Kalori sayarak zayıflıyoruz

Ben de deneyeyim Dün rezene aldım bayağı giderdi şişkinliği canım. İnternette de yoğurda maydanoz doğrayın demişti. Onu da 2 gündür kahvaltıda yedim kendime geldim şükür.

Internetten de baktım. Saç dökülmesine de iyi geliyormuş canım. Yarından itibaren ben de listeme ekliyorum kesinlikle. Çok teşekkür ederim

Ben de deneyeyim Dün rezene aldım bayağı giderdi şişkinliği canım. İnternette de yoğurda maydanoz doğrayın demişti. Onu da 2 gündür kahvaltıda yedim kendime geldim şükür.
işe yaramasina cok sevindim canim.Ay siskinlik cok zor hele bazen sancısı perişan ediyor insanı..

Aksam tavuk izgara ve salata yedim...biraz da yesil erik...
Aslinda herkes sihirli tarifler biliyor denenmis ve faydasi gorulmus icecek ve yiyecekleri bir liste yapsak iyi bir acil basvuru listesi olur....
Ben de dukan birasini begenmustim odem atmada faydaliydi

Dukan birası ben de hiç işe yaramadı canım. Yoğurt+limon+pulbiber kürü ıyi gelmişti bana da.

Günaydıın canlar..Sabah 59.2 geldim.Sonunda 5 'i gördüm.çook muluyum çoook Geçen hafta 60.4 tüm.
Spor gerçekten çok etkiliymiş arkadaşlar kesinlikle ihmal etmeyelim.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Günaydın kizlar WC ye çıkmadan tartıldım zaten çok fazla çıkamıyorum.Ama bu hafta istediğim güzel bir sonuç olmadı.Sabah kilomu 66.50 gördüm çok şaşırdım.Oysa ki günlük 1100 kalorimi hiç geçmemisim.Ama tartı yapan soylmez.Umarim plato dönemine girmemisimdir.Cunku sadece 4 kilo vermiştim.Cok erken plato dönemi için .Reglim de bitti .Sonuç olarak 66.50 hatta 400 gram fazla görünüyor

Günaydıın canlar..Sabah 59.2 geldim.Sonunda 5 'i gördüm.çook muluyum çoook Geçen hafta 60.4 tüm.
Spor gerçekten çok etkiliymiş arkadaşlar kesinlikle ihmal etmeyelim.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Canım senin adına cokkk sevindim.Boyle devam et çok iyi gidiyorsun.55 e çok az kaldı .Benim daha çok yolum var

Günaydın iyi pazarlar kızlar.
kahvaltım 445 kalori. Annem çörek gibi ince bi hamur işi yapmıştır 3 ufak parça ondan yedim kalorisini de ekmek olarak hesapladım.
bu arada tartıldım 63.1 kg çıktım.
Tatlım önceki kilon kaçtı?Bu kiloyla mı başladın?Boyun kaç?Benim gözümden mi kaçtı acaba bilemedim kuzum...zahmet olmazsa yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…