Kalori sayarak zayıflıyoruz

Aslında gayet iyiydin abartı bir şey yapmadın ki.Bence yediklerin su toplamıştır vücudunda yarın öbür güne gerçek kilona inersin hiç canını sıkma.Bugün bozmadan devam et canım

Roka35 canım bizim diğer grupta arkadaş ilk sayfada kilo bildirim tablosunu paylaşmıştı.Her hafta oradan güncelleme yapıyordu.İlk sayfadaki paylaşımlarından birini editleyerek tabloyu oraya yerleştirebilir misin acaba.İlk sayfadan takip etmek herkes için daha kullanışlı olurdu.Bu arada benimki de bir fikir olur mu bilmiyorum.

Canım çok uzun günler var önümüzde.. yapıcaz insallah umudunuzu sakın kaybetmeyin... Herşeyin başı sağlık, sağlık,sağlıkkkk...... Yavaş verin ama kafanız rahat olsun.

olur canım ilk sayfadaki mesajına tablo eklersen, her hafta oradan güncelleme yapabilirsin. Konuyu sen açtığın için senin mesajına eklenebilir

Sago

Canım çok uzun günler var önümüzde.. yapıcaz insallah umudunuzu sakın kaybetmeyin... Herşeyin başı sağlık, sağlık,sağlıkkkk...... Yavaş verin ama kafanız rahat olsun.
Aynı fikirdeyim bu can bu tende olduğu müddetçe kilo derdimiz ve takibimiz bitmeyecek belli ki.O yüzden iniş çıkışlar olması çok normal.Yavaş olsun ama sağlıklı olsun

Senin mesajına mı etiketliycem ay ben de yapamıyorum ki...Dur deneyim bakalım.

olur canım ilk sayfadaki mesajına tablo eklersen, her hafta oradan güncelleme yapabilirsin. Konuyu sen açtığın için senin mesajına eklenebilir
Ben tablo yapma ve ekleme işlerinden hiç anlamıyorum
Roka35 canım sen tabloyu hazırlasan ben oraya aktarsam olur mu
Sonrasında kilolar güncellenince ekleme yapabilirim inş

süper olur tatlim fakat başlangıç ve bugünün tarihiyle yapsak..aramiza yeni katılan arkadasların diger tarihleri boş kalıcak yoksa...sen ne dersin

O zaman arkadaşlar rica etsek bugün sonuna kadar BOY,BAŞLANGIÇ VE BUGÜN TARİHLİ KİLONUZU lütfen bildiriniz.Artık tablomuz düzgün olsun.Başkanımız ilk sayfaya etiketliycek

Selam kızlar burası da baya olmuş kurulalı. Diğer gruptan arkadaşlar da var galiba. Bende başlıycam artık kalori sayımına. Beni de ekleyebilirsiniz boy kilo yarın yazarım şuan tartım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…