Kalori sayarak zayıflıyoruz

Rezene çayı benim şişliğime iyi geliyor.Bir de yemeğini yerken kimyon serp tatlım Eminim faydasıni görüceksin

Gultensiz beslenmek olabilir gluten inanılmaz ödem yapıyor çünkü

kizlar nerelerdesiniz bakayım?Hiç sesiniz çıkmıyor yoksa hafta sonu kaçamağı mı yapiyorsunuz Aman dikkatpazartesi tarti günü ona göre.

40 dk tempolu yürüyüşümü ve 20 dk bölgesel calışmamı(karın) bitirdim.Akşam balık ve salata var menümde...
afiyet olsun canım.Ben yavaş yavaş ev toparliyorum eşim gitmeden sagolsun bana yardımcı oluyor.Temmuz sonu gibi lojman dağıtımı var.Benim sınavlar da var .Dedim aceleye gelmesin toparlanayim dedim Bu hafta ev ile ugrasicam sizin anliycaginiz.

kolay gelsin tatlım.Eminim hemencecik,herseyi hallediceksin

Afiyet olsun ama o patates kızartması gerçekten çok fena bir şey felaket kalorisi var inan bana ağzıma sürmüyorum.Patesi ya fırında ya da haşlama salatası olarak tüketiyorum.Yanlisvanlsma lütfen hep bos kalori

Yok canım neden yanlış anlayayım kalorili olduğu aşikar zaten, benim beslenme şeklim kendimi çok sıkmadan az az yeme şeklinde. Ayrıca aralıklı oruç yapıyorum geçen hafta biraz bozdum ama önceki haftalarda yararını gördüm az çok.

Bu arada kızlar denedigim birseyi paylasmak istiyorum benim karnimı inanilmaz rahatlattı.1 haftadir aksatmadan yapmaya calisıyorum.
Aksamdan 2 cevizi kirıyorum.icini(4 parça oluyor yarim yarim) 1 su bardağı suyun içine koyuyorum.Sabaha kadar kalıyor.Sabah kahvaltıdan önce suyunu içiyorum.Cevizi de kahvaltida tüketiyorum.Cevizde de taze ceviz tadı oluyor.Mutlaka deneyin.
Kandaki yağı yani kolestorölü ,bağırsaklardaki zararlı bakterileri gideriyormuş ve metabolizmayı da hızlandiriyormuş.Uyku halimi aldı benim ve daha enerjik hissettim.Gerci internette de varmış bu tarif ama arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş.Arkadaşımın göbek bölgesinde aşırı yağlanma var ve ayrıca kolesterolü var.
Sonuç olarak bana kendimi iyi hissettirdi.Dun 2 bardak hazırladim sabah eşime de içirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…