Hayırlısı tatlım.Tekrar başarılarÇok teşekkür.. aslında çoğunu yapıyoruz .. son 1 aydır 7:30 kalkış 24:00 uyku...aslında bizimkiler integral türev iyilerdi...çıkması kötü oldu bizimkiler 8-9-10 yurtdışında okuduğundan türkçe ve tyt mat da zorlanıyor.. hayırlısı bakalın
afiyet olsun canim.Bugün toplam kalorim 950Selam kizlar bugün toplam 936 kalori aldım . Protein ağırlıkli.
Ya sudemm inan kendimden çok seni merak eder oldum.Heyecan ve sürprizlerle dolusunKizlar ben haftalık raporlarda günlük kalorimi (1100) geçmiyorum.Tamam yavasta olsa yine de kilo veriyorum.Ama kendimi çok yemiş gibi pazartesi günü kaç kilo grlicdm cidden merak ediyorum.
Hoş geldin canımBen geldimm
Bugün 1043 kalori aldım 5 km yürüyerek 300 kalori harcadım.
Yediklerimin büyük çoğunluğu yağ ve karbonhidrattı(
Sen çok kontrollüsün bir kere 1400 den hiç bişeycik olmaz.Hem vücudunu şaşırtmış olursun yürüyüşünü de yapmışsın.BravoBugün 1400 kalori aldım maalesef. 10bin adım attım gündüz. Biraz da bölgesel hareketler yapacağım
Ya sudemm inan kendimden çok seni merak eder oldum.Heyecan ve sürprizlerle dolusun
Ptesi yaklaşınca beni de sizin heyecanınız sarıyor
Yıllarca ben de her gün tartılıp durdum ilk defa haftada 1e düşürdüm.Böyle daha kolay inan.Öbür türlü arada kilo alınca insan kendi kendini yiyor.Sağol canım sana yetişmek için mücadele veriyoruz ☺Gerçekten istediğim kiloya düşünce inan günde 10 kere tartilicam eğer kilo almissam hemen ondan yol yakınken kurtulucam.Zor iş böyle zayıflamak.Aslinda kalori diyetinde zor değilde zaman hemen geçsin istiyorum .Sabırla ilerliyorum.Yalan yok valla yata yata zayifliyorum.Aslinda biraz spor yapsam iyi olucak .Ama bu bir haftadır migren peşimi birakmadi hep başım ağrıdı.
İnşallah.Aslinda yediğimiz yemekten değilde bu atistirmsliklardan daha çok kilo alıyormuş insan.Mesela uzun zamandır dondurma yememistim bugün yedim işte önemli olan her gün yapmamak.12 Temmuz da 2 ayım biticek .Tabi regli şişkinliği dönemi falan derken bakalım 20 Temmuz da toplam kaç kilo vermiş olucam .Ben yine en az 8 kilo gitmiş olur diye düşünüyorum.Yıllarca ben de her gün tartılıp durdum ilk defa haftada 1e düşürdüm.Böyle daha kolay inan.Öbür türlü arada kilo alınca insan kendi kendini yiyor.
Evet kalori saymak gerçekten yatarak kilo vermek.Bu gruptaki istisnasız herkesin hedefine ulaşacağına eminim
Hosgeldin....Ben geldimm
Hoş geldin canımBen geldimm
öyle şişkinlik oluyor,ödemeden,gazdan,regliden bir gün bir güne tutmuyor hiç takılma onlaraKızlar göbek bölgemde aşırı bir ödem oluştu. Kilo olamaz çünkü full yürüdüm ve neredeyse hiç kaçamak yapmadım. Hamile gibi karnım şişmiş. Kurtulmak için bildiğiniz bir yöntem var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?