Aslında gayet iyiydin abartı bir şey yapmadın ki.Bence yediklerin su toplamıştır vücudunda yarın öbür güne gerçek kilona inersin hiç canını sıkma.Bugün bozmadan devam et canımGünaydın kizlar WC ye çıkmadan tartıldım zaten çok fazla çıkamıyorum.Ama bu hafta istediğim güzel bir sonuç olmadı.Sabah kilomu 66.50 gördüm çok şaşırdım.Oysa ki günlük 1100 kalorimi hiç geçmemisim.Ama tartı yapan soylmez.Umarim plato dönemine girmemisimdir.Cunku sadece 4 kilo vermiştim.Cok erken plato dönemi için .Reglim de bitti .Sonuç olarak 66.50 hatta 400 gram fazla görünüyor
Canım çok uzun günler var önümüzde.. yapıcaz insallah umudunuzu sakın kaybetmeyin... Herşeyin başı sağlık, sağlık,sağlıkkkk...... Yavaş verin ama kafanız rahat olsun.Harika ...Valla benim kalori alımim biraz düsük arkadaslarima göre ..900-950 arasinda birakıp günde 1 saat spor yapiyorum.40 dk tempolu yürüyuş+20 dk bölgesel.Bir gün kol,bir gün uyluk,bir gün karin şeklinde..Simdilik iyi gidiyor..Kendimi cok da aç hissetmiyorum.Cünkü boş kalori almadigımı ,Sağliklı secimler yaptıgımı düsünüyorum.
57 yi gördüğümde 1200 kalori ile devam edip 54 e inmek istiyorum.Daha sonrasıni planlarım artık insallah
olur canım ilk sayfadaki mesajına tablo eklersen, her hafta oradan güncelleme yapabilirsin. Konuyu sen açtığın için senin mesajına eklenebilirRoka35 canım bizim diğer grupta arkadaş ilk sayfada kilo bildirim tablosunu paylaşmıştı.Her hafta oradan güncelleme yapıyordu.İlk sayfadaki paylaşımlarından birini editleyerek tabloyu oraya yerleştirebilir misin acaba.İlk sayfadan takip etmek herkes için daha kullanışlı olurdu.Bu arada benimki de bir fikir olur mu bilmiyorum.
Aslında gayet iyiydin abartı bir şey yapmadın ki.Bence yediklerin su toplamıştır vücudunda yarın öbür güne gerçek kilona inersin hiç canını sıkma.Bugün bozmadan devam et canım
[/QUOTE Teşekkür ederim canım.Evet yiyorum ama dediğim gibi kalori miktarını geçmiyorum.Pazartesiye kadar tartilmiycam morelimi bozdutabi pes etmek yok devam edicem.
Sanırım yanlış yazmışım
Sağol yazicaktimSanırım yanlış yazmışım
Aynı fikirdeyim bu can bu tende olduğu müddetçe kilo derdimiz ve takibimiz bitmeyecek belli ki.O yüzden iniş çıkışlar olması çok normal.Yavaş olsun ama sağlıklı olsunCanım çok uzun günler var önümüzde.. yapıcaz insallah umudunuzu sakın kaybetmeyin... Herşeyin başı sağlık, sağlık,sağlıkkkk...... Yavaş verin ama kafanız rahat olsun.
Senin mesajına mı etiketliycemRoka35 canım bizim diğer grupta arkadaş ilk sayfada kilo bildirim tablosunu paylaşmıştı.Her hafta oradan güncelleme yapıyordu.İlk sayfadaki paylaşımlarından birini editleyerek tabloyu oraya yerleştirebilir misin acaba.İlk sayfadan takip etmek herkes için daha kullanışlı olurdu.Bu arada benimki de bir fikir olur mu bilmiyorum.
Ben tablo yapma ve ekleme işlerinden hiç anlamıyorumolur canım ilk sayfadaki mesajına tablo eklersen, her hafta oradan güncelleme yapabilirsin. Konuyu sen açtığın için senin mesajına eklenebilir
Olur bana uyarsüper olur tatlim fakat başlangıç ve bugünün tarihiyle yapsak..aramiza yeni katılan arkadasların diger tarihleri boş kalıcak yoksa...sen ne dersin
O zaman arkadaşlar rica etsek bugün sonuna kadar BOY,BAŞLANGIÇ VE BUGÜN TARİHLİ KİLONUZU lütfen bildiriniz.Artık tablomuz düzgün olsun.Başkanımız ilk sayfaya etiketliycek
[/QUOTE
Sudem_mmm Roka35 fee fi fo C Capanin Gururu Teyom P Pelinitaly @ctncng_a @Elisa01 WitcherGirl bu kadarız doğru mu
Başka kimse varsa unuttuğum kusuruma bakmayın arkadaşlar siz ekleyebilirsiniz
Hoş geldin canı tamam yarın ekleriz seniSelam kızlar burası da baya olmuş kurulalı. Diğer gruptan arkadaşlar da var galiba. Bende başlıycam artık kalori sayımına. Beni de ekleyebilirsiniz boy kilo yarın yazarım şuan tartım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?