla kahvaltı etmem gerekiyor.Ama tatilde senin saatler benim için uygun olucak gibi..Bakalım neler olucak
Ay nerede tatlım..izmirliyim ama Bursada görev yapıyorum .Burnumda tütüyor valla.2 Temmuzdan sonra inşallah gidicem.İzmirde misin cnm sen
Ben izmirdeyim 35 görünce izmirdesin sandımAy nerede tatlım..izmirliyim ama Bursada görev yapıyorum .Burnumda tütüyor valla.2 Temmuzdan sonra inşallah gidicem.
Bende İzmirliyim ama Ankara’da yaşıyorumAy nerede tatlım..izmirliyim ama Bursada görev yapıyorum .Burnumda tütüyor valla.2 Temmuzdan sonra inşallah gidicem.
Zor mu geldi cnmKızlar ben Karatay diyetinde yine havlu attım 6. günde. Protein ağırlıklı beslenme sürdürülebilir değil benim için bir kez daha görmüş oldum
Et yemekten gına geldiZor mu geldi cnm
Kırmızı et çok sevmiyorum ben hergünde tavuk yenmez o diyet bana da göre değil cnmEt yemekten gına geldi
Aynen oyle...ama saatleri planina gore ayarlayabilirsin ama aclik suren 16 saat olacak...hergun yapmak zor..haftada 2-3 gun uygulayabilirsin16-8 i anladım.16 saat açlık 8 saat öğünlere bölünüyor sanırım.ama ben evdekilere en azından 2 öğünde nasıl eşlik edebilirim diye düşünüyorumaksam 19.30 gibi kapatsam.ertesi gün 11.30 dan önce birşey yememem mi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?