Ay çok güldümBu arada neden yedinHem de 1-2 kaşık değil 2 tabak şımardın mı bakiyim sen...aaaaa çok kızdım çok.
ceza sana:yatmadan 30 mekik+30 squat+100 hayali ip atlama+100 sopa ile bel çevirme
Harika gidiyorsun.Birazcik sizin gibi olsam çok daha iyi olucakBugünki kalorim 920 civarı..
sporum:40dk yürüyüş+20 dk bölgesel
Başlarım regline..gelsede sende kurtulsan bizde ayolllAy çok güldüm.hasta olamadım bir türlü sistim kaldım.Birde hiç o kadar kalori düşünmedim yarın telafi ederim inşallah.Ya bide hiç keyfim yok canım hiç bir şey yapmak istemiyor.Bir an önce regli olmak istiyorum
Yarın bekliyorum inşallah gelir.Başlarım regline..gelsede sende kurtulsan bizde ayolll
Bak bir fikrim var ...Bana çok faydası oluyor.Soğanın üzerindeki kuru kabuklari varya tatlım onu yatmadan önce 1 bardak suda kaynat iç.birazcik da maydonoz ye..
ve şaka bir yana zıpla biraz bel çevir.
Bence faydası olucaktır...
Evet canım .Benim de kafam çok normal değilBu aradaSudem_mmm cim biz başladığımızda sanırım aynı zamanda regl dik.Benim de çok yaklaştı sanırım çünkü başım çok ağriyoooor
Kilo cidden insanı olduğu yaşından daha yüksek gösteriyor
veeee mutlu sonBu aradaSudem_mmm cim biz başladığımızda sanırım aynı zamanda regl dik.Benim de çok yaklaştı sanırım çünkü başım çok ağriyoooor
veeee mutlu son@Sudem_mmm cim senden ne haber
evet tatlım eli kulağındadir.Ben yolunu actım şekerim.Kız pazartesi umarim çok çıkmaz kilomuzbekliyorum.Daha bir şey yok.Sen olduysan benimki de eli kulagindadir
İnsalbence kesin kilomuzilu regli bitiminden üç gün sonra goruruzevet tatlım eli kulağındadir.Ben yolunu actım şekerim.Kız pazartesi umarim çok çıkmaz kilomuz
Gerçekten miKızlar hepimiz regl dönemindeyiz ilginç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?