Kalori sayarak zayıflıyoruz

Boşver kafanı takma yorma kendini zaten her pazartesi tartiliyoruz.Yapmassn da olur

Canlar Günaaaydın. tartıldım veeeee 900 gr daha eksilmişim.60.4 gösterdi tartı beni.Çok mutluyum çokHaftaya umarim 5 li rakamları sonunda görücem.
Sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum.

Canlar Günaaaydın. tartıldım veeeee 900 gr daha eksilmişim.60.4 gösterdi tartı beni.Çok mutluyum çokHaftaya umarim 5 li rakamları sonunda görücem.
Sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum.
Harika gidiyorsun.Tabi ki goruceksin hiç bir şey kalmamış çok yaklaşmış son

Herkese günaydın bu sabah 66.15 geldim.Pek değişen bir şey olmadı.İnsallah pazartesi günü bende 65 leri görürüm diye düşünüyorum.Tabi ki devam edicem .Reglim bitince spor da yapmak istiyorum.Ama yine de bir ayda 4 kilo gitse çok çok güzel olur

Bence önümüzdeki hafta 65 in altını bile görebilirsin canım.Reglken ve makarna salatana rağmen 500 gr vermişsin daha ne olsun.Tebrikler
Teşekkür ederim .Evet açıkçası öyle . İnşallah.Sizinle inanın çok güzel motive oluyorum.Sabirla devam edicem.Artik istediğimiz kiliya değil gorunume kavusana kadar devam edicem inşallah.Ayna da ben kendimi ne zaman tamam olmuş dediğimde işte o zaman korumaya gecicem

evet canim ben de aynaya gore karar vericem.önce 55-56 ya bir düşelim de

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş Tablonun icide çok güzel bir tek ağır sağlam benim siz korumsya geçince ancak size o zaman yaklaşırim her hâlde
5 li rakamlara en fazla 1 ay icinde gelicen ve ideal kilomuzda da burada olucaz inşallah tatlım.Yeterki pesetmeyelim ve öncekiler gibi tekrar kilo alıp vücudumuzu yıpratıp üzmeyelim

Bu azimle göreceksin canım almamak ve ne kadar verebilirsek vermek kâr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…