Kalori sayarak zayıflıyoruz

Hocam o zaman hemen sorayim 18 yasinda yks ye girecek ikizlerim icin son 1 hafta ne onerirsiniz....
Dün EBA da 12.sınıfıma dersim vardı.Bu iş rehber öğretmenlerimizin fakat deneyimlerimden öncelikle önerdiğim konu 1 hafta öncesinden uyku düzenini ayarlamaları.Çok geç kalkıyordu öğrencilerim ..Malum pandemi dönemi de olunca ayarı iyice kaçırdılar.1-2 gün zorlada olsa sabah 7 gibi kalkmaları getekiyor.Daha sonra mecburen gece en geç 23 gibi uyurlar.
Tatlım öncelikle bunu ayarlayıp son 3-4 gün sınava gidecek gibi erken kalkıp kahvaltı yapıp son ufak tefek tekrarlarını yapsınlar...
Pozitif olsunlar..Anne baba daha çok heyecanlanıyor.Bunu yaşadım gecen sene benim kızım da Lgs ye girdi.Asla heyecanınızı çok belli etmeyin.
Matematik adına da şunu söyleyebilirim.12.sınıf en ağır konular integral turev sınavda yok fakat belirleyici sorular yine olucaktır.Çözemediklerinde oyalanmayip atlasınlar zihinlerini zorlamasınlar.Basit sorularda da zorlanır yoksa.Bu sene çocuklarimız için her şey cok güzel olucak eminim.
Çok öpüyorum ikizlerini ve çooook başarı diliyorum.
Uzun oldu kusura bakma

Emeklilik bana gore degil 3 yil italyada calismadim kafalari yedim MBA e basladim da kendime geldim dusuk tempoda haftada 2-3 gun calismayi tercih ederim
Alışınca öyle gerçekten işleyen demir ışıldar düşük tempoda ve aileni ihmal etmeden çalışmak en makulu

Çok teşekkür.. aslında çoğunu yapıyoruz .. son 1 aydır 7:30 kalkış 24:00 uyku...aslında bizimkiler integral türev iyilerdi...çıkması kötü oldu bizimkiler 8-9-10 yurtdışında okuduğundan türkçe ve tyt mat da zorlanıyor.. hayırlısı bakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…