Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bende uyumadan önce yeme alışkanlığı başladı bugün kendimi tuttum yemiyorum. 67 kiloydum 70 i geçtim tartılmaktanda korkuyorum

Sakınnn Gündüz yediklerimizi vermek yeterince zor bi de gece yemesine alıştırma kendini
aslında uyumadan önce hiç bisey yemezdim ac olsam bile yemezdim 1 haftadır yemek istiyorum bugün yemedim şu içtim bol bol gündüz biraz kaçırdım ama yarın daha dikkatli olacam yoksa 80 e doğru gidecem
Bence pazartesi tartıl ve kendinle yüzleş..Bize katılmaya ne dersin.Biz zaten 3 kişiyiz.Desteğe hazırız tatlım
Cok teşekkür ederim canım katılırım tabiki pazartesi tartılıp yazacam kıyafetlerin bile dar gelmeye başladı

Bu arada pazartesiye kadar da yemene içmene dikkat etmeyi unutma canım.

Kizlar herkese günaydın biliyorsunuz bugün diyetimin 1 ayı sabah tartildim ve 66.20 geldim.Reglime 1 gün var .Ben düz hesap 66 diyorum 200 grm da regli şişkinliği olsunBir ayın sonunda toplam 4 kilo vermişim.Acikcasi çok iyi ama tabi ki yeterli değil.12 Temmuz da da 4 kilo versem eder 8 kilo inşallah biraz daha fazlazla gider. Aynen devam ediyorum.

Çok sağlıklı işte haftada 1 kilo bence harika sonuç

Günaydın tatlım.Harika bir sonuç ayda 4 kilo.süper gidiyor herşey..Tebrik ediyorum

kizlar ben bugün sabahtan bu yana ,karpuz,beyaz peynir,kepekli galeta, Nescafe,akşam,son kalan kelle paça çorbası ve yoğurtlu,mayonezli, garnitürlü makarna salatası yedim.Hemde iki tabak yedim yani makarna salatası benim programda 632 grm 1277 kalori gösterirken internette 100 grm nereye baksam 94 en fazla 100 kalori görünüyor.Cok şaşırdım.Bugun toplam kalorim 1905

Benim programda 200 g makarna salatası 232 kalori

Benim programda da 300 gr mı 282 kalori yazıyor tatlım.700 gr yemiş olsan 282+282+141=705 hadi yanılma payı mayonezin fazlalığı fila dersen 800 olsun bence de 1277 çok fazla
Aynen bencede çok fazla hep bu programı kullanıyorum kaç tane yükledim sildim alışamadım diğerlerine

Bu arada neden yedinHem de 1-2 kaşık değil 2 tabakşımardın mı bakiyim sen...aaaaa çok kızdım çok.
ceza sana:yatmadan 30 mekik+30 squat+100 hayali ip atlama+100 sopa ile bel çevirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…