Sogan suyu bana iyi geliyor reglimi hemen getiriyor.Stres de etkili olabilir canım.Biraz rahatla ve hep pozitif düşün.tartıda maalesef ağır geliyorum canım. Geçen ay soğan suyu içtim. Gelecek ay tüp bebek tedavisine başlarım diye. Ondan dolayı reglim düzeni bozuldu galiba. Karnı bayağı şiş. İnşallah pazartesiye kadar iner.
Hoşgeldin canımO güzel ekip tanıdıksenin nasıl gidiyor.. gayet istikrarlısın..tüp bebek tedavisi kilo yapıyor mu? Önümüzdeki ay başlayacağını okudum
Sağol canım benim. Sen de gayet iyi gidiyorsun. Bu hafta ulaşırsın bence hedefine.Sogan suyu bana iyi geliyor reglimi hemen getiriyor.Stres de etkili olabilir canım.Biraz rahatla ve hep pozitif düşün.
Bu arada hersey yolunda gidicek ve bebisini kucağına alıcaksın.Bu olumlama ile biz tüm pozitif enerjimizle yanında olucaz
Insallah... hayirlisi alsanda sorun olmaz sonucu guzel olsun biz yine sana eslik eder verdiriz..evet canım ağırlıklı hormon ilaçları olduğu için yapıyor. Ama dikkat eder, bol su içip yürüyüş yaparsam en az zararla atlatırım inşallah.
Hosbulduk.....korumada yanliz kalmayayim dedimOoo arkadaşım hoş geldin.Kızlar pelinitaly ile aynı gruptaydık biz o benden önce hedefe ulaştı.Buraya gelmene çok sevindim canım.Hoş geldin
Tesekkur ederim...yok ya sagi solu karistirken koydum...forumda cok tecruben yok...sadece bilgisayar muhendisliginden gelen merak....bence sen iyi yapiyorsun....Hoşgeldin canım..pazartesi yeni bir tablo yaparız birlikte..Hatta sen de hazırlayabilirsin..ne dersin
Hosbulduk...tesekkurlerHoşgeldin canım
Aaaa bilgisayar mühendisi misin?ne güzel..peki çalişıyor musunTesekkur ederim...yok ya sagi solu karistirken koydum...forumda cok tecruben yok...sadece bilgisayar muhendisliginden gelen merak....bence sen iyi yapiyorsun....
Evet ozel bir sirkette mudurum simdi..artik direkt muhendislik yapmiyorumAaaa bilgisayar mühendisi misin?ne güzel..peki çalişıyor musun
Darısı bana gelsin seneye felsefe öğretmenliği olarak .1 yilida atlatirsam inşallahikimizde sayısalcıyız desene...Ben de Fen Lisesi matematik öğretmeniyim
tabiki atlatirsın tatlim.Sen cok azimli ve başarılı bir kadınsın,süpersin.Felsefe öğretmenleri bir de en sevilen öğretmenler olurlar.Gönlündeki olucak inşallahDarısı bana gelsin seneye felsefe öğretmenliği olarak .1 yilida atlatirsam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?