Ben duramammmmGerçekten mi
kalplerimiz bir ,metabolizmamız bir...
pazartesi tartılmayıp 1 hafta erteleyip merak mı etsekdiyicem amaaaaa fee fi fo sence bizim kız tartılmadan durabilir mi bilemedim
Wav süper değişim
Tartılalım canım hepimiz biraz şişmiş vaziyetteyiz sıkıntı yok anca beraber kanca beraberGerçekten mi
kalplerimiz bir ,metabolizmamız bir...
pazartesi tartılmayıp 1 hafta erteleyip merak mı etsekdiyicem amaaaaa fee fi fo sence bizim kız tartılmadan durabilir mi bilemedim
Afiyet olsun canım.Ben de leblebi yedim 920 oldu kalorim..Bugün aslında 1200 kaloriydim ama tamamlamak için 300 kalorilik hurma yedim.Oldu 1500
Sana da afiyet olsun canımAfiyet olsun canım.Ben de leblebi yedim 920 oldu kalorim..
Ben hiç ekmek yemiyorum.Ama pilavlar makarnalar börekler bayılırımevet kızlaar yarından itibaren sadece sabahları yediğim 1 dilim ekmeği de kesmeyi düşünüyorum.Sıfir ekmek bundan sonra.
Canım çok isterse Siyez ekm.araştırıcam.Genetiği diğer buğdaylar kadar değismemiş ve vucutta şişlik yapmıyormuş
Pazartesi 1 hafta olacak ekmek makarna yemiyorum zaten makarnayla aram yok ayda yılda bir yerim.Ekmeği de sadece hafta sonları yerdim onu da bıraktım.Aslında bunları kilo vermek için değil sağlığım için bıraktım.evet kızlaar yarından itibaren sadece sabahları yediğim 1 dilim ekmeği de kesmeyi düşünüyorum.Sıfir ekmek bundan sonra.
Canım çok isterse Siyez ekm.araştırıcam.Genetiği diğer buğdaylar kadar değismemiş ve vucutta şişlik yapmıyormuş
Ben makarna pilav zaten 1 kaşık bile yemiyordum.Sadece kahvaltıda çavdar ekm.vardı tatlim.En sağliklısı bence de ekmek yememek haklısin.Pazartesi 1 hafta olacak ekmek makarna yemiyorum zaten makarnayla aram yok ayda yılda bir yerim.Ekmeği de sadece hafta sonları yerdim onu da bıraktım.Aslında bunları kilo vermek için değil sağlığım için bıraktım.
Kara buğday ekmeği de sağlıklıymış adı buğday olsa da buğday değilmiş aslında onu da denemek lazım
Bu haftayı bence güzel atlattık .hiç merak etme tüm şişkinliğimize rağmen eksileri görücez üçümüzde eminimKizlar ben bugün toplam 1044 kalori aldım.Protein ve sebze ağırlıklı beslendim.Bir haftalık makrolarimi geçmedim ortalama günlük aldığım kalori 1100 kaloride . Hâlâ regli olmadım.Bakalım yarın tartı neyi gostericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?