Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kizlar selam ben bu akşam hafif beslendim zeytinyağlı taze fasulye ve mercimek çorbası.Bugun aldığım toplam kalori 962 .

evet kızlaar yarından itibaren sadece sabahları yediğim 1 dilim ekmeği de kesmeyi düşünüyorum.Sıfir ekmek bundan sonra.
Canım çok isterse Siyez ekm.araştırıcam.Genetiği diğer buğdaylar kadar değismemiş ve vucutta şişlik yapmıyormuş

Ben hiç ekmek yemiyorum.Ama pilavlar makarnalar börekler bayılırım Onlarida azalttım sayılır.Haftada 1 e indirdim

Pazartesi 1 hafta olacak ekmek makarna yemiyorum zaten makarnayla aram yok ayda yılda bir yerim.Ekmeği de sadece hafta sonları yerdim onu da bıraktım.Aslında bunları kilo vermek için değil sağlığım için bıraktım.
Kara buğday ekmeği de sağlıklıymış adı buğday olsa da buğday değilmiş aslında onu da denemek lazım

Ben makarna pilav zaten 1 kaşık bile yemiyordum.Sadece kahvaltıda çavdar ekm.vardı tatlim.En sağliklısı bence de ekmek yememek haklısin.
Kara buğday ekm.ve siyez ekmeğini deneyebiliriz.Sadece hafta sonları 1 dilimi 30 gr mı geçmiycek şekilde

Bu arada bugün canım birşey istemedi..Belki de acıkmadim.Spor yapmadım ya belkide ondandır.Bugünki kalorim 750 ...çayın yanında belki birşeyler yerim sonra..

Kizlar ben bugün toplam 1044 kalori aldım.Protein ve sebze ağırlıklı beslendim.Bir haftalık makrolarimi geçmedim ortalama günlük aldığım kalori 1100 kaloride . Hâlâ regli olmadım.Bakalım yarın tartı neyi gostericek

Bu haftayı bence güzel atlattık .hiç merak etme tüm şişkinliğimize rağmen eksileri görücez üçümüzde eminim

Bu arada buradaki tabloyu hazırlamıycam.Güzel yazılarımla ben bizim için şahane bir tablo hazırlayıp fotoğraflıycam.Çok geriliyorum yav hazırlarken şu tabloyu.Tam düzeltiyorum bir tarafı ,bir bakıyorum ki diğer taraf bozulmuş.Kısır bir döngünün içine giriyorum ve çıkmakta zorlanıyorum.
Bu arada bir konu işte bu kadar abartılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…