Kalori sayarak zayıflıyoruz

Hayırlısı tatlım.Tekrar başarılar

Öğlen:
ton balıkli salata
3 Kaşık fava
yarim dilim karpuz
(kızlar gr.larıni yazmıyorum.akşam toptan kaloriyi yazarim)
Akşam:
zeytinyağlı enginar,yoğurt ve fava yemeyi düşünüyorum.
Her akşam çayın yanına leblebi yiyiyorum.
Bugünkü sporum:
40 dk tempolu yürüyüş ve 20 dk bölgesel(kol) calışma

Kizlar ben haftalık raporlarda günlük kalorimi (1100) geçmiyorum.Tamam yavasta olsa yine de kilo veriyorum.Ama kendimi çok yemiş gibi pazartesi günü kaç kilo grlicdm cidden merak ediyorum .
Ya sudemm inan kendimden çok seni merak eder oldum.Heyecan ve sürprizlerle dolusun
Ptesi yaklaşınca beni de sizin heyecanınız sarıyor

Ya sudemm inan kendimden çok seni merak eder oldum.Heyecan ve sürprizlerle dolusun
Ptesi yaklaşınca beni de sizin heyecanınız sarıyor
Sağol canım sana yetişmek için mücadele veriyoruz Gerçekten istediğim kiloya düşünce inan günde 10 kere tartilicam eğer kilo almissam hemen ondan yol yakınken kurtulucam.Zor iş böyle zayıflamak.Aslinda kalori diyetinde zor değilde zaman hemen geçsin istiyorum .Sabırla ilerliyorum.Yalan yok valla yata yata zayifliyorum.Aslinda biraz spor yapsam iyi olucak .Ama bu bir haftadır migren peşimi birakmadi hep başım ağrıdı.

Yıllarca ben de her gün tartılıp durdum ilk defa haftada 1e düşürdüm.Böyle daha kolay inan.Öbür türlü arada kilo alınca insan kendi kendini yiyor.
Evet kalori saymak gerçekten yatarak kilo vermek.Bu gruptaki istisnasız herkesin hedefine ulaşacağına eminim

İnşallah.Aslinda yediğimiz yemekten değilde bu atistirmsliklardan daha çok kilo alıyormuş insan.Mesela uzun zamandır dondurma yememistim bugün yedim işte önemli olan her gün yapmamak.12 Temmuz da 2 ayım biticek .Tabi regli şişkinliği dönemi falan derken bakalım 20 Temmuz da toplam kaç kilo vermiş olucam .Ben yine en az 8 kilo gitmiş olur diye düşünüyorum.

Kızlar göbek bölgemde aşırı bir ödem oluştu. Kilo olamaz çünkü full yürüdüm ve neredeyse hiç kaçamak yapmadım. Hamile gibi karnım şişmiş. Kurtulmak için bildiğiniz bir yöntem var mı?

öyle şişkinlik oluyor,ödemeden,gazdan,regliden bir gün bir güne tutmuyor hiç takılma onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…