Bende en fazla 1000 veya 1100 kalori aldım 1 ay boyunca 4 kilo verdim ama spor yapmadim.Spor yapsaydım belki biraz daha fazla verebilirim diye düşünüyorum.Gerci tam bir ayin sonu regli baslangicima geldi tam asıl tam ne kadar kilo vermişim bu pazartesi belli olur.Ama ben bundan çok memnunum açıkçası 4 kilo çok iyi .Hatta ben başlamadan önce 3 kiloya bile razıydım.Ben de bugün ancak 1100 kalori almışım. Saat gec oldu diye bir şey yemek istemiyorum. Kızlar ben cok araştırdım. Bu mevzuyu ama anlamadığım bazı yerler var. Mesela kimileri az ye diyor. Kimileri de belli bir kalorinin altında kalma diyor. Benim yaptığım hesaplara göre 1400 kaloriden az almamam lazım. Ama ben daha düsük kalori almama rağmen haftada ancak 1 kilo gidiyor.
Hızlı geri dönüş olmaması adına doğru bir yöntem bence canım. Nitekim korumada olduğun sürede kanıtlamış oldun.1200 ideal diye düşünüyorum.TLC deki dr. Now obezlere bile 1200 lük diyet öneriyor diğer dr lar da 1200ü sınır kabul ediyor ama uygulayıp uygulamamak kişiye kalır.Ben şöyle bir şey yaptım kendim için
55 kg için 1250 kal
54 kg için 1300 kal
53 kg için 1350 kal
52 kg için 1400 kal
51 kg için 1450 kal
50 kg için 1500 kal
Bunu uyguladım.Şimdi de günlük 1500e muhakkak tamamlıyorum o yüzden.Eğer 55 kg üzeri olsaydım da kaç kilo olursam olayım 1200ün altına inmezdim.Teolog eski gruptan belki hatırlar hızlı kilo vermekten korkuyorum bi program izlemiştim ondan bayağı etkilenmişim sanırım az olsun yavaş olsun ama sağlıklı olsun.
Bende senin gibi düşünüyorum.59 kilolara indiğimde1200 ideal diye düşünüyorum.TLC deki dr. Now obezlere bile 1200 lük diyet öneriyor diğer dr lar da 1200ü sınır kabul ediyor ama uygulayıp uygulamamak kişiye kalır.Ben şöyle bir şey yaptım kendim için
55 kg için 1250 kal
54 kg için 1300 kal
53 kg için 1350 kal
52 kg için 1400 kal
51 kg için 1450 kal
50 kg için 1500 kal
Bunu uyguladım.Şimdi de günlük 1500e muhakkak tamamlıyorum o yüzden.Eğer 55 kg üzeri olsaydım da kaç kilo olursam olayım 1200ün altına inmezdim.Teolog eski gruptan belki hatırlar hızlı kilo vermekten korkuyorum bi program izlemiştim ondan bayağı etkilenmişim sanırım az olsun yavaş olsun ama sağlıklı olsun.
Hosgeldin canimGünaydın arkadaşlar ben daha öncedenfee fi fo ile başka gruptaydım. Oradaki arkadaşlar bıraktı. Sağolsun beni buraya davet etti. 4 Nisan'da 83,5 kilo ile başladım. Şuan ki kilom 74.3. Boyum 1.70, yaşım 35. Hedefim 70 kilo. 70'e indikten sonra korumaya geçeceğim. Günlük yürüyüş ya da spor yapıyorum. İş yerinde olduğum için kaloriyi ayrıntılı paylaşamasam da günlük 1200'ü geçmemeye çalışıyorum.
Hoşbuldum canım.Hosgeldin canim
afiyet olsun tatlım...Sabah kahvaltı yapmaya vaktim yoktu yulaflı yoğurt yiyip çıktım arkadaşlar. Öğlene 1 simit yiyeceğim :)
afiyet olsun tatlım...Sabah kahvaltı yapmaya vaktim yoktu yulaflı yoğurt yiyip çıktım arkadaşlar. Öğlene 1 simit yiyeceğim :)
Yulaf tok tutuyor hem lifli bağırsakları çalıştırıyor. Yulafi pisiriyormusun nasıl hazırlıyorsun canım ben bi kere yaptım yiyemedim.Sabah kahvaltı yapmaya vaktim yoktu yulaflı yoğurt yiyip çıktım arkadaşlar. Öğlene 1 simit yiyeceğim :)
yok canım pişirmiyorum. yoğurtla karıştırıyorum, 10-15 dk bekletiyorum. Yumuşamış oluyor öyle yiyorum. MEyve doğrayanlar da var. Ben sade sevdim. Bazen süte de katıyorum aynı şekilde.Yulaf tok tutuyor hem lifli bağırsakları çalıştırıyor. Yulafi pisiriyormusun nasıl hazırlıyorsun canım ben bi kere yaptım yiyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?