- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Rabbim kolaylık versin. Çabucak kavuştursun sizi inşallah.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .Ya benim eşim asker zaten 3 yill aradan sonra geçen yıl yeni kavuştuk şimdi yine ayrılık baaliycak sağ salim gidip gelsinde Allah'ın izniyle.Beni de zor günler bekliyor .Tek başıma ev tasiycam boya yapicam temizlik yapicam bir de sinavlar offf offf çok telasliyim sizin anliycaginizbana destek çıkın kizlar motivasyona cokkk ihtiyacım olucak
Teşekkür ederimRabbim kolaylık versin. Çabucak kavuştursun sizi inşallah.
Ben zaman seçmiyorum canım. Genelde 17-18.30 arası yürüyorum. Kilo verebildiğime göre işe yarıyor diye düşünüyorum.sporumu da yaptım. öğle yemeğimi de yedim. yarım saat koşu bandında yürüyüş yaptım ardından yarım saat Leslie fat burn yaptım. 350 kalori civarı yakmışım saatim öyle diyor. kızlar bir şey sorucam ben tabi aranıza yeni katıldım. sporu sabah ac karnına yapmak mı daha iyi sizce? ben hep öyle yapıyordum ama çok halsiz oluyorum öyle olunca bir de kahvaltı saati geç olmuş oluyor. bugün 8 bucuk gibi kahvaltı ettim 2 saat sonra spor yaptım. daha enerjiktim. ama araştırdığımda herkes ac karnına yapıyor sporu bilemedim ya. siz ne düşünüyorsunuz?
Zaman çok önemli değil ne çok aç ne de çok tok olmak gerekiyor.Yani ortasısporumu da yaptım. öğle yemeğimi de yedim. yarım saat koşu bandında yürüyüş yaptım ardından yarım saat Leslie fat burn yaptım. 350 kalori civarı yakmışım saatim öyle diyor. kızlar bir şey sorucam ben tabi aranıza yeni katıldım. sporu sabah ac karnına yapmak mı daha iyi sizce? ben hep öyle yapıyordum ama çok halsiz oluyorum öyle olunca bir de kahvaltı saati geç olmuş oluyor. bugün 8 bucuk gibi kahvaltı ettim 2 saat sonra spor yaptım. daha enerjiktim. ama araştırdığımda herkes ac karnına yapıyor sporu bilemedim ya. siz ne düşünüyorsunuz?
Ben bölgesel hareketlerimi kahvaltıdan 2 saat sonra,yürüyüşümü de akşam yemeğinden önce yapıyorum tatlım.Kendini hazır hissettiğinde yap bence.Ama yemegin hemen ardından da yapma.sporumu da yaptım. öğle yemeğimi de yedim. yarım saat koşu bandında yürüyüş yaptım ardından yarım saat Leslie fat burn yaptım. 350 kalori civarı yakmışım saatim öyle diyor. kızlar bir şey sorucam ben tabi aranıza yeni katıldım. sporu sabah ac karnına yapmak mı daha iyi sizce? ben hep öyle yapıyordum ama çok halsiz oluyorum öyle olunca bir de kahvaltı saati geç olmuş oluyor. bugün 8 bucuk gibi kahvaltı ettim 2 saat sonra spor yaptım. daha enerjiktim. ama araştırdığımda herkes ac karnına yapıyor sporu bilemedim ya. siz ne düşünüyorsunuz?
Ya işyerim tabi ama devamlılık sağlayamam diye korkuyorum. Yani diyete devam ederim de buraya yazamazsam diye. Kurallar neler meselaBen bölgesel hareketlerimi kahvaltıdan 2 saat sonra,yürüyüşümü de akşam yemeğinden önce yapıyorum tatlım.Kendini hazır hissettiğinde yap bence.Ama yemegin hemen ardından da yapma.
Bu aradaechoo cum tabloya ekleyim mi seni...önümüzdeki pazartesi güncellerken istersen ekleyim
Saplantı haline geldiğini bilmiyordum bende kesin gelirKalori saymanın kötü bir şey olduğunu söyleyemem. Yine de, bu bir saplantı haline gelmemelidir. Diyetimizde makul olmalıyız.
Ben de kalori sayıyorum, ama bazen unutuyorum - bu bir sorun değil bence. Ama formda kalmaya çalışıyorum.
Başladı yine bizimki...Kizlarrr bugün bol kiymali ve sarımsaklı yoğurtlu mantı yedim.Toplam 1445 kalori aldımvalla çok güzeldi.Tamam tam telafi edicem 2 güne ☺☺☺
O zaman tamam:) her pazartesi ölçüm günüm zaten. Her gün de aldığım kalorimi yazarım buraya. Hoşbuldum aranızaTatlım belli kurallarimız yok.Sadece sağlıklı beslenmeye calışıyoruz ve birbirimizi motive ediyoruz.Tabloda olmak zorunda değilsin tabiki müsait olduğunda paylaşımda bulunabilirsin.
Haftada 1 kilo normal zaten canım. Ayda 4 kilo eder. Uzmanlardan ayda 1 kilo vermenin sağlıklı olduğunu söyleyenler de var.Ben de bugün ancak 1100 kalori almışım. Saat gec oldu diye bir şey yemek istemiyorum. Kızlar ben cok araştırdım. Bu mevzuyu ama anlamadığım bazı yerler var. Mesela kimileri az ye diyor. Kimileri de belli bir kalorinin altında kalma diyor. Benim yaptığım hesaplara göre 1400 kaloriden az almamam lazım. Ama ben daha düsük kalori almama rağmen haftada ancak 1 kilo gidiyor.
Hiç merak etme yarın tam bir protein yemeği hazirliycam.Tavuk göğüs sote ve salata akşam .Öğlen de bir haslanmis yumurtaBaşladı yine bizimki...yarın telafi ettiğini görücez ona göre şekerlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?