inşallah tatlımBugünü 1200 ile kapatıyorum.Yarın güzel haberler alalım inş
Az önce mutlu haber çok şükür regli oldum.Bu arada eminim tartıldıktan sonra hemen regl olucan.Çünkü rahatlıycan veeee tüm vücudun gevşiyecek tatlim.gör bak
Boşver kafanı takma yorma kendini zaten her pazartesi tartiliyoruz.Yapmassn da olurBu arada buradaki tabloyu hazırlamıycam.Güzel yazılarımla ben bizim için şahane bir tablo hazırlayıp fotoğraflıycam.Çok geriliyorum yav hazırlarken şu tabloyu.Tam düzeltiyorum bir tarafı ,bir bakıyorum ki diğer taraf bozulmuş.Kısır bir döngünün içine giriyorum ve çıkmakta zorlanıyorum.
Bu arada bir konu işte bu kadar abartılır
Harika gidiyorsun.Tabi ki goruceksin hiç bir şey kalmamış çok yaklaşmış sonCanlar Günaaaydın.tartıldım veeeee 900 gr daha eksilmişim.60.4 gösterdi tartı beni.Çok mutluyum çok Haftaya umarim 5 li rakamları sonunda görücem.
Sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederimBence önümüzdeki hafta 65 in altını bile görebilirsin canım.Reglken ve makarna salatana rağmen500 gr vermişsin daha ne olsun.Tebrikler
evet canim ben de aynaya gore karar vericem.önce 55-56 ya bir düşelim deTeşekkür ederim ☺.Evet açıkçası öyle . İnşallah.Sizinle inanın çok güzel motive oluyorum.Sabirla devam edicem.Artik istediğimiz kiliya değil gorunume kavusana kadar devam edicem inşallah.Ayna da ben kendimi ne zaman tamam olmuş dediğimde işte o zaman korumaya gecicem
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
5 li rakamlara en fazla 1 ay icinde gelicen ve ideal kilomuzda da burada olucaz inşallah tatlım.Yeterki pesetmeyelim ve öncekiler gibi tekrar kilo alıp vücudumuzu yıpratıp üzmeyelimEllerine sağlık canım çok güzel olmuşTablonun icide çok güzel bir tek ağır sağlam benim siz korumsya geçince ancak size o zaman yaklaşırim her hâlde
Ellerine sağlık canım zahmet oldu sana
Sonuç harika canım biliyorsun çok sağlıklı tebrik ederimCanlar Günaaaydın.tartıldım veeeee 900 gr daha eksilmişim.60.4 gösterdi tartı beni.Çok mutluyum çok Haftaya umarim 5 li rakamları sonunda görücem.
Sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum.
Bu azimle göreceksin canım almamak ve ne kadar verebilirsek vermek kârHerkese günaydın bu sabah 66.15 geldim.Pek değişen bir şey olmadı.İnsallah pazartesi günü bende 65 leri görürüm diye düşünüyorum.Tabi ki devam edicem .Reglim bitince spor da yapmak istiyorum.Ama yine de bir ayda 4 kilo gitse çok çok güzel olur
Kesinlikle kızlar ben 52 yeter diyordum ama yok aynaya bakınca gerçekten 50 imiş aslında istediğim o yüzden rakamlardan ziyade görsel tatmin etmeli bizievet canim ben de aynaya gore karar vericem.önce 55-56 ya bir düşelim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?