Canım bi fikrim var isimlerimizin başına sol tarafa boylarımızı da sabitlesen olur mu
Katılacak mısın bizeTünaydın kızlar kilo bildirimim
73.6
67 den 73 e
Boy 158 canım karantina yaramadı bana 7 kilo almışım. Katılırım tabikiKatılacak mısın bize
Bir de boyun kaçtı yazar mısın
Gruptakilerin boyu yakın birbirine.Kalori saymak için kolayına gelen bir site bul canım.Ve bugün ivedilikle başla.Sana nacizane tavsiyem protein ve sebze ağırlıklı 1200 kalorilik bir yeme düzeni oluşturmanBoy 158 canım karantina yaramadı bana 7 kilo almışım. Katılırım tabiki
Sen muhtemeleh 2500 kalorilerde besleniyorsun 1200 kalori sana çok iyi gelecek bir de günlük spor eklersen tadından yenmezBoy 158 canım karantina yaramadı bana 7 kilo almışım. Katılırım tabiki
tabiki tatlımCanım bi fikrim var isimlerimizin başına sol tarafa boylarımızı da sabitlesen olur mu
Benimki 157 idi
kesinlikle...ama onu yakalıycaz o bizi bekliyor.Herkes fit olsa da burdayız tatlım
Fatsecret var canım daha önce bu uygulamayı kullanıyordum. Yatmadan önce yeme alışkanlığım olmada çabuk kilo veriririm bu alışkanlığımda karantina döneminde oldu hiç 6dan sonra yemek yemezdim. Protein çabuk kilo verdiriyor ve tok tutuyor yarın protein ağırlıklı beslenmeye calisacam.Gruptakilerin boyu yakın birbirine.Kalori saymak için kolayına gelen bir site bul canım.Ve bugün ivedilikle başla.Sana nacizane tavsiyem protein ve sebze ağırlıklı 1200 kalorilik bir yeme düzeni oluşturman
Evet kilo almamak için motive şart canım inşallah hepimiz fit olur sabitlemek için burda oluruzkesinlikle...ama onu yakalıycaz o bizi bekliyor.Herkes fit olsa da burdayız tatlım
Eline saglik canım
Bu arada Sudem 1.50 cm miydi
evet çok tatlı olucan benceevet en kısa boylu benim .Ufak ama tefek olmaya çalışıyorum zayıflayınca tam ufak tefek olucam
ne demek tatlım..Tekrar aramıza hoş geldin... iyiki geldinEline saglik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?