- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Bende bugün tartıldım biraz gitmiş kilolar ama hafta sonu kilo almam inşallah. Pazartesiye 65 i götürsün inşallah canimGünaydın kizlar nasılsınız.Nasil gidiyor yemeler içmelerBenim iyi gidiyor.Pazartesi yi çok merak ediyorum.Reglim de bitti .Artık 65 leri gorucegimi umuyorum.
Afiyet olsun canım dün bendede princ pilavı vardı kilo aldırıyı ama çok seviyom pilavı makarnayıSelam kizlar tavuk sote,cacık,pirinç pilavı ( çok az )839 kalori aldım.
Kahvaltı hafif ve süpermiş afiyet olsun canimKAHVALTIM:
- Yarim domates,salatalık,maydonoz
- 20 gr b.peynir
- 4 adet siyah zeytin
- 50 gr menemen
- 2 ceviz
- 1 adet taze kayısı
Ben hiç ekmek hamuru isi tatli vs tuketmiyorum ama .Makarna ve pilava çok dayanamıyorumAfiyet olsun canım dün bendede princ pilavı vardı kilo aldırıyı ama çok seviyom pilavı makarnayıölçülü yemek en güzeli
afiyet olsun canım...Günaydın kızlar kahvaltım
Tostun kalorisi biraz yüksek çıktı avuç içi kadar iki tost yedim
Eki Görüntüle 2650468
teşekkur ederim canim.Genelde aynı tarz yapiyorum..yumurtamı pisirmemi her seferinde değiştiriyorum.peynirimi her hafta değiştiriyorum.Bazen domates salatalik yerine tost makinesinde yaptiğım biber,patlican gibi sebzelerle yapıyorum.Cevizim yoksa 1 dilim(20gr.) lık kızarmış çavdar ekm.yiyiyorum.Kahvaltı hafif ve süpermiş afiyet olsun canim
cok iyi gidiyorsunBen gündüz yürüyüşümü yaptım 10bin adım attım. Yatmadan biraz karın hareketleri yapacağım.
Bugün ki kalorim 1200.
tartıda maalesef ağır geliyorum canım. Geçen ay soğan suyu içtim. Gelecek ay tüp bebek tedavisine başlarım diye. Ondan dolayı reglim düzeni bozuldu galiba. Karnı bayağı şiş. İnşallah pazartesiye kadar iner.cok iyi gidiyorsun
Hoşgeldin canım ben de buraya taşındım :)Pardon arkadaslar tablo hatalı.... bizim kuzlar buraya geçmiş bende geldim... seinfeld1 ile aynı guruptaydık.. ama grup yavaşladı.. bende burayı takip edeyim bende sizce uygunsa
O güzel ekip tanıdıkHoşgeldin canım ben de buraya taşındım :)
evet canım ağırlıklı hormon ilaçları olduğu için yapıyor. Ama dikkat eder, bol su içip yürüyüş yaparsam en az zararla atlatırım inşallah.O güzel ekip tanıdıksenin nasıl gidiyor.. gayet istikrarlısın..tüp bebek tedavisi kilo yapıyor mu? Önümüzdeki ay başlayacağını okudum
Ooo arkadaşım hoş geldin.Kızlar pelinitaly ile aynı gruptaydık biz o benden önce hedefe ulaştı.Buraya gelmene çok sevindim canım.Hoş geldinPardon arkadaslar tablo hatalı.... bizim kuzlar buraya geçmiş bende geldim... seinfeld1 ile aynı guruptaydık.. ama grup yavaşladı.. bende burayı takip edeyim bende sizce uygunsa
Hoşgeldin canım..pazartesi yeni bir tablo yaparız birlikte..Hatta sen de hazırlayabilirsin..ne dersinPardon arkadaslar tablo hatalı.... bizim kuzlar buraya geçmiş bende geldim... seinfeld1 ile aynı guruptaydık.. ama grup yavaşladı.. bende burayı takip edeyim bende sizce uygunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?