- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Ben de deneyeyimBu arada kızlar denedigim birseyi paylasmak istiyorum benim karnimı inanilmaz rahatlattı.1 haftadir aksatmadan yapmaya calisıyorum.
Aksamdan 2 cevizi kirıyorum.icini(4 parça oluyor yarim yarim) 1 su bardağı suyun içine koyuyorum.Sabaha kadar kalıyor.Sabah kahvaltıdan önce suyunu içiyorum.Cevizi de kahvaltida tüketiyorum.Cevizde de taze ceviz tadı oluyor.Mutlaka deneyin.
Kandaki yağı yani kolestorölü ,bağırsaklardaki zararlı bakterileri gideriyormuş ve metabolizmayı da hızlandiriyormuş.Uyku halimi aldı benim ve daha enerjik hissettim.Gerci internette de varmış bu tarif ama arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş.Arkadaşımın göbek bölgesinde aşırı yağlanma var ve ayrıca kolesterolü var.
Sonuç olarak bana kendimi iyi hissettirdi.Dun 2 bardak hazırladim sabah eşime de içirdim
Internetten de baktım. Saç dökülmesine de iyi geliyormuş canım. Yarından itibaren ben de listeme ekliyorum kesinlikle. Çok teşekkür ederimBu arada kızlar denedigim birseyi paylasmak istiyorum benim karnimı inanilmaz rahatlattı.1 haftadir aksatmadan yapmaya calisıyorum.
Aksamdan 2 cevizi kirıyorum.icini(4 parça oluyor yarim yarim) 1 su bardağı suyun içine koyuyorum.Sabaha kadar kalıyor.Sabah kahvaltıdan önce suyunu içiyorum.Cevizi de kahvaltida tüketiyorum.Cevizde de taze ceviz tadı oluyor.Mutlaka deneyin.
Kandaki yağı yani kolestorölü ,bağırsaklardaki zararlı bakterileri gideriyormuş ve metabolizmayı da hızlandiriyormuş.Uyku halimi aldı benim ve daha enerjik hissettim.Gerci internette de varmış bu tarif ama arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş.Arkadaşımın göbek bölgesinde aşırı yağlanma var ve ayrıca kolesterolü var.
Sonuç olarak bana kendimi iyi hissettirdi.Dun 2 bardak hazırladim sabah eşime de içirdim
işe yaramasina cok sevindim canim.Ay siskinlik cok zor hele bazen sancısı perişan ediyor insanı..Ben de deneyeyimDün rezene aldım bayağı giderdi şişkinliği canım. İnternette de yoğurda maydanoz doğrayın demişti. Onu da 2 gündür kahvaltıda yedim kendime geldim şükür.
rica ederim burada birlikte deneyimlerimizi paylasırsak hedefimize sagliklı bir sekilde kavusuruzInternetten de baktım. Saç dökülmesine de iyi geliyormuş canım. Yarından itibaren ben de listeme ekliyorum kesinlikle. Çok teşekkür ederim❤❤
Dukan birası ben de hiç işe yaramadı canım. Yoğurt+limon+pulbiber kürü ıyi gelmişti bana da.Aksam tavuk izgara ve salata yedim...biraz da yesil erik...
Aslinda herkes sihirli tarifler biliyor denenmis ve faydasi gorulmus icecek ve yiyecekleri bir liste yapsak iyi bir acil basvuru listesi olur....
Ben de dukan birasini begenmustim odem atmada faydaliydi
Canım senin adına cokkk sevindim.Boyle devam et çok iyi gidiyorsun.55 e çok az kaldı .Günaydıın canlar..Sabah 59.2 geldim.Sonunda 5 'i gördüm.çook muluyum çoookGeçen hafta 60.4 tüm.
Spor gerçekten çok etkiliymiş arkadaşlar kesinlikle ihmal etmeyelim.
Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Tatlım önceki kilon kaçtı?Bu kiloyla mı başladın?Boyun kaç?Benim gözümden mi kaçtı acaba bilemedim kuzum...zahmet olmazsa yazar mısınGünaydın iyi pazarlar kızlar.
kahvaltım 445 kalori. Annem çörek gibi ince bi hamur işi yapmıştır 3 ufak parça ondan yedim kalorisini de ekmek olarak hesapladım.
bu arada tartıldım 63.1 kg çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?