- 12 Mart 2020
- 408
- 919
- 53
Hocam o zaman hemen sorayim 18 yasinda yks ye girecek ikizlerim icin son 1 hafta ne onerirsiniz....ikimizde sayısalcıyız desene...Ben de Fen Lisesi matematik öğretmeniyim
Canım sağol valla çok güzel motive ediyorsun.tabiki atlatirsın tatlim.Sen cok azimli ve başarılı bir kadınsın,süpersin.Felsefe öğretmenleri bir de en sevilen öğretmenler olurlar.Gönlündeki olucak inşallah
Bu arada bir şeyler daha yedin miSudem_mmm cim
Tavuk göğsü yiyorum şimdi .Ancak 674 kalori yaptimBu arada bir şeyler daha yedin miSudem_mmm cim
Ben de lisede öğretmenim ve sayısalcıyımikimizde sayısalcıyız desene...Ben de Fen Lisesi matematik öğretmeniyim
Evet ozel bir sirkette mudurum simdi..artik direkt muhendislik yapmiyorum
Ohhh ne güzel yavaş yavaş emekliliğe yürüyoruz kızlarEmeklilik güzel mi tabii onu da olana sormak lazım
İnş canım gerçekten bu azimle başaracağına eminimDarısı bana gelsin seneye felsefe öğretmenliği olarak .1 yilida atlatirsam inşallah
Dün EBA da 12.sınıfıma dersim vardı.Bu iş rehber öğretmenlerimizin fakat deneyimlerimden öncelikle önerdiğim konu 1 hafta öncesinden uyku düzenini ayarlamaları.Çok geç kalkıyordu öğrencilerim ..Malum pandemi dönemi de olunca ayarı iyice kaçırdılar.1-2 gün zorlada olsa sabah 7 gibi kalkmaları getekiyor.Daha sonra mecburen gece en geç 23 gibi uyurlar.Hocam o zaman hemen sorayim 18 yasinda yks ye girecek ikizlerim icin son 1 hafta ne onerirsiniz....
aaaa süper yaa.Branşın neBen de lisede öğretmenim ve sayısalcıyımne tesadüf
Çok teşekkür ederim. İnşallahİnş canım gerçekten bu azimle başaracağına eminim
Ben sözelciyim, aslında sayısalcıydım, sayısalım çok iyi ama zorunlu olarak sözel okuduk.Ben de lisede öğretmenim ve sayısalcıyımne tesadüf
Allah kabul etsin..Bugün oruçluydum 1300 kaloride kaldım belki gece yemeye devam ederim
Alışınca öyle gerçekten işleyen demir ışıldar düşük tempoda ve aileni ihmal etmeden çalışmak en makuluEmeklilik bana gore degil 3 yil italyada calismadim kafalari yedim MBA e basladim da kendime geldimdusuk tempoda haftada 2-3 gun calismayi tercih ederim
Çok teşekkür.. aslında çoğunu yapıyoruz .. son 1 aydır 7:30 kalkış 24:00 uyku...aslında bizimkiler integral türev iyilerdi...çıkması kötü oldu bizimkiler 8-9-10 yurtdışında okuduğundan türkçe ve tyt mat da zorlanıyor.. hayırlısı bakalınDün EBA da 12.sınıfıma dersim vardı.Bu iş rehber öğretmenlerimizin fakat deneyimlerimden öncelikle önerdiğim konu 1 hafta öncesinden uyku düzenini ayarlamaları.Çok geç kalkıyordu öğrencilerim ..Malum pandemi dönemi de olunca ayarı iyice kaçırdılar.1-2 gün zorlada olsa sabah 7 gibi kalkmaları getekiyor.Daha sonra mecburen gece en geç 23 gibi uyurlar.
Tatlım öncelikle bunu ayarlayıp son 3-4 gün sınava gidecek gibi erken kalkıp kahvaltı yapıp son ufak tefek tekrarlarını yapsınlar...
Pozitif olsunlar..Anne baba daha çok heyecanlanıyor.Bunu yaşadım gecen sene benim kızım da Lgs ye girdi.Asla heyecanınızı çok belli etmeyin.
Matematik adına da şunu söyleyebilirim.12.sınıf en ağır konular integral turev sınavda yok fakat belirleyici sorular yine olucaktır.Çözemediklerinde oyalanmayip atlasınlar zihinlerini zorlamasınlar.Basit sorularda da zorlanır yoksa.Bu sene çocuklarimız için her şey cok güzel olucak eminim.
Çok öpüyorum ikizlerini ve çooook başarı diliyorum.
Uzun oldu kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?