Kalori sayarak zayıflıyoruz

Rabbim kolaylık versin. Çabucak kavuştursun sizi inşallah.

sporumu da yaptım. öğle yemeğimi de yedim. yarım saat koşu bandında yürüyüş yaptım ardından yarım saat Leslie fat burn yaptım. 350 kalori civarı yakmışım saatim öyle diyor. kızlar bir şey sorucam ben tabi aranıza yeni katıldım. sporu sabah ac karnına yapmak mı daha iyi sizce? ben hep öyle yapıyordum ama çok halsiz oluyorum öyle olunca bir de kahvaltı saati geç olmuş oluyor. bugün 8 bucuk gibi kahvaltı ettim 2 saat sonra spor yaptım. daha enerjiktim. ama araştırdığımda herkes ac karnına yapıyor sporu bilemedim ya. siz ne düşünüyorsunuz?

Ben zaman seçmiyorum canım. Genelde 17-18.30 arası yürüyorum. Kilo verebildiğime göre işe yarıyor diye düşünüyorum.

Zaman çok önemli değil ne çok aç ne de çok tok olmak gerekiyor.Yani ortası ben genelde akşamları sadece 15 dk eliptik yapabiliyordum şimdi onu da yapamıyorum

Ben bölgesel hareketlerimi kahvaltıdan 2 saat sonra,yürüyüşümü de akşam yemeğinden önce yapıyorum tatlım.Kendini hazır hissettiğinde yap bence.Ama yemegin hemen ardından da yapma.
Bu arada echoo cum tabloya ekleyim mi seni...önümüzdeki pazartesi güncellerken istersen ekleyim

Ya işyerim tabi ama devamlılık sağlayamam diye korkuyorum. Yani diyete devam ederim de buraya yazamazsam diye. Kurallar neler mesela

Tatlım belli kurallarimız yok.Sadece sağlıklı beslenmeye calışıyoruz ve birbirimizi motive ediyoruz.Tabloda olmak zorunda değilsin tabiki müsait olduğunda paylaşımda bulunabilirsin.

Bugün şimdilik 1250 kal aldım 1500e tamamlamam lazım ama hiçbirşey yiyesim de yok.Rüya mı bu kalori tamamlamak istiyorum ve yiyecek birşey bulamıyorum.Bugün yiyemezsem yarına aktarırım o 250 kaloriyi tüketmeden rahat edemem

Saplantı haline geldiğini bilmiyordum bende kesin gelir

Ben de bugün ancak 1100 kalori almışım. Saat gec oldu diye bir şey yemek istemiyorum. Kızlar ben cok araştırdım. Bu mevzuyu ama anlamadığım bazı yerler var. Mesela kimileri az ye diyor. Kimileri de belli bir kalorinin altında kalma diyor. Benim yaptığım hesaplara göre 1400 kaloriden az almamam lazım. Ama ben daha düsük kalori almama rağmen haftada ancak 1 kilo gidiyor.

Tatlım belli kurallarimız yok.Sadece sağlıklı beslenmeye calışıyoruz ve birbirimizi motive ediyoruz.Tabloda olmak zorunda değilsin tabiki müsait olduğunda paylaşımda bulunabilirsin.
O zaman tamam:) her pazartesi ölçüm günüm zaten. Her gün de aldığım kalorimi yazarım buraya. Hoşbuldum aranıza

Haftada 1 kilo normal zaten canım. Ayda 4 kilo eder. Uzmanlardan ayda 1 kilo vermenin sağlıklı olduğunu söyleyenler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…