- 22 Mayıs 2020
- 147
- 470
- 18
çok şaşırdım fazla çıkmana...acaba kalorisi düşük olsa da seni şisiren birşeyler mi yedinCanım senin adına cokkk sevindim.Boyle devam et çok iyi gidiyorsun.55 e çok az kaldı .Benim daha çok yolum var
Çok teşekkür ederim.Olabilir canım eşim gitmesi ,taşınma düşüncesi ,sınavlar olabilir.Cok haklısın .Bilemedim sadece biber dolması ve sütlaç yemistim.Hsla pirinçler sisiyo demek kiçok şaşırdım fazla çıkmana...acaba kalorisi düşük olsa da seni şisiren birşeyler mi yedinSudem_mmm cim.Aaaa aslında streste vücutta kilo yapabiliyormuş.Bu hafta eşinin gidecek olmasindan dolayı strese girmiş olabilirsin...
rahatla lütfen önümüzdeki hafta daha fazla vereceğinden eminim..sakın haaa moralini bozma
Kolay gelsin canımBenim 11.00 de seminer toplantım var.Ben kacar..Gelince tablomuza bir göz atalim fıstıkl
Ekmek yenmiyorsa günlük ekmek ihtiyacını kalori hesaplaarak makarnadan alabilirsin kilo almazsın canım ben taze ekmeğe dayanamiyomBen hiç ekmek hamuru isi tatli vs tuketmiyorum ama .Makarna ve pilava çok dayanamıyorumHele makarna fena bir şey ya olmuycak yemiycem varsa çok zor yerim yani Öyle kendimi bildim bileli dışarı yemekleri fastfod tarzı şeyler yemem zaten Tek zayıf noktam makarna
Tebrikler canim73.8 geldim canım. - 500.bu çabaya göre milim milim gidiyor. Ama buna da şükür.
HosgeldinMerhabalar.. aranıza katılabilir miyim?
Kolay gelsin canimBenim 11.00 de seminer toplantım var.Ben kacar..Gelince tablomuza bir göz atalim fıstıkl
Hoşbuldum canımHosgeldin
ay çok kısa sürdü ben de şaşirdim.Müdürümüz gündem maddelerini kısa tuttu.Zaten zoom dan olduğu için kopup kopup bağlandıkKolay gelsin canim
Tebrikler canım..500 gr gayet iyi..baslarda benim de öyleydi73.8 geldim canım. - 500.bu çabaya göre milim milim gidiyor. Ama buna da şükür.
Dikkat etmemene rağmen kilo vermen çok güzel tatlım.TebriklerGünaydın kızlar bu hafta çok dikkat edemedim maalesef haftaya daha dikkatli ve daha aktif alacam inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 73.3
-300
En azından kilo almam durdu dikkat etsem daha iyi veririm ama bu aralar dondurmaya dayanamiyorum
Tatlım hoşgeldin ..kendinden ,güncel kilondan tekrar bahsedersen seviniriz..Hoşbuldum canım
Canımm merhaba hosbuldummm , 62,2 kilodan 60.1 kiloya düştüm. 4-5 gündür diyetteyim. Az az vererek daha sağlıklı olduğumu düşünüyorum.Tatlım hoşgeldin ..kendinden ,güncel kilondan tekrar bahsedersen seviniriz..
Tebrik edrrim canım çok ama çok sevindim harika bir sonuç buGünaydıın canlar..Sabah 59.2 geldim.Sonunda 5 'i gördüm.çook muluyum çoookGeçen hafta 60.4 tüm.
Spor gerçekten çok etkiliymiş arkadaşlar kesinlikle ihmal etmeyelim.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Harika ...Valla benim kalori alımim biraz düsük arkadaslarima göre ..900-950 arasinda birakıp günde 1 saat spor yapiyorum.40 dk tempolu yürüyuş+20 dk bölgesel.Bir gün kol,bir gün uyluk,bir gün karin şeklinde..Simdilik iyi gidiyor..Kendimi cok da aç hissetmiyorum.Cünkü boş kalori almadigımı ,Sağliklı secimler yaptıgımı düsünüyorum.Canımm merhaba hosbuldummm , 62,2 kilodan 60.1 kiloya düştüm. 4-5 gündür diyetteyim. Az az vererek daha sağlıklı olduğumu düşünüyorum.Hedef kilom 55 şuanlık.. daha sonra durumuma bakıp 52 ye de düşebilirim.. bir kere başardım, yine başaracağımmm inşallah Allah ömür verdikçe. Sizler ne durumdasınız? Neler yaptınız? Gelişmelerimizi takip edicem hep. Bende katılım göstericem
tabiki canım benim.Allah kabul etsinTebrik edrrim canım çok ama çok sevindim harika bir sonuç bu
Ben bugün oruçluyum o yüzden iftara yakın bir saatte paylaşım yaparım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?