Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bende en fazla 1000 veya 1100 kalori aldım 1 ay boyunca 4 kilo verdim ama spor yapmadim.Spor yapsaydım belki biraz daha fazla verebilirim diye düşünüyorum.Gerci tam bir ayin sonu regli baslangicima geldi tam asıl tam ne kadar kilo vermişim bu pazartesi belli olur.Ama ben bundan çok memnunum açıkçası 4 kilo çok iyi .Hatta ben başlamadan önce 3 kiloya bile razıydım.Diyet gibi gelmiyor bana sadece tartiyorum ve kalorimi geçmeden yiyorum.Bugun geçtim ama dün 822 kalori almıştım.Yarin da biraz az kalori alıp dengelerim.Yani sen boş ver ayda iki kilo bile güzeldir.Mutlska devam et sakin pes etme

1200 ideal diye düşünüyorum.TLC deki dr. Now obezlere bile 1200 lük diyet öneriyor diğer dr lar da 1200ü sınır kabul ediyor ama uygulayıp uygulamamak kişiye kalır.Ben şöyle bir şey yaptım kendim için
55 kg için 1250 kal
54 kg için 1300 kal
53 kg için 1350 kal
52 kg için 1400 kal
51 kg için 1450 kal
50 kg için 1500 kal
Bunu uyguladım.Şimdi de günlük 1500e muhakkak tamamlıyorum o yüzden.Eğer 55 kg üzeri olsaydım da kaç kilo olursam olayım 1200ün altına inmezdim.Teolog eski gruptan belki hatırlar hızlı kilo vermekten korkuyorum bi program izlemiştim ondan bayağı etkilenmişim sanırım az olsun yavaş olsun ama sağlıklı olsun.

Hızlı geri dönüş olmaması adına doğru bir yöntem bence canım. Nitekim korumada olduğun sürede kanıtlamış oldun.

Bende senin gibi düşünüyorum.59 kilolara indiğimde Kalorimi 1300 kaloride devam etmek istiyorum

Ben de fee fi fo sana katılıyorum canım fakat vücut metabolizma hızı da önemli sanirım.Ay ben cok mu az yiyorum acaba.1000 i hiçgeçmiyorum.Ama açlıkta hissetmiyorum aslında.Benim bir arkadaşım günlük 900 kalori ile ancak zayıfladi.Şimdi korumak için 1300-1500 i geçmiyor.Fıstık gibi oldu valla.
Olmazsa 57 den sonra 1-2 hafta 1200 kaloriyi deneyim.

Hosgeldin canim

Sabah kahvaltı yapmaya vaktim yoktu yulaflı yoğurt yiyip çıktım arkadaşlar. Öğlene 1 simit yiyeceğim :)
Yulaf tok tutuyor hem lifli bağırsakları çalıştırıyor. Yulafi pisiriyormusun nasıl hazırlıyorsun canım ben bi kere yaptım yiyemedim.

Yulaf tok tutuyor hem lifli bağırsakları çalıştırıyor. Yulafi pisiriyormusun nasıl hazırlıyorsun canım ben bi kere yaptım yiyemedim.
yok canım pişirmiyorum. yoğurtla karıştırıyorum, 10-15 dk bekletiyorum. Yumuşamış oluyor öyle yiyorum. MEyve doğrayanlar da var. Ben sade sevdim. Bazen süte de katıyorum aynı şekilde.

öglen menüm:
  • yogurtlu kabak sote(150 gr)
  • ezogelin çorba(150 gr)
  • 6 kiraz (45 gr) sarı leblebi(15 gr)
  • SPORUM:45 dk temp.yürüyüş,15 dk eliptik,20 dk kol çalışması
  • AKŞAM:1 adet z.yağlı biber dolması , 1 kase ev yoğurdu ve 1 kase çoban salata yemeyi düşünüyorumBu günü 950 ile kapatıcam sanirım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…